Carfax College Oxford

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre colegiul nostru

Un colegiu privat situat în inima orașului Oxford, Colegiul Carfax este specializat în furnizarea unei cele mai înalte calități de școlarizare unu-la-unu și de grup mic.

Carfax oferă un mediu de învățare structurat și o comunitate prietenoasă și receptivă. Aici fiecare elev primește atenție individuală, sprijin și încurajare, nu numai în ceea ce privește obiectivele academice, ci și în ceea ce privește bunăstarea lor personală. Indiferent dacă studiază spre niveluri A, GCSE sau alte calificări, revizuind pentru un examen sau repetat, elevii beneficiază de programe personalizate, cu predare strâns legată de obiectivele și nevoile lor, inclusiv de pregătire specializată pentru cei cu nevoi educaționale speciale. Elevii mai tineri urmează un curriculum independent, conceput special pentru a le pregăti pentru avansare în școlile de vârf.

Cu un bogat patrimoniu cultural la ușă, precum și societăți sportive și culturale înfloritoare în oraș, Carfax îi încurajează pe elevi să participe la o gamă largă de activități extra-curriculare în comunitate. O gamă de opțiuni de cazare este, de asemenea, disponibilă.

Cursurile de grup încep în septembrie și februarie, dar cursurile individuale pot începe în orice moment al anului. Cursurile pe termen scurt și part-time sunt de asemenea oferite pe tot parcursul anului, inclusiv week-end-ul și sărbătorile.

Locații

Oxford

Address
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Oxford, Anglia, Regatul Unit