Citește Descrierea Oficială

110930_Social_Media-8.jpg

Prezentare generală

O experiență educațională de neegalat a avut loc în orașul istoric universitar din Cambridge

 • Sesiunea 1: 7 - 20 iulie
 • Sesiunea 2: 21 iulie - 4 august
 • Sesiunea 3: 28 iulie - 10 august
 • Sesiunea 4: 4 - 17 august
 • Sesiunea 5: 11 - 24 august

Immerse Education este un program academic rezidențial de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput pentru studenții cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani - oferind un degustator al a ceea ce este să studiezi un subiect la un nivel superior. Tutorialele și seminariile sunt concepute și predate de tutori de specialitate într-un mediu de învățare optim, care stimulează cercetarea academică. Programul nostru atent planificat asigură că programul nu numai că răspunde nevoilor academice ale participanților, ci oferă și o experiență unică a orașului universitar printr-o multitudine de activități extrașcolare.

Elevii locuiesc într-una dintre cele mai mari și mai frumoase colegii universitare din Cambridge. În interiorul zidurilor istorice ale colegiului, ne mândrim cu oferirea de experiențe unice de leadership și excelență academică printr-un program inspirat pentru participanți. Cu programul său diversificat și îmbogățit, programul permite elevilor să-și exploreze și să-și aprofundeze cunoștințele despre un subiect ales într-un mediu academic fără egal. Elevii apar mai încrezători și mai pregătiți să articuleze ceea ce au învățat, cu cunoștințe despre domeniile lor alese, care oferă perspective academice de neegalat - și, bineînțeles, multe amintiri de neuitat de-a lungul drumului.

Învățământ excepțional

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Oferim participanților o gamă variată de subiecte, de la arte la științe. Toate disciplinele predate la Immerse sunt predate de către tutori actuali sau din trecut ai Universității Cambridge sau ai Universității Oxford. Procesul nostru riguros de verificare asigură că toți elevii sunt învățați de către tutori care sunt angajați și susținători - și, mai ales, entuziaști să împărtășească experiența lor.

Filozofia noastră este ca participanții noștri să fie contestat cu concepte academice interesante; în timp ce tutorii noștri creează un mediu primitor și susținător în care participanții noștri se simt confortabil și prosperi. predare Veți fi încurajați să explorați dezbaterile și problemele curente din cadrul disciplinei alese în cadrul unor tutoriale atent planificate care să imite sistemul unic Oxbridge de implicare și dezbatere a tutor-student. Aceasta este o abordare care merge dincolo de superficială și oferă perspective unice care sunt atât stimulante, cât și intelectuale.

Ceea ce este sigur este că veți ieși, fără îndoială, mult mai încrezători și mai bine cunoscuți în disciplina aleasă, abordând subiecte provocatoare dar interesante, pe care sperăm că le va continua pasiunile academice. Elevii pot opta acum să studieze până la două discipline în timpul programului. Subiectele pe care le oferim includ:

 • Medicament
 • Lege
 • Inginerie
 • Fizică
 • Matematică
 • Chimie

Cambridge Assessments

Evaluările participanților

Pe parcursul programului, instructorii noștri monitorizează implicarea studentului în subiectele pe care le-au învățat. După program, o evaluare a participanților este scrisă de către tutore, evaluând progresul participantului și făcând, de asemenea, recomandări cu privire la modul în care poate avansa în mod eficient participantul la înțelegerea și interesul pentru subiectele care au fost explorate.

Ateliere de competențe pentru interviuri (opțional)

Cambridge interviews

În cadrul atelierelor de abilități de interviu atent proiectate, elevii vor dobândi o perspectivă asupra abilităților de bază necesare pentru a-și articula cu succes punctele de vedere într-un mediu presat. Aceste ateliere se axează pe dezvoltarea încrederii și tenacității intelectuale necesare pentru a aborda unele dintre întrebările-cheie care ar putea fi întreprinse în timpul interviului, pe lângă abordarea dezbaterilor care înconjoară unele dintre cele mai pertinente probleme din cadrul disciplinei în momentul de față. Atelierele pentru abilități de interviu sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Consultări privind declarațiile personale (opțional)

Pe parcursul programului Immerse, studenții vor avea posibilitatea de a elabora proiecte de declarații personale necesare pentru accesul la universități din întreaga lume, cu expertiza și asistența tututorilor foarte apreciați. Elevii învață tehnici pentru a-și exprima concis interesul pentru o anumită disciplină, realizând o afirmație personală convingătoare care prezintă realizările și interesul pentru un subiect. Consultările privind declarația personală sunt incluse în taxa de program, deși participarea este opțională.

Diversitatea extracurriculară

Cambridge extracurricular

Immerse oferă o experiență cu adevărat imersivă a vieții universitare. Nu numai că veți descoperi și aprofunda interesele dvs. academice, dar și voi veți explora spectrul fascinant și fascinant al activităților culturale disponibile în Cambridge. Posibilitatea de a experimenta excursii zilnice organizate permite, de asemenea, șansa de a socializa cu colegii de aceeași grijă dintr-o gamă diversă de medii și pentru a vă familiariza rapid cu orașul.

Activitățile organizate în cadrul programului includ:

 • O după-amiază de vară traversează râul Cam, o chestiune esențială în Cambridge.
 • O excursie de o zi la Oxford, casă a rivalului arhitectului universitar din Cambridge.
 • Oficială de luat masa în faimoasele săli de banchet medievale din Cambridge.
 • Vizitați pagina noastră de activități pentru a vedea întreaga gamă de subiecte pe care le oferim.

orar

Programul Immerse este dotat cu o gamă largă de activități academice și extrașcolare unice.

Participanții încep ziua cu micul dejun în sala de mese principală a colegiului, cu o varietate de opțiuni de mic dejun continental și cald disponibile pentru micul dejun. Aceasta este urmată de prima sesiune academică a zilei, care are loc într-un format de seminar sau de curs. Participanții sunt apoi îndrumați la prânz la unele dintre cele mai bune baruri și cafenele sandwich din Cambridge și sunt bineveniți să exploreze orașul în grupuri mici. În urma prânzului, sesiunile academice continuă în formatul grupurilor mici de instruire sau atelierelor. După terminarea tuturor sesiunilor academice de bază, studenții sunt tratați într-o gamă largă de excursii și activități culturale, inclusiv pinguin, vizite la muzee și activități sportive. O cină cu trei feluri în sala de mese a colegiului este apoi urmată de un eveniment social de seară pentru a ajuta participanții să se răzgândească și să socializeze după o zi împachetată.

Calendarul afișat pe partea laterală oferă o perspectivă asupra programului zilnic tipic, deși acest lucru poate varia în funcție de evenimentele planificate în ziua respectivă.

O zi obisnuita...

Începeți ziua cu un mic dejun continental sau gătit în sala de mese din colegiu. O gamă largă de elemente de mic dejun îi ajută pe participanți să se pregătească pentru ziua dificilă.

Cambridge a typical day

Sistem de suport fără rival

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Punem un accent deosebit pe crearea unui mediu favorabil și accesibil la Immerse. Mentorii noștri sunt o echipă de absolvenți prietenoși, pregătiți special și absolvenți de la Universitatea Cambridge, care îi ajută pe participanții noștri să se stabilească rapid în program. Mentorii au experiența de primă mână cu o varietate de probleme academice și non-academice și, prin urmare, sunt în cea mai bună poziție să ofere consultanță prietenoasă și confidențială unu-la-unu. Este o rețea de sprijin de neegalat pe care suntem incredibil de mândri.

Mentorii au studiat o serie de discipline, permițându-le să împărtășească propriile perspective și experiențe din cariera lor academică. Fiecărui participant i se atribuie un mentor, la un raport de șase elevi la un mentor, toți fiind entuziaști pentru a ajuta participanții să contribuie la crearea unei "case de departe de casă".

Cazare

Cambridge Mentors

Immerse are loc în cele mai uimitoare și istorice universități din Cambridge. Pentru a afla în ce facultate veți fi cazați, contactați-ne.

Toți participanții vor fi cazați în camere proprii, dotate cu acces la internet de mare viteză. Coridoarele sau scările împărtășesc studenții de sex masculin și de sex feminin, iar băile sunt en-suite sau împărțite între doar câțiva participanți. Site-ul colegiului este securizat și monitorizat în orice moment. Accesați pagina noastră "Campus" pentru informații suplimentare.

Informație practică

Informații de călătorie:

Taxa pentru Immerse nu include inclusiv călătoria în Cambridge. Există mai multe opțiuni de transport disponibile, inclusiv sosirea în Cambridge cu trenul, autocarul sau zborul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de asistență pentru planificarea călătoriei dumneavoastră la Cambridge.

Pentru participanții internaționali, organizăm un serviciu de transfer de la aeroport de la Londra Heathrow la Cambridge. Personalul specializat se întâlnește cu participanții la terminalul de la aeroport. Participanții pot rezerva acest serviciu după ce și-au asigurat locul în program.

Cerințe medicale și dietetice:

Suntem capabili să satisfacem majoritatea cerințelor dietetice (vegetariene, vegane, alergii la nuci, halal, kosher); vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți sigur dacă vă putem răspunde cerințelor dumneavoastră dietetice. Micul dejun și mesele de seară sunt incluse în Immerse, iar participanții se așteaptă să-și facă propriile provizii pentru prânz la diverse restaurante delicioase din jurul orașului Cambridge.

Alte informații:

Elevii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 13-18 ani în momentul în care vor participa în 2019. Elevii sunt de așteptat să fie fluenți / aproape fluent în limba engleză.

Participați în 2019

Immerse este un curs de vară rezidențial, alcătuit din clase academice excelente, ateliere excelente de abilități și activități extrașcolare deosebite în orașul universitar istoric din Cambridge. Dedicatura se desfășoară în următoarele sesiuni de 2 săptămâni:

 • Sesiunea 1: 7 iulie - 20 iulie 2019
 • Sesiunea 2: 21 iulie - 3 august 2019
 • Sesiunea 3: 28 iulie - 10 august 2019
 • Sesiunea 4: 4 august - 17 august 2019
 • Sesiunea 5: 11 august - 24 august 2019

Vom fi bucuroși să vă ajutăm dacă aveți întrebări înainte de a vă rezerva locul.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Cambridge Immerse

De la designul brut al bibliotecii britanice până la stilul futurist al Centrului Național Spațial din Leicester și în frumusețea funcțională a Terminalului 3 al Heathrow ... [+]

Recunoaștem că adaptarea la viața campusului, menținerea unui program riguros de studiu și învățarea de a trăi independent se pot simți copleșitoare chiar și pentru cei mai hotărâți. De aceea, la programul de vară de două săptămâni Arhitectura Immerse, ne propunem să oferim o experiență care îi ajută pe participanți să-și imagineze ce ar putea fi să studiezi la nivel universitar. Participanții vor putea să se angajeze cu materiale de arhitectură de primul an, să locuiască la un colegiu al Universității din Cambridge și să dezvolte noi abilități pe măsură ce lucrează printr-o programă atentă construită.

Arhitectura este o disciplină care este rareori explorată în liceele tipice, însă este o artă fascinantă la intersecția dintre proiectare și inginerie. Programul de arhitectură este orientat spre potențialii studenți care sunt interesați în studierea arhitecturii la nivel universitar sau care doresc să afle mai multe despre lumea arhitecturii. În timpul programului, participanții explorează diferite stiluri arhitecturale în plus față de dezvoltarea abilităților cheie, oferindu-le o perspectivă de neegalat în studierea arhitecturii la nivel universitar. După două săptămâni de îndrumare, elevii vor lăsa programul cu o mai bună înțelegere a istoriei și tendințelor din spatele arhitecturii moderne, precum și a provocărilor din lumea reală inerente în a fi un arhitect practicant astăzi.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Desfaceți misterele din spatele tuturor, de la cele mai mici microorganisme din lume până la cele mai mari ecosisteme cunoscute omului. În timpul programului de biologie ... [+]

Programul va împinge participanții să lucreze în colaborare, deoarece descoperă mecanismele din spatele blocurilor de viață, solidifică noile cunoștințe printr-o serie de activități planificate și se ocupă de subiecte avansate care nu sunt incluse de obicei într-o programă școlară secundară. Curriculum-ul începe cu o scufundare adâncă în teoria celulelor, înainte de a explora lumea bolilor infecțioase și de a trece la o gamă largă de materiale provocatoare.

În timp ce participanții lucrează prin acest curriculum, ei își petrec zilele studiate în campus la un colegiu din Cambridge University și vor fi în mod independent responsabili pentru învățarea lor. Acest lucru ajută la asigurarea că, până la sfârșitul cursului, participanții vor avea nu numai o înțelegere de lucru a unor concepte complexe de biologie de primul an, ci și o nouă apreciere pentru rutinele și responsabilitățile vieții universitare și... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

rezumat

Când vine vorba de știință, mintea curioasă este fundamentul succesului. Acest lucru este valabil mai ales în programul Immerse Chemistry, unde participanții vor trebui să evalueze procesele complexe, să facă predicții informate și să își testeze ipotezele cu experimente care nu numai că dau rezultate interesante, ci și își satisfac curiozitatea. Împreună cu o pasiune pentru investigație, vine dorința de a vedea rezultatele muncii depuse în lumea reală. În cadrul acestui program, studenții vor petrece două săptămâni învățând cum să facă uz de teoria importantă.

Acest program oferă gustul perfect al vieții universitare pentru studenții care sunt pasionați de chimie, dar doresc să vadă ce ar putea să arate în viitor cariera lor academică sau profesională. Realizat prin prelegeri, works-labs și dezbatere în clasă, curriculum-ul va introduce participanții la o serie de chimie organică, anorganică și biologică la nivel universitar. Fiecare lecție a fost proiectată cu atenție de către tutori specialiști pentru a construi materiale secundare, consolidând cunoștințele anterioare și pregătindu-i pe elevi pentru concepte mai avansate.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

rezumat

Înainte de a vă decide să cumpărați ceva, veți folosi adesea o analiză a costurilor pentru a decide dacă merită prețul. Acest tip de evaluare este unul dintre principiile principale din spatele economiei și evidențiază modul în care această disciplină afectează aproape fiecare aspect al vieții moderne. În programul de economie de vară a lui Immerse, participanții se scufundă în fundamentele subiectului, construiesc o bază solidă de cunoștințe cheie și analizează factorii care influențează acțiunile, deciziile și comportamentele atât ale indivizilor, cât și ale piețelor mondiale.

Programul Economics este conceput pentru tinerii economiști în vârstă de 16-18 ani, oferind participanților o privire cuprinzătoare asupra lumii provocatoare a micro și macroeconomiei explorate într-o diplomă de licență Economics. Printr-un curriculum planificat atent elaborat de către tutori de la universități de vârf, participanții vor petrece două săptămâni în învățarea esențialelor teoriei economice moderne, înainte de a se scufunda în subiecte mai avansate, cum ar fi comerțul, politica fiscală și economia dezvoltării.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Școala de vară Filozofie Cambridge Rezumat

Filosofia este un subiect larg care pătrunde în multe domenii în științele umaniste și sociale, ceea ce elevii de liceu nu au întotdeauna ocazia de a aprecia. Cursul de școală de vară Filozofia imersă din Cambridge permite participanților să înțeleagă ceea ce studiul filosofiei la nivel universitar implică: de la introducerea de materiale noi, la scrierea unor eseuri bune, la formarea și apărarea unui argument.

Pentru mulți studenți, studiul filosofiei la universitate este nou și potențial descurajant. Prin programul de vară al Filosofiei Educației Îmbrăcăminte, proiectat și predat de experți din universitățile de vârf din lume, participanții vor fi introduși nu numai la temele și domeniile cheie ale discuțiilor filosofice, ci și la teoriile unor filosofi renumiți care au contribuit la astfel de dezbateri. În plus, indiferent de amploarea experienței anterioare a participanților care studiază filosofia, dimensiunile mici de clasă din programul nostru de vară filosofie vor asigura că vor fi atât provocate, cât și sprijinite în clase atent planificate care încurajează implicarea tutor-student și dezbaterea.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Rezumatul cursului fizicii de vară

Studiul fizicii are scopul de a ne ajuta să dobândim o înțelegere mai bună a lumii din jurul nostru și dincolo de noi. Disciplina studiază natura și încearcă să explice de ce lumea se comportă așa cum o face, explorând subiecte variind de la studiul unor galaxii vaste, găuri negre și Big Bang, la examinarea unor mici particule subatomice. Fizica este un domeniu vast, incredibil de variat, responsabil pentru unele dintre lucrurile pe care le considerăm indispensabile vieții moderne, inclusiv instrumente medicale cum ar fi raze X și ultrasunete, semnale prin satelit pentru vizionarea televiziunii și utilizarea telefoanelor mobile; și este responsabil pentru Internet în sine.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Programul de vară Immerse Computer Science oferă participanților o perspectivă interesantă asupra a ceea ce este să studiezi informatica la universitate. Printr-un curriculum dezvoltat de experți de la universități de vârf din lume, programul de informatică învață elevii de liceu despre unele dintre cele mai interesante și fundamentale subiecte explorate într-un tipic de licență de licență. Aici, elevii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani vor învăța să-și aducă ideile la viață, să creeze noi programe și să discute implicațiile potențiale ale muncii într-un domeniu care se adaptează atât de repede.

Fiecare lecție a fost planificată cu grijă de experți în domeniu, menite să întâlnească participanții la nivelul lor și să le împingă treptat către un conținut mai profund și mai dificil. Participanții la acest program vor începe cu elementele de bază și apoi se vor familiariza cu mișcări mai avansate, contemporane în computere, cum ar fi inteligența artificială, învățarea mașinilor și criptografia. În plus, participanții vor lua în considerare modul în care aceste noi idei pot fi folosite pentru a rezolva cele mai mari probleme ale lumii.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

rezumat

Ingineria este o disciplină în prim-planul inovării și rezolvării problemelor. Prin aplicarea principiilor matematice și științifice complexe, inginerii sunt responsabili pentru rezolvarea problemelor structurale și tehnologice, de la crearea unei cană perfecte de cafea la construirea unei structuri care să reziste testului timpului. În programul de două săptămâni Immerse Engineering, participanții cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani vor învăța abilitățile necesare pentru a-și crea creativitatea și a-și folosi imaginația pentru a crea soluții elegante și robuste pentru a provoca probleme reale. Participanții vor explora o gamă variată de subiecte de inginerie la nivel de licență, oferind un degustator al studiului disciplinei la nivel universitar.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Istoricul cursului școlii de vară

Din natura performativă a instanțelor medievale europene, până la prezentarea conflictelor socio-politice, participanții la programul de vară din istoria Immerse vor explora teme istorice fascinante, precum și concepte despre cele mai bune practici istorice. Acest program este perfect pentru cei care urmează să studieze istoria și discipline conexe la nivel universitar. În plus față de materialul acoperit, care este studiat la nivelul A și IB, participanții vor descoperi, de asemenea, teme mai avansate la nivel universitar într-un mod accesibil și ușor de înțeles.

Acest program de școală de vară va oferi participanților o perspectivă interesantă și de neegalat în ceea ce implică studiul istoriei la universitate. Subiectele explorate vor oferi un gust al conceptelor academice cheie din studiul istoric contemporan, împreună cu încurajarea acestora de a gândi critic și de a dezvolta argumente logice, informate - un set de aptitudini esențiale pentru studierea subiectului la un nivel superior.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Școala de vară Cambridge Law School Sumar

Proiectat pentru aspiranți studenți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, programul de învățământ de vară din Legea immerse oferă participanților o privire interesantă asupra vieții unui student de drept la facultate. În timpul programului de lege de vară, participanții vor fi introduși la lege ca disciplină academică în timp ce se uită la realitatea de zi cu zi a sistemului juridic actual al Angliei și Țării Galilor.

Pentru majoritatea participanților, studiul legii este complet nou. Curriculele școlare secundare rareori se referă la acest subiect provocator, ceea ce înseamnă că anul inițial al studiilor universitare se poate simți provocator la început. Acest curs de școală de vară din lege servește pentru a reduce acest decalaj, ajutând elevii să construiască o bază solidă de cunoștințe esențiale, teorii și concepte într-un program conceput și predat de experți din unele dintre cele mai mari universități din lume. Până la sfârșitul programului de școală de lege, participanții vor fi luat parte la un curriculum cuprinzător care va acoperi principalele aspecte ale dreptului constituțional, criminal, drepturilor omului și ale UE.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Școala de vară din literatura de specialitate din Cambridge

Programul de învățământ de vară literaturii engleze immerse solicită participanților să ia în considerare cu atenție ceea ce face ca lucrările mari de scriere să iasă în evidență de restul. La urma urmei, pentru fiecare Shakespeare, Milton și JK Rowling din lume, există nenumărate alte persoane care urmăresc îndeaproape scrierea, interpretând cu atenție și analizând de ce funcționează. Participanții la acest program de vară pot învăța să facă același lucru, petrecând două săptămâni în orașul istoric Cambridge, citind, scriind și discutând unele dintre cele mai mari lucrări literare englezești. ... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse este o experiență educațională rezidențială de două săptămâni, cu un curriculum diversificat și îmbogățit, proiectat și predat de către profesorii unive ... [+]

Școala de vară pentru matematică

Matematica este un instrument puternic, iar influența sa poate fi găsită în mai multe domenii. De la inginerie, medicină și științe la finanțe, economie și afaceri, matematica este un subiect larg care oferă numeroase căi prospere.

Unii dintre cei mai influenți gânditori ai lumii și teoriile proeminente își au bazele în matematică. Prin alegerea pentru a studia matematica, elevii se poziționează într-o poziție excelentă pentru a se angaja într-o carieră provocatoare, dar foarte plină de satisfacții.

Diferența dintre matematică la nivel universitar și școlar poate fi mare. Acest lucru lasă adesea studenții nepregătiți și copleșiți de matematică din învățământul terțiar. Învățământul Îmbrăcat Educația abordează acest dezechilibru prin introducerea elevilor la conținut la nivel de licență într-o manieră inteligibilă și angajată. Programul de vară pentru matematică permite participanților să descopere o varietate de teme importante în profunzime și să înțeleagă aplicațiile practice ale abilităților matematice. Tutorii experților de la unele dintre cele mai importante departamente de matematică universitare din lume proiectează și predau programele noastre, îndrumând participanții să-și dezvolte interesul față de disciplină. Participanții pleacă cu o încredere nouă în abordarea materialelor provocatoare, o abilitate care se va dovedi de neprețuit la universitate.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

Școala de vară pentru Relații Internaționale Cambridge

Relațiile internaționale reprezintă o disciplină academică care se concentrează asupra studierii interacțiunii actorilor în politica internațională, inclusiv asupra statelor și a actorilor nestatali. Studiul IR ridică întrebări, cum ar fi: Ce putere are Națiunile Unite de fapt? Ce influență are consiliul de securitate asupra restului lumii? Care tratate și acorduri comerciale au format relații între țările care au fost în război doar cu zeci de ani în urmă? Aceste întrebări și alții ca ei vor fi explorate în două săptămâni pe programul de vară al Relațiilor Internaționale a lui Immerse.

Acesta va lua o primă privire la principalele obiective, concepte și idei din domeniul relațiilor internaționale, care vor fi apoi aplicate în clasele ulterioare pentru a discuta locul relațiilor internaționale în disciplinele generale ale științelor politice și sociale. Întrebările luate în considerare sunt: Ce este relația internațională? Cine sunt principalii ei actori? Care este sursa puterii de stat? Și de ce sunt statele importante în relațiile internaționale?... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Immerse

Immerse este un furnizor premiat de două săptămâni de experiență educațională rezidențială cu un curriculum diversificat și îmbogățit, conceput și predat de către tutori ... [+]

rezumat

Programul Immerse Creative Writing oferă șansa tinerilor scriitori de a-și dezvolta meseria în cadrul culturii stimulatoare a universității din Cambridge - casa academică a unora dintre cele mai mari minți literare ale lumii. Programul de două săptămâni, destinat aspiranților scriitori de 16-18 ani, încurajează participanții să împingă limitele abilităților actuale de scriere, să lucreze cu tutorii universitari și să învețe să-și îmbunătățească propria activitate prin analizarea critică a literaturii de specialitate.

Participanții la acest program vor explora o gamă largă de tehnici de scriere creativă, vor primi feedback constructiv de la colegii lor și chiar își vor completa propria lor novelă până la sfârșitul cursului. De-a lungul șederii, participanții vor învăța ceea ce face scrierea minunată, urmând un curriculum dinamic construit pentru a le ajuta să-și identifice punctele forte și slăbiciunile lor unice. Ele vor fi, de asemenea, introduse în conceptul de "atelier de scris", o metodă populară pe care scriitorii profesioniști o folosesc pentru a-și îmbunătăți propria muncă.... [-]

Regatul Unit Cambridge London
Iulie 2019
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză