Read the Official Description

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40182_rsz_camb-feature.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Prezentare generală

O experiență educațională de neegalat a avut loc în orașul istoric universitar din Cambridge

 • Sesiunea 1: 8 iulie - 21 iulie 2018
 • Sesiunea 2: 22 iulie - 4 august 2018
 • Sesiunea 3: 5 august - 18 august 2018
 • Conducerea globală: 1 iulie - 7 iulie 2018


Cambridge Immerse este un program academic rezidențial de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput pentru studenții cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani - oferind un degustor al a ceea ce este să studiezi un subiect la nivel universitar. Tutorialele și seminariile sunt concepute și predate de tutori de specialitate într-un mediu de învățare optim, care stimulează cercetarea academică. Programul nostru atent planificat asigură că programul nu numai că răspunde cerințelor academice ale participanților, ci oferă și o experiență unică a orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare./>

Elevii locuiesc într-una dintre cele mai mari și mai frumoase colegii universitare din Cambridge. În interiorul zidurilor istorice ale colegiului, ne mândrim cu oferirea de experiențe unice de leadership și excelență academică printr-un program inspirat pentru participanți. Cu programul său diversificat și îmbogățit, programul permite elevilor să-și exploreze și să-și aprofundeze cunoștințele despre un subiect ales într-un mediu academic fără egal. Elevii apar mai încrezători și mai pregătiți să articuleze ceea ce au învățat, cu cunoștințe despre domeniile lor alese, care oferă perspective academice de neegalat - și, bineînțeles, multe amintiri de neuitat de-a lungul drumului.

Învățământ excepțional

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Oferim participanților o gamă variată de teme, de la arte la științe. Toate disciplinele predate la Cambridge Immerse sunt predate de către tutorii actuali sau din trecut ai Universității Cambridge sau ai Universității Oxford. Procesul nostru riguros de verificare asigură că toți elevii sunt învățați de către tutori care sunt angajați și susținători - și, mai ales, entuziaști să împărtășească experiența lor.

Filozofia noastră este ca participanții noștri să fie contestat cu concepte academice interesante; în timp ce tutorii noștri creează un mediu primitor și susținător în care participanții noștri se simt confortabil și prosperi. predare Veți fi încurajați să explorați dezbaterile și problemele curente din cadrul disciplinei alese în cadrul unor tutoriale atent planificate care să imite sistemul unic Oxbridge de implicare și dezbatere a tutor-student. Aceasta este o abordare care merge dincolo de superficială și oferă perspective unice care sunt atât stimulante, cât și intelectuale.

Ceea ce este sigur este că veți ieși, fără îndoială, mult mai încrezători și mai bine cunoscuți în disciplina aleasă, abordând subiecte provocatoare dar interesante, pe care sperăm că le va continua pasiunile academice. Elevii pot opta acum să studieze până la două discipline în timpul programului. Subiectele pe care le oferim includ:

 • Medicament
 • Lege
 • Inginerie
 • Fizică
 • Matematică
 • Chimie

Cambridge Assessments

Evaluările participanților

Pe parcursul programului, instructorii noștri monitorizează implicarea studentului în subiectele pe care le-au învățat. După program, o evaluare a participanților este scrisă de către tutore, evaluând progresul participantului și făcând, de asemenea, recomandări cu privire la modul în care poate avansa în mod eficient participantul la înțelegerea și interesul pentru subiectele care au fost explorate.

Ateliere de competențe pentru interviuri (opțional)

Cambridge interviews

În cadrul atelierelor de abilități de interviu atent proiectate, elevii vor dobândi o perspectivă asupra abilităților de bază necesare pentru a-și articula cu succes punctele de vedere într-un mediu presat. Aceste ateliere se axează pe dezvoltarea încrederii și tenacității intelectuale necesare pentru a aborda unele dintre întrebările-cheie care ar putea fi întreprinse în timpul interviului, pe lângă abordarea dezbaterilor care înconjoară unele dintre cele mai pertinente probleme din cadrul disciplinei în momentul de față. Atelierele pentru abilități de interviu sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Consultări privind declarațiile personale (opțional)

Pe parcursul cursului Cambridge Immerse , studenții vor avea posibilitatea de a elabora proiecte de declarații personale necesare pentru a avea acces la universități din întreaga lume, cu expertiza și asistența tututorilor foarte apreciați. Elevii învață tehnici pentru a-și exprima în mod concis interesul pentru o anumită disciplină, realizând o afirmație personală convingătoare care prezintă realizările și interesul pentru un subiect. Consultările privind declarația personală sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Diversitatea extracurriculară

Cambridge extracurricular

Cambridge Immerse oferă o experiență cu adevărat imersă a vieții universitare. Nu numai că veți descoperi și aprofunda interesele dvs. academice, dar și voi veți explora spectrul fascinant și fascinant al activităților culturale disponibile în Cambridge. Posibilitatea de a experimenta excursii zilnice organizate permite, de asemenea, șansa de a socializa cu colegii de aceeași grijă dintr-o gamă diversă de medii și de a vă familiariza rapid cu orașul.

Activitățile organizate în cadrul programului includ:

 • O după-amiază de vară traversează râul Cam, o chestiune esențială în Cambridge.
 • O excursie de o zi la Oxford, casă a rivalului arhitectului universitar din Cambridge.
 • Oficială de luat masa în faimoasele săli de banchet medievale din Cambridge.
 • Vizitați pagina noastră de activități pentru a vedea întreaga gamă de subiecte pe care le oferim.

orar

Programul Cambridge Immerse este dotat cu o gamă largă de activități unice academice și extrașcolare.

Participanții încep ziua cu micul dejun în sala de mese principală a colegiului, cu o varietate de opțiuni de mic dejun continental și cald disponibile pentru micul dejun. Aceasta este urmată de prima sesiune academică a zilei, care are loc într-un format de seminar sau de curs. Participanții sunt apoi îndrumați la prânz la unele dintre cele mai bune baruri și cafenele sandwich din Cambridge și sunt bineveniți să exploreze orașul în grupuri mici. În urma prânzului, sesiunile academice continuă în formatul grupurilor mici de instruire sau atelierelor. După terminarea tuturor sesiunilor academice de bază, studenții sunt tratați într-o gamă largă de excursii și activități culturale, inclusiv pinguin, vizite la muzee și activități sportive. O cină cu trei feluri în sala de mese a colegiului este apoi urmată de un eveniment social de seară pentru a ajuta participanții să se răzgândească și să socializeze după o zi împachetată.

Calendarul afișat pe partea laterală oferă o perspectivă asupra programului zilnic tipic, deși acest lucru poate varia în funcție de evenimentele planificate în ziua respectivă.

O zi obisnuita...

Începeți ziua cu un mic dejun continental sau gătit în sala de mese din colegiu. O gamă largă de elemente de mic dejun îi ajută pe participanți să se pregătească pentru ziua dificilă.

Cambridge a typical day

Sistem de suport fără rival

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Am pus un accent deosebit pe crearea unui mediu favorabil și accesibil la Cambridge Immerse . Mentorii noștri sunt o echipă de absolvenți prietenoși, pregătiți special și absolvenți de la Universitatea Cambridge, care îi ajută pe participanții noștri să se stabilească rapid în program. Mentorii au o experiență de primă mână cu o varietate de probleme academice și non-academice și sunt, prin urmare, în cea mai bună poziție să ofere consultanță prietenoasă, confidențială unu-la-unu. Este o rețea de sprijin de neegalat pe care suntem incredibil de mândri.

Mentorii au studiat o serie de discipline, permițându-le să împărtășească propriile perspective și experiențe din cariera lor academică. Fiecărui participant i se atribuie un mentor, la un raport de șase elevi la un mentor, toți fiind entuziaști pentru a ajuta participanții să contribuie la crearea unei "case de departe de casă".

Cazare

Cambridge Mentors

Cambridge Immerse are loc în cele mai uimitoare și istorice universități din Cambridge. Pentru a afla în ce colegiu veți fi cazați, contactați-ne.

Toți participanții vor fi cazați în camere proprii, dotate cu acces la internet de mare viteză. Coridoarele sau scările împărtășesc studenții de sex masculin și de sex feminin, iar băile sunt en-suite sau împărțite între doar câțiva participanți. Site-ul colegiului este securizat și monitorizat în orice moment. Accesați pagina noastră "Campus" pentru informații suplimentare.

Informație practică

Informații de călătorie:

Taxa pentru Cambridge Immerse nu include o călătorie în Cambridge. Există mai multe opțiuni de transport disponibile, inclusiv sosirea în Cambridge cu trenul, autocarul sau zborul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență pentru planificarea călătoriei dvs. în Cambridge.

Pentru participanții internaționali, organizăm un serviciu de transfer de la aeroport de la Londra Heathrow la Cambridge. Personalul specializat se întâlnește cu participanții la terminalul de la aeroport. Participanții pot rezerva acest serviciu după ce și-au asigurat locul în program.

Cerințe medicale și dietetice:

Suntem capabili să satisfacem majoritatea cerințelor dietetice (vegetariene, vegane, alergii la nuci, halal, kosher); vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți sigur dacă vă putem răspunde cerințelor dvs. dietetice. Micul dejun și mesele de seară sunt incluse în Cambridge Immerse , iar participanții se așteaptă să-și facă propriile provizii pentru prânz la diverse restaurante delicioase din jurul Cambridge.

Alte informații:

Elevii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-18 ani în momentul vizitei în 2017. Elevii sunt de așteptat să fie fluenți / aproape fluent în limba engleză.

Participați în anul 2018

Cambridge Immerse este un curs de vară rezidențial, format din clase academice deosebite, ateliere excelente de abilități și activități extrașcolare deosebite în orașul istoric universitar Cambridge. Cambridge Immerse se desfășoară în următoarele sesiuni de 2 săptămâni:

 • Sesiunea 1: 8 iulie - 21 iulie 2018
 • Sesiunea 2: 22 iulie - 4 august 2018
 • Sesiunea 3: 5 august - 18 august 2018
 • Conducerea globală: 1 iulie - 7 iulie 2018

Vom fi bucuroși să vă ajutăm dacă aveți întrebări înainte de a vă rezerva locul.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018

---

Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitar și consiliere specifică subiectuluiInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de arhitectură Cambridge Immerse este atât o provocare, cât și o implicare, studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui elev sunt abordate. Proiectat ca o introducere la o diplomă universitară în arhitectură, studenții explorează subiecte fascinante la nivel universitar într-un mod accesibil și ușor de înțeles. Cursul de arhitectură Cambridge Immerse este perfect pentru cei care au în vedere studiul arhitecturii la universitate și pentru cei care ar dori să câștige un degustator al a ceea ce este să studiezi subiectul. Programul este perfect pentru cei cu entuziasm atât pentru arte, cât și pentru științe. Și cu o varietate de exemple de arhitectură splendidă - cu clădiri care datează din perioada medievală până... [-]

Regatul Unit Cambridge
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018

---

Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; dar programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că răspunde cerințelor academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de biologie Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, cu studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-level, elevii sunt, de asemenea, predat subiecte de nivel avansat la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Pe lângă consolidarea înțelegerii existente a studenților în domeniul biologiei, cursul introduce studenții la subiecte mai avansate și la dezbateri care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, ci și vor ajuta la pregătirea pentru a studia disciplina la nivel universitar./>... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018

---

Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Proiectat pentru a fi un degustator provocator pentru ceea ce este sa studiezi la nivel universitar, clasele sunt predate de experti intr-un mediu de invatare optim care stimuleaza intelegerea intelectuala. Programul atent planificat asigură faptul că programul nu numai că răspunde nevoilor academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de Chimie Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, cu studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-nivel, elevii sunt, de asemenea, predate subiecte de nivel superior la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Pe lângă consolidarea înțelegerii existente a elevilor în materie de chimie, cursul introduce studenții la subiecte și dezbateri avansate, care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, ci vor sprijini și pregătirea pentru a studia disciplina la nivel universitar.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitar și consiliere specifică subiectuluiInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutorialele și seminariile sunt predate de experți într-un mediu de învățare optim care stimulează investigația academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul Cambridge Immerse Economics este atât de provocator și de angajat, studenții învățând în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui elev sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-level, elevii sunt, de asemenea, predat subiecte de nivel avansat la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Pe lângă consolidarea înțelegerii existente a studenților cu privire la economie, cursul introduce studenții la subiecte mai avansate și dezbateri care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, ci și vor ajuta la pregătirea pentru a studia disciplina la nivel universitar.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de Filozofie Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, cu studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. Elevii sunt predate subiecte la nivel universitar într-un mod accesibil și ușor de înțeles. Cursul Cambridge Immerse Philosophy este perfect pentru cei care doresc să învețe mai multe despre subiectele fascinante care pot fi găsite într-un curs de filosofie de licență. Cursul introduce studenții în subiecte și dezbateri care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, ci vor ajuta la pregătirea pentru a studia disciplina la universitățile de vârf. Cursul nu presupune ca elevii să aibă cunoștințe anterioare despre filosofie.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul Cambridge Immerse Physics este atât o provocare, cât și o implicare, studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui elev sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-level, elevii sunt, de asemenea, predat subiecte de nivel avansat la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Pe lângă consolidarea înțelegerii existente a studenților cu privire la fizică, cursul introduce studenții la subiecte mai avansate și dezbateri care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, ci și vor ajuta la pregătirea pentru a studia disciplina la nivel universitar. Subiectele includ: Mecanica clasică, Fenomenele valurilor, Electricitatea și magnetismul, Astrofizica, Optica, Relativitatea specială și Mecanica... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018

---

Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul Cambridge Immerse Computer Science este atât o provocare cât și o implicare, studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. Elevii sunt predate subiecte la nivel universitar într-un mod accesibil și ușor de înțeles. Cursul Cambridge Immerse Computer Science este perfect pentru cei care au în vedere studiul informaticii la universitate și nu au nici o experiență academică formală de informatică. Cursul introduce studenții pe teme fundamentale care nu numai că vor oferi o înțelegere solidă a teoriei cheie, ci vor stimula curiozitatea intelectuală și vor ajuta să se pregătească pentru studierea disciplinei la nivel universitar.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigurSesiunea 1: 23 iulie 2017 - 5 august 2017Sesiunea 2: 6 august 2017 - 19 august 2017Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de istorie Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, cu studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-level, elevii sunt, de asemenea, predat subiecte de nivel avansat la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Cursul de Istorie Cambridge Immerse este perfect pentru cei care au în vedere studiul Istoriei și disciplinele conexe la nivel universitar. Acest curs va oferi participanților o perspectivă interesantă și de neegalat în ceea ce implică studiul istoriei la universitate. Subiectele explorate vor oferi studenților un gust al conceptelor academice cheie din studiul istoric contemporan,... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de lege Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, cu studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. Elevii sunt predate subiecte la nivel universitar într-un mod accesibil și ușor de înțeles. Cursul de lege Cambridge Immerse este perfect pentru cei care au în vedere legea sau jurisprudența la nivel universitar și nu au nici o experiență academică formală a legii. Pe lângă faptul că oferă studenților o bază fundamentală în principiile fundamentale teoretice și practice ale dreptului, cursul se concentrează asupra aptitudinilor deosebite care sunt vitale pentru studiul dreptului la universitate, inclusiv capacitatea de a formula argumente logice și coerente și caracteristicile eficace dezbate. În plus, programul de... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul Cambridge Immerse English Literature este atât o provocare, cât și o implicare, studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui elev sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-level, elevii sunt, de asemenea, predat subiecte de nivel avansat la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Cursul Cambridge Immerse English Literature este perfect pentru cei care au în vedere studierea limbii engleze la nivel universitar. Cursul se concentrează asupra dotării elevilor cu abilitățile vitale pentru studierea literaturii engleze la universitate: în special capacitatea de a formula argumente logice, coerente și elocvente și de a analiza diferitele trăsături ale textelor pentru a... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participare

rezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de matematică Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui elev sunt abordate. În plus față de acoperirea materialelor care sunt studiate la nivel de nivel și IB-level, elevii sunt, de asemenea, predat subiecte de nivel avansat la nivel universitar într-un mod care este abordabil și ușor de înțeles. Pe lângă consolidarea înțelegerii existente a elevilor în materie de matematică, cursul introduce studenții la subiecte mai avansate și la dezbateri care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, ci și vor ajuta la pregătirea pentru a studia disciplina la nivel universitar.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigur8 iulie - 21 iulie 201822 iulie - 4 august 20185 august - 18 august 2018Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare. Cursul de Relații Internaționale Cambridge Immerse este atât de provocator și de angajat, cu studenții care învață în grupuri mici pentru a se asigura că nevoile fiecărui student sunt abordate. Elevii sunt predate subiecte la nivel universitar într-un mod accesibil și ușor de înțeles. Cursul de Relații Internaționale Cambridge Immerse este perfect pentru cei care doresc să studieze Relații Internaționale, Științe Politice, Științe Sociale sau discipline conexe la nivel universitar. Cursul introduce studenții la subiectele cheie și dezbaterile din cadrul disciplinei, care nu numai că vor stimula curiozitatea intelectuală, dar și vor ajuta la pregătirea pentru studii la universități de vârf.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Privire de ansamblu desigurSesiunea 1: 23 iulie 2017 - 5 august 2017Sesiunea 2: 6 august 2017 - 19 august 2017

---

Rezidențial într-o universitate centrală din CambridgeClase concepute și predate de către tutori universitariO varietate de ateliere de competențe planificate cu atențieDedicat universitare și sfaturi specifice subiectInclusiv toate excursiile și extrașcoaleleGama variată de participanți internaționaliEvaluarea participanțilorCertificat de participarerezumat

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii universității Cambridge și de la Universitatea Oxford. Tutoriale și seminarii sunt predate de către experți într-un mediu de învățare optimă care stimulează cercetarea academică; totuși programul planificat atent asigură faptul că programul nu numai că satisface nevoile academice ale participanților, ci oferă și o perspectivă unică asupra orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
July 2019
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cambridge Immerse

People I Met

People I Met

Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Regatul Unit
Website
Address
London, England, Regatul Unit
Număr de telefon
undefined