Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Colegiul Cheshire - Sud

Ne propunem să oferim cursanților noștri abilități, experiență și calificări care să le pregătească pentru viitoarea lor carieră sau studii superioare la Colegiu sau universitate. Îi încurajăm pe studenții noștri să devină persoane sigure, care vor aduce contribuții valoroase pentru întreprinderi și economia locală în carierele lor viitoare.

Oferta noastra

Oferim o serie de cursuri pentru comunitățile noastre locale de la nivelul de intrare la nivelul 7 în următoarele:

  • Un nivel
  • Cursuri cu normă întreagă
  • Ucenicia
  • Cursuri part-time pentru adulți
  • Cursuri de acces și învățământ superior
  • Instruire personalizată pentru angajatori
  • Cursuri de matematică, engleză, IT și ESOL pentru adulți
  • Programe pentru studenți internaționali
  • Programul futures

Legături puternice cu întreprinderile

Ne mândrim cu legăturile noastre puternice cu întreprinderile locale de toate dimensiunile, care beneficiază de o pregătire personalizată, oferită la locul de muncă sau la campusurile din colegiu, și din furnizarea unei game largi de ucenici, precum contabilitate, catering, construcții, inginerie și asistență medicală dentară. Lucrăm cu mulți angajatori locali importanți din regiuni, cum ar fi Bentley, Brownlow Furniture, Ecolab, Vauxhall Motors, Scottish Power, Unilever, Brunning and Price și National Grid.

Furnizor de ucenicie aprobat

Ca furnizor de ucenicie aprobat, putem susține angajatorii locali care utilizează noul sistem Levy pentru a recruta și instrui ucenici în cadrul activității lor. Echipa noastră de dezvoltare a afacerii poate, de asemenea, efectua o analiză a nevoilor de instruire și poate face propuneri pentru o strategie de formare și dezvoltare personalizată pentru organizație, în timp ce va putea accesa asistența financiară disponibilă întreprinderilor.124013_boy-524512_960_720.jpg
TaniaVdB / Pixabay

Programe predate în:
  • English (UK)

Această școală oferă și:

A-levels

Cheshire College - South & West

Cheshire College - South ... [+]

Un nivel

Colegiul Cheshire - Sud

Nivelurile A sunt calificări recunoscute la nivel internațional pentru intrarea în universitate. De obicei, elevii aleg 3 materii pe o perioadă de doi ani. La sfârșitul studiilor susțin examene pe toate subiectele alese.

La un campus de artă și un birou internațional dedicat, studenții primesc tot sprijinul de care au nevoie pentru a se instala rapid și pentru a se simți confortabil.

455992 / Pixabay

Oferim o gamă largă de subiecte de nivel A:Arta - ModaArtă - Artă frumoasăArtăBiologieStudii de afaceriChimieCivilizații clasiceInformaticăDans (Certificat BTEC)Dramă și teatruEconomieLimba englezaLiteratură englezălimba francezaÎn continuare MatematicăGeografieGeologielimba germanaIstorieLegeMatematicăStudii matematice (Core Maths Cert)Matematică (certificat de nivel 3 AQA)Studii MediaSpectacole muzicale (certificat BTEC)Tehnologie muzicală (certificat BTEC)Filosofie, eticăFotografieEducație fizicăFizicăPoliticăPsihologieSociologieSpaniolăSărbătorind rezultate excepționale!... [-]
Regatul Unit Crewe
Septembrie 2020
English (UK)
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cheshire College - South & West