Celtic English Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Celtic engleză Academia este un British Council acreditat, centrul de limba engleză.

NOI OFERIM cursuri de engleza cu un student excelent de mic pentru raportul personal ca clase sunt limitate la un maxim de doar 10 elevi. Acest lucru oferă un mediu prietenos de învățare centrată pe elev, asigurându-se că fiecare elev va primi atentia pe care el sau ea are nevoie pentru a reuși.

Ştiaţi că?

Ne sunt acreditate de British Council și ISI și sunt membri de limba engleza din Marea Britanie. 98% dintre studenții noștri spun că ar recomanda Celtic engleză Academia prietenilor și familiei lor. În vara anului 2015, am avut elevi de până la 50 de naționalități diferite, care studiază cu noi.

unde convenabil din Cardiff, de asemenea, face mai ușor pentru ca elevii să exploreze mai mult din Marea Britanie, cu trenul sau cu autobuzul. Este un oras low-cost, cosmopolit, care are una dintre cele mai mari centre comerciale din Europa, este un fost loc olimpic și este 2014 Capitala europeană a sportului.

Numele nostru

Cunoscută anterior ca Celtic School, ne-am reînnoit numele nostru pentru a se potrivi noua noastră identitate: Celtic reflectă patrimoniul cultural al locatiei noastre. Am păstrat această parte a numelui nostru, deoarece Celtic engleză Academia a câștigat o bună reputație prin cuvânt din gura ca Celtic School. Ne dorim ca brand-ul nostru reînnoit pentru a beneficia de aceasta.

În limba engleză este produsul suntem de vânzare. Cuvântul are putere ca produs și este un simbol de oportunitate pentru cei care doresc să-l învețe.

Academia este un cuvânt mai prestigios decât școala. Școlile sunt adesea asociate cu un public tânăr și prezența obligatorie. O academie oferă viziunea studenților în creștere și avansând și mai mult în concordanță cu educația noastră de calitate, accesibile pentru toate vârstele.

Valorile noastre

Valoare pentru bani Etic Personal Profesional Flexibil Îngrijirea Stabilit Social Divers multiculturala elev prietenos Sigur Salutând imbogatirea cultural

Locații

Cardiff

Celtic English Academy

Address
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, Țara Galilor, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 29 2034 4805