City College Brighton & Hove

Introducere

Citește Descrierea Oficială

City College promite o experiență excelentă de învățare într-o atmosferă prietenoasă, de susținere cu un spirit comunitate mare și facilități superbe, care a re-crea medii de lucru reale.

Campus Central City College este în zumzet Brighton, la modă zona de nord Laine și în fiecare an, în jurul valorii de 7.000 de studenți locale și internaționale pentru a alege de fotbal ca următorul lor pas într-o carieră sau pe universitate. Colegiul oferă mai mult de 700 de cursuri, de la formarea profesională de bază la nivel de studiu universitar, precum și o gamă largă de cursuri de limbă engleză.

Elevii bucura de un mediu de învățare unic, în cazul în care acestea devin parte a comunității colegiu larg, alături de studenți din Marea Britanie.

Noi înțelegem că alegerea în cazul în care pentru a studia este o decizie importantă, mai ales pentru un student internațional provenind din străinătate.

Motive pentru a alege City College Brighton - CALITATE: Suntem un Centru acreditat British Council si English UK membrii. - Trusted: Suntem o UKVI aprobat Nivelul 4 Sponsor. - Stabilit: Am fost stabilit în urmă cu peste 100 de ani și au o lungă istorie de studenți internaționali primitoare. - Dedicat: O cazare dedicat și servicii de bunăstare pentru studenții internaționali. - Profesional: Tutori profesioniști, care vă va ajuta să vă atinge obiectivele. - Modern: Facilități excelente, inclusiv o bibliotecă și un centru de calculatoare, cantină și sală de gimnastică gratuită. - Alegere: O gamă largă de cursuri de la General engleză până la nivel universitar. - Inclusive: Imersiune într-un mediu care să permită Marea Britanie Colegiul oportunități de a interacționa cu elevii noștri britanici. - Distracție: Evenimente sociale regulate pentru a promova interacțiunea elev.

Locații

Brighton

Address
City College Brighton and Hove
Pelham Street, Brighton

BN1 4FA Brighton, Anglia, Regatul Unit