Cambridge Management and Leadership School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dezvoltarea cunoștințelor, împuternicirea managerilor și a liderilor

 • Curriculum avansat

Curriculum-ul nostru la nivel universitar și postuniversitar îndeplinește cel mai recent standard ocupațional, aliniat și recunoscut în Regatul Unit și Cadrul european al calificărilor.

 • Pathways Universității

Calificările noastre oferă rute rentabile și accesibile către programele universitare de nivel înalt. Veți îndeplini cerințele de intrare sau veți obține scutiri.

 • Excelenta academica

Lucrăm în cadrul unor reguli și reglementări pentru a menține cel mai înalt nivel de standard academic pentru a dezvolta abilități critice, analitice, vizionare, creative și practice.

 • Aflați online

Învățați într-un mod flexibil și sistematic, beneficiați de o susținere și îndrumare dedicate utilizatorilor de înaltă calitate și de îndrumare din partea lectorilor și obțineți o calificare recunoscută la nivel internațional.

Despre Cambridge Management and Leadership School

Cambridge Management and Leadership School este o instituție academică unică, modernă și inovatoare, fondată pe principiile excelenței, inovării, egalității și oportunităților pentru toți. Suntem înființați și bazați pe faimosul oraș și orașul istoric din Cambridge, Anglia, pentru a oferi studenților din întreaga lume, în întregime online, un curriculum de clasă mondială, riguroasă, inovatoare și interdisciplinară. Dezvoltăm abilități critice, analitice, vizionare, creative, personale, sociale și practice pentru studenții noștri, prin abordările, strategiile și curriculum-urile noastre de predare și pregătindu-le să devină manageri și lideri competenți și de succes în viața personală și profesională.

Viziunea noastra

Viziunea noastră pentru Cambridge Management and Leadership School este de a deveni un lider mondial în furnizarea de educație online la distanță în domeniul managementului afacerilor și al conducerii cu reputația de excelență

Obiectivele noastre strategice

 • Dezvoltarea și creșterea excelenței în predarea, învățarea, guvernanța și managementul nostru.
 • Atrageți o cohorta diversă de studenți din întreaga lume în calificările noastre
 • Atrageți elevii talentați pe burse limitate din întreaga lume și dezvoltați abilitățile lor de conducere și leadership pentru a deveni o parte productivă a dezvoltării socio-economice a țării lor.
 • Producerea de absolvenți inovatoare, antreprenoriale și competente
 • Dezvoltarea și consolidarea angajamentului nostru cu actorii locali, naționali și internaționali.

De ce să ne alegeți

 • Cambridge Management and Leadership School este inspectată și complet acreditată de Serviciul de acreditare pentru școli internaționale, colegii și universități (ASIC), care este un organism independent care oferă servicii de acreditare pentru colegii de învățământ independent, suplimentar și superior. Acreditarea ASIC ajută studenții și părinții să facă o alegere mai informată și vor ajuta, de asemenea, o școală, colegiu, universitate, furnizor de instruire sau furnizor de educație la distanță, să demonstreze organismului internațional de studenți că sunt o instituție de înaltă calitate.
 • Cambridge Management and Leadership School este un câștigător al premiului „ International Management School of the Year” , câștigător al premiului 2019-20 de iStudy Awards 2020
 • Cambridge Management and Leadership School este acreditată de organismele de premiere din Marea Britanie
  • Calificări OTHM
  • EBMA,
  • Qualifi Ltd și
  • ABMA Education.
 • Cambridge Management and Leadership School este un membru instituțional al rețelei internaționale de calitate în străinătate (QISAN ). Membrii QISAN demonstrează practică profesională și etică în recrutarea și livrarea de programe de studiu relevante și de înaltă calitate.
 • Puteți studia cu noi din orice parte a lumii.
 • Facultatea noastră de predare are experiență și competență la nivel de doctorat.
 • Ne angajăm să oferim excelență în predarea și învățarea noastră.
 • Majoritatea cursurilor noastre nu au restricții de intrare.
 • Cursurile noastre asigură dezvoltarea profesională continuă
 • Cursurile noastre vă pregătesc pentru ocuparea forței de muncă sau progresul locurilor de muncă.
 • Cursurile noastre oferă Universitatea Pathways de exemplu , BA (Hons) / MBA.
 • Învață într-un mediu flexibil în timpul tău.
 • Politicile noastre sunt asigurate și auditate de către organismele de atribuire.
 • Oferim excelente învățare și predare în mediul sigur.
 • Veți deveni parte din Cambridge Management and Leadership School , Cambridge, Regatul Unit.

Aruncă o privire la serviciile noastre

Servicii pentru cursanți

Oferim suportul valoros, competitiv și rentabil pentru cursanții noștri de la înregistrarea, înscrierea până la finalizarea cursului, care include și consiliere și îndrumări legate de carieră. Acesta este motivul pentru care avem o rată de succes de 100% și 95% dintre absolvenții noștri sunt angajați în 6 luni.

Învățarea prin reflecție

Susținem elevii noștri să facă dovezi în sarcinile lor de evaluare cu demonstrații, exemple, studii de caz și reflecții legate de muncă. Vă încurajăm să vă folosiți învățarea existentă din trecut, prezent și potențial viitor și să puneți totul în curs, de exemplu, sarcini. Veți primi feedback încurajator de la evaluatorul dvs., care va include elemente de îmbunătățire pentru dvs.

apartenență

Oferim calitatea de membru al clienților noștri corporativi. Avem clienți recenți din departamentele de sănătate și asistență socială, deșeuri, financiare și educaționale, unde am instruit personalul nostru cu managementul afacerii noastre, servicii pentru clienți, coaching, mentoring, evaluări și calificări de asigurare a calității. Dacă sunteți interesat să deveniți clienții noștri corporativi, vă vom oferi reduceri de 20% la cursurile noastre.

Certificat de credit

Cu calificările noastre, veți primi un certificat de credit la sfârșitul procesului de învățare și evaluare. Certificatul de credit și transcrierea nu au o dată de expirare și sunt folosite de cursanți pentru întreaga lor viață. Absolvenții le folosesc pentru educație și pentru ocuparea forței de muncă oriunde în lume.

Admitere universitară

Noi îi ajutăm pe absolvenții noștri să obțină o admitere universitară după finalizarea calificărilor noastre. Vă alocăm un contact dedicat care vă va ajuta pe parcursul procesului de admitere, fără nicio taxă.

MBA și MBA (Advanced Entry)

Doriți să studiați MBA după Diploma de Nivelul 6 în Administrarea Afacerilor sau MBA Top Up (nivel de dizertație) cu nivelul nostru 7 Diploma în Managementul Executiv? Lucrăm în strânsă colaborare cu EBMA pentru a vă ajuta să obțineți diplomă de MBA recunoscută pe plan internațional, unde veți primi admiteri directe la Universitatea la o taxă de școlarizare redusă.

Locații

Cambridge

Address
Sheraton House Castle Park
CB3 0AX Cambridge, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră