Citește Descrierea Oficială

Despre colegiul nostru

Un colegiu privat situat în inima orașului Oxford, Colegiul Carfax este specializat în furnizarea unei cele mai înalte calități de școlarizare unu-la-unu și de grup mic.

Carfax oferă un mediu de învățare structurat și o comunitate prietenoasă și receptivă. Aici fiecare elev primește atenție individuală, sprijin și încurajare, nu numai în ceea ce privește obiectivele academice, ci și în ceea ce privește bunăstarea lor personală. Indiferent dacă studiază spre niveluri A, GCSE sau alte calificări, revizuind pentru un examen sau repetat, elevii beneficiază de programe personalizate, cu predare strâns legată de obiectivele și nevoile lor, inclusiv de pregătire specializată pentru cei cu nevoi educaționale speciale. Elevii mai tineri urmează un curriculum independent, conceput special pentru a le pregăti pentru avansare în școlile de vârf.

Cu un bogat patrimoniu cultural la ușă, precum și societăți sportive și culturale înfloritoare în oraș, Carfax îi încurajează pe elevi să participe la o gamă largă de activități extra-curriculare în comunitate. O gamă de opțiuni de cazare este, de asemenea, disponibilă.

Cursurile de grup încep în septembrie și februarie, dar cursurile individuale pot începe în orice moment al anului. Cursurile pe termen scurt și part-time sunt de asemenea oferite pe tot parcursul anului, inclusiv week-end-ul și sărbătorile.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

A-levels

Carfax College Oxford

Nivelurile A sunt o calificare "standard de aur", recunoscută în întreaga lume de către universități și angajatori ca o notă de excelență academică. Majoritatea studențil ... [+]

Nivelurile A sunt o calificare "standard de aur", recunoscută în întreaga lume de către universități și angajatori ca o notă de excelență academică. Majoritatea studenților au trei niveluri A, iar majoritatea universităților o cer, dar alte numere între doi și cinci nu sunt mai puțin frecvente.

Studiul pentru A-niveluri este un proces pretențios și, în mod normal, durează doi ani întregi de studiu într-un cadru școlar sau colegiu. Cu toate acestea, această structură nu se potrivește tuturor.

Pentru elevii care au nevoie de date non-standard, un nivel mai înalt de sprijin individual sau care doresc să ia combinații neobișnuite de discipline sau module opționale, Carfax College este aici pentru a vă ajuta.... [-]

Regatul Unit Oxford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

An pregătitor

Carfax College Oxford

Carfax oferă o gamă largă de cursuri pentru elevii care se adresează universităților britanice și americane, precum și celor care doresc să participe la universități din ... [+]

Carfax oferă o gamă largă de cursuri pentru elevii care se adresează universităților britanice și americane, precum și celor care doresc să participe la universități din întreaga lume.

Unii elevi petrec unu la doi ani la facultate, pregătindu-se pentru un set de niveluri A sau alte calificări, precum și teste standardizate specifice cursului (sau, în cazul candidaților la universități americane, avansate de plasare (AP) și SAT), în timp ce alții se alăture pentru cursurile de week-end, de seară sau de vacanță.

Carfax oferă, de asemenea, un "program de fundație", inclusiv (dacă este necesar) predarea limbii engleze, pentru a pregăti elevii internaționali pentru a intra în universități de vârf.... [-]

Regatul Unit Oxford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Carfax College Oxford

Studenții internaționali vor avea adesea nevoie de ajutor cu engleza lor. Dacă începeți un curs academic nu este posibil fără să prezentați mai întâi o îmbunătățire a lim ... [+]

Studenții internaționali vor avea adesea nevoie de ajutor cu engleza lor. Dacă începeți un curs academic nu este posibil fără să prezentați mai întâi o îmbunătățire a limbii engleze, elevul va fi sfătuiți să înceapă un curs intensiv de limba engleză.

Carfax oferă cursuri de engleză foarte personalizate, cu cursuri direcționate spre acele zone care au nevoie de cele mai multe îmbunătățiri. Dacă elevul își propune să progreseze la un curs academic, predarea poate fi orientată către subiectele relevante. Dacă este urmat un curs individual de studiu, echilibrul programului poate fi ajustat pe măsură ce elevul avansează, iar lecțiile la disciplinele academice pot fi introduse imediat ce elevul ajunge la nivelul corespunzător.... [-]

Regatul Unit Oxford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză