Churchill Square Training And Development

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cum vă putem ajuta

Consultanții noștri cu experiență vă vor permite să fiti cei mai buni la cursurile noastre de acceleratoare personale, oferim, de asemenea, o gamă de pachete specializate de formare în domeniul educației corporative, ceea ce va oferi beneficii concrete atât individului, cât și organizației.

Folosind tehnici inovatoare, inclusiv instrumente psihometrice recunoscute în întreaga lume, pentru a îmbunătăți conștientizarea de sine și pentru a spori relațiile de echipă, fie că este vorba de producerea unor echipe performante sau de gestionarea conflictelor, avem un curs de pregătire și un set de tehnici inovatoare de utilizat. De asemenea, conducem zilele noastre extrem de populare, în care o zi distractivă este combinată cu un element de antrenament special adaptat.

Cine suntem

La Churchill Square , ca furnizor de formare profesională, credem că o combinație puternică de abilități academice, practice, organizaționale și de conducere și de experiență este ceea ce ne face să devenim unici. Toată echipa noastră de consultanți și asociații au experiență dovedită ca furnizor de formare în domeniul lor și pot oferi imediat o serie de consultanță pentru coaching, training sau consultanță de conducere pentru nevoile dvs. de afaceri. Toate produsele și serviciile noastre sunt la prețuri competitive și vă vor oferi soluții de lungă durată.

Training & Development

Soluții de pregătire de calitate pentru a îmbunătăți potențialul individual sau de echipă și pentru a dezvolta noi abilități. De pe raft sau soluții de formare personalizate.

Inspirational, Motivational, Pasionat!

Susan LLOYD, Managing Consultant

Susan și-a început cariera ca ofițer comandat în Royal Navy, plecând cu o diplomă de MBA și teste psihometrice, sa angajat într-o carieră intermediară extinsă, lucrand în cadrul guvernului central, Whitehall, Nato, sectorul privat și public și organizațiile caritabile globale. Un profesionist cu experiență în formare și dezvoltare, psihometrie, comunicare este capabilă să-și întoarcă mâna la aproape orice, cu un ochi pentru ce doresc organizațiile la prețul potrivit.

Locații

Portsmouth

Address
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Portsmouth, Anglia, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: