Chichester College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Departamentul internațional ar dori să vă invit să studieze la Chichester College. Mai mult decât o școală de limbi străine, am primit studenți din întreaga lume, în ultimii 30 de ani.

Gama noastră de programe academice, profesionale și de fundație oferă o varietate excelenta cu succes dovedit în toate domeniile. Ne ia o mare mândrie în sprijinul pe care îl oferim studenților noștri internaționali. Chichester College este o casa de la domiciliu.

Există, cazare confortabilă și în condiții de siguranță la fața locului. Programul social plin de viață vă ajută să vă întâlni și de a face noi prieteni, ținându-vă afară și pe cale de a descoperi orașul minunat de Chichester și scoate în evidență din apropiere în timpul sejurului dumneavoastră. Bucurați-vă de facilități excelente în timp ce studia și de a socializa cu elevii din Marea Britanie, cu interese similare.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit în curând!

Locația perfectă

Chichester este situat pe coasta de sud a Angliei. Orasul este renumit pentru frumusețea sa naturală și atracții istorice. Orașul Chichester oferă o experiență britanică adevărată cu arhitectură minunată și o atmosferă în condiții de siguranță. Locația centrală a campusului vă permite să accesați stațiile de tren și autobuz locale în termen de cinci minute. Chichester are legături bune cu aeroporturile internaționale și trenuri directe la Brighton, Portsmouth și Londra. Călătorind în jurul Marea Britanie este ușor atunci când trăiești în Chichester.

Programele oferite la Chichester

În inima oraşului

Centrul orașului este la doar cinci minute de campus și are multe lucruri pentru a vedea și de a se bucura, cum ar fi magazine, cinematografe, teatre, alee de bowling, centru de sport și piscină, grădini catedrala, galerii de artă și multe altele.

Facilități fantastice

Pentru a oferi cea mai bună educație trebuie să aveți cele mai bune facilități. Din acest motiv, ne imbunatatim continuu gama noastră largă de calitate superioară săli de clasă, resurse și servicii pentru a oferi un mediu educațional ideal.

Programul social

Profitați la maximum de timpul petrecut la sfârșit de săptămână și seara. Să ia parte la excursii și activități culturale de seara. Este modul perfect de a socializa cu toate dvs. de prieteni noi și să viziteze unele dintre faimoasele orașe din Anglia.

Evenimente includ:

  • Excursii de o zi repere istorice și orașe, cum ar fi Oxford, Cambridge, Bath, Portsmouth, Arundel și Windsor Castle
  • excursii de distracție Harry Potter Mondială și Thorpe Park
  • activități de seară, cum ar fi bowling, seri de film, petreceri, etc. noapte test

Activități pentru petrecerea timpului liber

Profitați la maximum de timpul dumneavoastră după clasa A lua parte la activități sportive și de petrecere a timpului liber vă oferă șansa de a se amesteca, face schimb de idei și practica limba engleză cu studenții noștri din Marea Britanie. Să învețe o nouă abilitate sau încercați un nou sport în timpul sejurului dumneavoastră.

GRATUIT pentru toți elevii (activitățile pot varia)

Locații

Chichester

Address
Westgate Fields,
PO19 1SB Chichester, Anglia, Regatul Unit

Pulborough

Address
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, Anglia, Regatul Unit