Cardiff Sixth Form College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Istorie

Cardiff Sixth Form College : începutul

Cardiff Sixth Form College fost fondată în 2004. Ca un colegiu mic, privat, am fost dedicați pionierii unei noi abordări. Combinând mărimea clasei mici, predarea excelentă și atenția individuală pentru fiecare elev; am crezut în potențialul de creștere - iar rezultatele au fost de primă clasă.

De atunci, colegiul a trecut de la putere la putere. Creșterea rapidă a impus dezvoltarea pe toate fronturile. Am mutat colegiul de două ori pe măsură ce au ieșit cuvintele despre realizările noastre și acum locuim la Trinity Court, Newport Road. În inima orașului Cardiff, campusul nostru modern, spațios este locul perfect pentru ambițiile noastre în creștere - și ne extindem în continuare!

În 2009, Cardiff Sixth Form College acceptat primii studenți internaționali. De atunci am acceptat tot mai mulți studenți din străinătate, oferind facilități de îmbarcare și îngrijire pastorală de primă clasă. Cardiff Sixth Form College este un mediu multi-cultural complet. Suntem mândri de diversitatea noastră și acum avem studenți din peste 30 de naționalități diferite care studiază în colegiul nostru.

Am crescut în toate privințele - mai mult personal, mai multă predare, mai mult succes! Acum, Cardiff Sixth Form College a atins obiectivul - Topul școlii independente din Marea Britanie prin rezultate de nivel A! Suntem mândri de originea noastră, dar acum așteptăm cu nerăbdare viitorul. Ne propunem să continuăm eforturile pentru succes; stând în fruntea învățăturii disciplinate și creative pentru generațiile viitoare.

Abordarea noastră unică

Cum o facem?

Cum obțineți note mari? Ce formă de educație formează studenții cei mai bine rotunzi? Care mediu de învățare funcționează cu adevărat? Acestea sunt întrebările pe care le adresăm în fiecare zi la Cardiff Sixth Form College .

Ca și studenții noștri, lucrăm din greu la studiile noastre. Ne analizăm clasele și stilurile de predare; ținând mereu să se desăvârșească. Este întotdeauna posibil să se îmbunătățească - există o știință pentru a învăța. Prin evaluarea detaliilor educației - mari și mici - oferim cea mai bună atmosferă posibilă studenților noștri de a învăța.

Tradiția este importantă. Fiecare școală are nevoie de o cultură. La Cardiff Sixth Form College , însă, cultura noastră este bine în prezent. Multe școli internat engleze se bazează pe istorii lungi și pe patrimoniu. Aici, la Cardiff, așteptăm cu nerăbdare. Vrem să construim pentru viitor și să fim standardul prin care toate școlile sunt judecate. Și rezultatele noastre arată că suntem deja pe drum ...

În 2017, 92% dintre studenți au obținut grade A * -A, în timp ce 99% dintre elevi au obținut grade A * -B. Timp de opt ani, am fost desemnați în Topul Colegiului privat de învățământ co-educativ și al celui de-al treilea colegiu de top independent în cadrul Premiilor consilierilor educaționali. În plus, am fost clasat pe primul loc pentru rezultate de nivel A în tabelele de liga publicate de The Telegraph și The Times timp de cinci ani consecutivi.

Pentru mai multe informații despre premiile și acreditările noastre, vizitați pagina noastră cu premii.

estul intalneste Vestul

Cardiff Sixth Form College caută literalmente lumea pentru cele mai bune abordări ale educației. Filozofia noastră de predare se trage atât din Est cât și din Vest. Ca și corpul nostru de studenți multiculturativi, considerăm că metodele noastre integrate ne-au separat de alte colegii de internat.

Educația de Est promovează rigoare și disciplină, iar elevii primesc o înțelegere de primă importanță a subiecților de bază din cadrul corpului elevului, în timp ce abordările occidentale au o valoare creativă individuală. Fiecare elev are o îngrijire pastorală și este încurajat să promoveze talentele care sunt unice pentru ei.

La Cardiff Sixth Form College , credem că nu trebuie să alegeți. Predarea noastră combină forțele ambelor sisteme pentru a crea o abordare educațională unică. Oferim tuturor elevilor un curriculum puternic, disciplinat pentru subiecții de bază, monitorizând și ajutând progresul individual. Lucrăm din greu spre note, și dăm echipajului fiecărui elev cu abilitățile și încrederea să prospere în viața lor. Studenții noștri sunt pregătiți să se alăture universităților din Marea Britanie, din SUA sau din orice altă parte a lumii! Educația lor nu se termină cu noi, dar credem că este cel mai bun început posibil.

Acreditări și premii

Cardiff Sixth Form College este mândru să fie plasat pe locul al optulea consecutiv în topul tabelelor de consilieri ai consilierilor educaționali, în două categorii:

  • Topul școlii private de co-educație privată
  • Colegiul de șase colegii independente

UK Advisers Education, o consiliere specializată în educație privată, care oferă consiliere părinților din întreaga lume, compilează statistici de nivel A care le sunt oferite direct de școlile din Marea Britanie și acordă premii anuale instituțiilor de vârf bazate pe procente A * -A.

Premiile Crystal, așa cum sunt ele cunoscute, au fost prezentate directorului șase al formularului Cardiff, Gareth Collier, de directorul executiv al Educației Consilierilor Les Webb și consultantului educațional, Ryan Crittenden. Cardiff Sixth Form College a câștigat aceste premii datorită rezultatelor sale remarcabile în 2017 A, în care a obținut grade A * - B de 99%; Dintre care 92% erau clase A * - A. Pentru a vedea un raport complet al rezultatelor noastre, vă rugăm să vizitați secțiunea Rezultatele nivelului A.

Acreditari

În urma inspecției noastre cele mai recente (2016), Inspectoratul Independent al Școlilor (ISI) a calificat Cardiff Sixth Form College drept "depășirea așteptărilor pentru calitatea educației".

Raportul a continuat să spună:

"Calitatea curriculum-ului, a învățării și a realizărilor cursanților este excelentă. Elevii primesc o educație extrem de bună în conformitate cu obiectivele și obiectivele colegiului ... aranjamentele pentru sănătate, siguranță și bunăstare a studenților sunt excelente ... eficacitatea a guvernării, a conducerii și a managementului este excelentă. "

Locații

Cardiff

Cardiff Sixth Form College

Număr de telefon
(+44) 029 2049 3121