Citește Descrierea Oficială

O Departamentul internațional ar dori să vă invit să studieze la Chichester College. Mai mult decât o școală de limbi străine, am primit studenți din întreaga lume, în ultimii 30 de ani.

Gama noastră de programe academice, profesionale și de fundație oferă o varietate excelenta cu succes dovedit în toate domeniile. Ne ia o mare mândrie în sprijinul pe care îl oferim studenților noștri internaționali. Chichester College este o casa de la domiciliu.

Există, cazare confortabilă și în condiții de siguranță la fața locului. Programul social plin de viață vă ajută să vă întâlni și de a face noi prieteni, ținându-vă afară și pe cale de a descoperi orașul minunat de Chichester și scoate în evidență din apropiere în timpul sejurului dumneavoastră. Bucurați-vă de facilități excelente în timp ce studia și de a socializa cu elevii din Marea Britanie, cu interese similare.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit în curând!

Locația perfectă

Chichester este situat pe coasta de sud a Angliei. Orasul este renumit pentru frumusețea sa naturală și atracții istorice. Orașul Chichester oferă o experiență britanică adevărată cu arhitectură minunată și o atmosferă în condiții de siguranță. Locația centrală a campusului vă permite să accesați stațiile de tren și autobuz locale în termen de cinci minute. Chichester are legături bune cu aeroporturile internaționale și trenuri directe la Brighton, Portsmouth și Londra. Călătorind în jurul Marea Britanie este ușor atunci când trăiești în Chichester.

Programele oferite la Chichester

În inima oraşului

Centrul orașului este la doar cinci minute de campus și are multe lucruri pentru a vedea și de a se bucura, cum ar fi magazine, cinematografe, teatre, alee de bowling, centru de sport și piscină, grădini catedrala, galerii de artă și multe altele.

Facilități fantastice

Pentru a oferi cea mai bună educație trebuie să aveți cele mai bune facilități. Din acest motiv, ne imbunatatim continuu gama noastră largă de calitate superioară săli de clasă, resurse și servicii pentru a oferi un mediu educațional ideal.

Programul social

Profitați la maximum de timpul petrecut la sfârșit de săptămână și seara. Să ia parte la excursii și activități culturale de seara. Este modul perfect de a socializa cu toate dvs. de prieteni noi și să viziteze unele dintre faimoasele orașe din Anglia.

Evenimente includ:

  • Excursii de o zi repere istorice și orașe, cum ar fi Oxford, Cambridge, Bath, Portsmouth, Arundel și Windsor Castle
  • excursii de distracție Harry Potter Mondială și Thorpe Park
  • activități de seară, cum ar fi bowling, seri de film, petreceri, etc. noapte test

Activități pentru petrecerea timpului liber

Profitați la maximum de timpul dumneavoastră după clasa A lua parte la activități sportive și de petrecere a timpului liber vă oferă șansa de a se amesteca, face schimb de idei și practica limba engleză cu studenții noștri din Marea Britanie. Să învețe o nouă abilitate sau încercați un nou sport în timpul sejurului dumneavoastră.

GRATUIT pentru toți elevii (activitățile pot varia)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Chichester College

Mai mult decât un curs de limbă, Anul de studiu permite în străinătate să studieze discipline academice alături de studenți din Marea Britanie. Durata: 1, 2 sau 3 curs de ... [+]

Mai mult decât un curs de limbă, Anul de studiu permite în străinătate să studieze discipline academice alături de studenți din Marea Britanie. Durata: 1, 2, sau 3 termeni. Acest curs este oportunitatea perfectă de a avea o experienta de an decalaj in Marea Britanie.

Poti studia un nivel sau discipline profesionale cu elevii din Marea Britanie și de a îmbunătăți abilitățile lingvistice cu studenții internaționali din clasele engleza generala.

Anul universitar de studiu

Alege din 10 perechi de inchiriat subiect divers

B2 engleză este necesară pentru intrarea Studiu de doi subiecți cu studenții din Marea Britanie A-Level și studia limba engleză cu alți studenți internaționali Programul este conceput pentru a dezvolta cunoștințele subiect academic și îmbunătăți engleza. Acesta permite, de asemenea, un studiu complet din Regatul Unit în străinătate experiență Alege perechea de subiecte care se potrivesc cel mai bine interesele dumneavoastră și vom pregăti orarul de studiu - spațiile sunt limitate, așa că vă rugăm să aplice mai devreme Profesional Studiu Anul ... [-]
Regatul Unit Pulborough Chichester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chichester College

Accentul principal al acestui curs este engleza pentru comunicare. ... [+]

Accentul principal al acestui curs este engleza pentru comunicare.

15 ore pe săptămână de cursuri de engleza generala

Disponibil la nivelurile A1-C2 Elevilor care au vârsta 16+ Dimensiunea maximă din clasa 16 Lansați orice luni Durata de 15 ore pe săptămână Timp minim de ședere 2 săptămâni Beneficii Studiu privind un campus, cu peste 3.500 de studenți din Marea Britanie și studenții internaționali din întreaga lume Bucurați-vă de o gamă largă de activități interesante și cluburi cu Marea Britanie și studenții internaționali Accesati noul portal Chi365 de auto-studiu și app A-pe tot parcursul anului de programe s... [-]
Regatul Unit Pulborough Chichester
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
2 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chichester College

Accentul principal al acestui curs este de a vă oferi posibilitatea maximă de a studia limba engleză. ... [+]

21 de ore pe săptămână de cursuri de engleza generala

Accentul principal al acestui curs este de a vă oferi posibilitatea maximă de a studia limba engleză.

Disponibil la nivelurile A1-C2 Elevilor care au vârsta 16+ Dimensiunea maximă din clasa 16 Lansați orice luni Durata de 21 de ore pe săptămână Timp minim de ședere 2 săptămâni Beneficii Studiu privind un campus cu 3.500 de studenți din Marea Britanie și studenții internaționali din întreaga lume Alege una dintre cele trei opțiuni de după-amiază pentru a contesta abilitățile dumneavoastră de limba engleză După clasă activități cu elevii din Marea Britanie și program social pe tot parcursul anului pentru studenții internaționali Accesati noul portal Chi365 de auto-studiu și app Opțiuni de după-amiază ... [-]
Regatul Unit Pulborough Chichester
Înscriere Deschisă
Engleză
Part time
2 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

What do our international students think of Chichester College?