Chef Academy London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chef Academy London fost înființată în 2007. După un succes imens în Italia, am deschis prima noastră școală din Marea Britanie, situată în centrul Londrei. Scopul nostru este de a instrui studenții noștri pentru a deveni bucătari profesioniști.

Oferim o schemă practică eficientă de instruire care oferă studenților noștri toate instrumentele și abilitățile necesare pentru a începe o carieră de bucătar profesionist. În timpul cursului, veți fi pregătiți la unul dintre restaurantele noastre partenere cu unul dintre formatorii noștri de bucătari. Veți experimenta lucrul într-o bucătărie profesionistă live și obținerea unei viziuni interioare a afacerii restaurantului. Veți trata toate aspectele unei rutine de bucătari, de la alegerea produselor proaspete până la echilibrarea costurilor alimentare. Veți învăța toate tehnicile necesare pentru a începe să lucrați imediat. Cel mai important aspect și de ce credem că predăm în cea mai eficientă formă este că învățați de la profesioniști într-un mediu profesional. Suntem singura școală care oferă acest tip de formare și acesta este motivul pentru care studenții noștri au o rată de succes atât de mare.

În prezent oferim următoarele cursuri: Managementul Ospitalității

După finalizarea unuia dintre cursurile noastre, veți avea toate instrumentele necesare pentru a vă începe imediat cariera. Veți fi certificat HACCP, aveți diploma de la Chef Academy London recunoscută internațional și acreditată de ASIC (Serviciul de Acreditare pentru colegii internaționale). Veți cunoaște cu siguranță încrederea în bucătărie și veți avea toate tehnicile care vă vor permite să intrați într-o bucătărie ca membru activ al Brigăzii.

Aici, la Academia Chef, dorim cel mai bun pentru viitorul studenților noștri. Când vă terminați cursul, un membru al echipei noastre de carieră vă va găsi locul perfect pentru dvs. și va organiza interviuri pentru a vă prezenta. În prezent, avem o rată de ocupare de 100%.

Cursuri noi și interesante!

Consultați noul nostru curs de management al ospitalității și știința avansată a alimentelor! Învățați să deveniți un bucătar profesionist și cum să vă gestionați cu succes bucătăria proprie și eficientă.

Visezi să-ți transformi pasiunea pentru alimente într-o afacere sau o carieră nouă?

Alăturați-vă pentru unul dintre cursurile noastre și lansați-vă viitorul în domeniul culinar!


Obiectivele cursului

Chef Academia de școli învață arta de gătit de la o platformă profesională pentru a câștiga experiență în domeniu. Oferim cursuri personalizate, practice și eficiente, care se concentrează nu numai pe predarea tehnicilor principale de gătit, ci și pe înțelesul ce înseamnă să fii bucătar care lucrează într-o bucătărie profesionistă.

Studenții noștri au șansa să se antreneze alături de cei mai buni bucătari din Londra, de la mese de primă clasă la micul dejun Michelin, în bucătăriile restaurantelor lor. Ei vor fi gata să înceapă să lucreze imediat după terminarea cu succes a cursului. Ei vor avea toate abilitățile practice și teoretice pentru a intra cu încredere într-o bucătărie profesionistă.

Chef Academy este o școală de prestigiu recunoscută pe plan internațional. Academia a fost înființată în Italia și, datorită succesului imens, o altă școală a fost deschisă la scurt timp după aceea la Londra, una din cele mai renumite din Marea Britanie. Absolvirea Academiei Chef vă va oferi acces la lumea profesională de gătit. Școala noastră este, de asemenea, recunoscută internațional de ASIC (Serviciul de Acreditare pentru Colegii Internaționale).


Chef Academic Certificat

Chef Academy London este o instituție de învățământ de prestigiu și de renume internațional. În fiecare zi, din ce în ce mai mulți candidați sunt dornici să se înscrie pentru unul dintre cursurile noastre profesionale, Chef Academy London este unul dintre cele mai apreciate instituții de învățământ din Londra. Suntem mândri să oferim cursuri de calitate și să pregătim cei mai buni bucătari profesioniști din industrie!

Școala noastră este recunoscută internațional de ASIC (serviciu de acreditare pentru colegii internaționale), ceea ce permite studenților noștri să urmeze o carieră pe întreg teritoriul național sau internațional.

Locații

Mayfair

Address
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, Anglia, Regatul Unit

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: