Cambridge Marketing College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți Cambridge Colegiul de marketing?

Reputație și Experiență

Cambridge Colegiul Marketing ofera cursuri continua si diploma in marketing si comunicare pentru peste 21 de ani. Certificăm mai mult de 8000 de profesionisti din intreaga lume printr-o combinație de lectii de grup și on-line. Suntem lider centrul de formare în Europa cu 8 centre in Marea Britanie, dar și centre in Olanda, Germania, Canada, Rusia, Asia .... Anul trecut, 99% din delegați noastre au spus ca ne-ar recomanda.

Antrenament

Toate cursurile noastre sunt

• predate în limba engleză, aceasta va permite să vă îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de marketing în timp ce oferindu posibilitatea de a studia în limba engleză. Aceste noi competențe va permite să lucrați cu marketing la nivel mondial. Trebuie sa fii fluent în limba engleză pentru aceste cursuri.

• calificări - acreditare CIM, CAM, MRS și ICRP, organizații de conducere în marketing și membri recunoscute la nivel internațional EMC (Confederația Europeană de Marketing). Calificare vă va oferi un standard de calificare recunoscute la nivel mondial și de a facilita mutații profesionale.

• Instruirea la distanță / Educație en-line- identic cu cel prevăzut în "față în" în ceea ce privește conținutul și sprijin.

• Clasa de obligatorie în Anglia.

Educație de înaltă calitate

Tutorii noastre sunt toate de marketing profesionale sau de relații publice. Acest lucru ne permite de a îmbogăți educația noastră școlară și profesională și pentru a oferi rata de succes excelent. Avem în prezent o facultate de peste 60 de profesori din diferite medii, cu diferite experiențe și abilități.

Rata de succes

Delegați nostri au avut întotdeauna rezultate excelente. Anul trecut am avut 75 de clase cu o rata de succes de 100%

Material de instruire: Oaspeții primesc sprijin educațional de înaltă calitate

  • O tutore personal vă va contacta pe tot parcursul antrenamentului - Desigur că conține evaluare exercită ghiduri, exemple reale, exerciții de pregătire a probelor, resurse suplimentare pentru a aprofunda - copii examinari trecut Rapoartele examinatori, misiuni și răspunsuri exemplarele selectate - Link-uri la resurse suplimentare - Acces la forumul nostru de discuții pe Internet pentru dezbatere și formarea grupurilor de sprijin locale - Webinarii online - Podcast Conference

Locații

Cambridge

Address
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Cambridge, Anglia, Regatul Unit