Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educația pe care visezi

CCSS este mândru să fie stabilirea agendei de educație pentru tineri ambițioși. realizările studenților noștri și succesul absolvenților reflectă ambiția noastră de a transforma aspirația în realizare.

CCSS ... inspira educație.

Despre noi

Cambridge, Centrul pentru a șasea formă este stabilită și independent de lider a sasea formă de colegiu, oferind de înaltă calitate unu și doi ani GCSE și A cursuri de nivel.

De-a lungul ultimilor 35 de ani CCSS a construit o reputație impresionantă pentru stimularea, educație concentrat-succes, pregătirea studenților pentru o universitate și pentru viață.

CCSS este situat în inima orașului Cambridge academice, înconjurat de colegii de la Universitatea din Cambridge.

Dimensiunile noastre de clasă mică și de învățământ din prima clasă permit realizarea și să încurajeze ambiția și încrederea în sine. Cu atât ziua cât și locurile de îmbarcare și un amestec de student internațional larg, Marea Britanie și studenți de peste mări prospere și să reușească.

Studenții internaționali li se oferă o introducere în sistemul de învățământ din Marea Britanie prin intermediul programului nostru de Școala Internațională de Vară sau Fundația cursului nostru academic, sau poate alege să se alăture GCSE academică completă și un cursuri de nivel.

elevii din Marea Britanie pot experimenta, de asemenea, un "degustător" vieții la CCSS, prin unirea în oricare dintre cursurile noastre de Paste Revizie sau un curs de vară scurt - ambele sunt concepute pentru a ajuta studenții de la școlile independente sau de stat câștiga aceste mărci suplimentare care fac diferența note.

Bine ați venit la educație CCSS ... inspirat. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnesc.

Educație pentru a se potrivi cu tine

Profesorii noștri de specialitate și de învățare remarcabile le creează, în unele dintre cele mai mici dimensiuni de clasă oriunde în Marea Britanie, înseamnă studenții noștri au tot timpul și atenția de care au nevoie să studieze și să dobândească abilități de învățare. Atmosfera unică de susținere a CCSS asigură abilitățile și orizonturile studenților noștri sunt în mod constant contestate și extinse.

CCSS - opinia inspectorilor

"Colegiul își propune să ofere o educație care îi ajută pe toți elevii să se pregătească, în interiorul și în afara curriculum-ului, pentru cerințele și posibilitățile vieții de adult."

Raport de ISI 2013

"Caracteristica definitorie este armonia strânsă și prietenii care s-au dezvoltat în rândul acestor tineri. Diversitatea este celebrată și cultura colegiului este clar demonstrată de respectul arătat unul altuia. "

OFSTED 2010

Avantajul CCSS

cursuri și învățare sunt adaptate pentru a se potrivi stilului dvs. și ambițiile tale.

profesori inspiratoare, grupuri mici de studiu, o alegere de neegalat discipline, timp de școlarizare în plus și, desigur, studenții entuziaști toate contribuie la a face timpul la CCSS o experiență de învățare fabulos.

clasa de dimensiuni mici (în medie șase) mix excelent naționalitate (40% British / 60% UE și internațională) Până la 7,5 ore de predare de timp pentru fiecare subiect pe săptămână, la un nivel predare restante de personal cu înaltă calificare oportunități de networking cu contacte de neegalat academice, sociale și de afaceri program variat și educativ extra-curriculare de activități sportive și culturale suport excelent UCAS și progresia universității Toți locatarii pensiunii locuiesc într-o locuință unică în reședințe CCSS gestionate mediu de susținere și îngrijire, care încurajează independența și maturitatea

"Atenția individuală din partea profesorilor de clasă mondială este remarcabilă." Hadley Freeman, absolvent de la CCSS, acum un jurnalist pentru The Guardian.

Rezultate obținute și destinații

Până la 200 de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume vin la CCSS în fiecare an pentru a finaliza educația lor secundar înainte de a progresa spre universitate. În toate cazurile, rezultatele noastre arată că studenții beneficiază în mare măsură, de dimensiuni mici, de clasă, de predare cu experiență și de stimulare, și tutoriale personale individuale. Majoritatea covârșitoare a studenților CCSS alege să continue procesul de învățare la universitățile din Marea Britanie sau în străinătate. Mulți s-au bucurat de un succes la universități de top din Marea Britanie, inclusiv Cambridge, Oxford, LSE, Imperial și altele.

Cu discipline grad variind de la International Business la Drept si Medicina realizările noastre academice este clar. În artele noi, de asemenea, Excel, absolvenți CCSS fiind în mod regulat de locuri oferite la instituții de creație de conducere, de exemplu, St Martin Central, Londra.

Mulți dintre studenții noștri să obțină rezultate dincolo de așteptările lor inițiale, ceea ce face noastră o statistică cu adevărat impresionantă "valoare adăugată". Putem fi siguri că ei ne lasă în stare să continue ambițiile lor, după ce au atins cele mai bune lor, cu multe realizarea A * notele necesare pentru universitățile cele mai competitive din lume.

De exemplu, în 2015, cinci elevi au primit oferte de la Oxford și Cambridge, dintre care trei au luat la locurile lor din septembrie, unul refuzat Cambridge în favoarea Durham, iar unul a mers la Edinburgh.

CCSS este una dintre cele mai de succes școli și colegii din țară, la realizarea Oxford si Cambridge loc, ca un procent mai mare de studenții noștri atinge succesul Oxbridge decât la oricare dintre școli sau colegii similare pe care le cunoaștem. Pentru detalii suplimentare cu privire la toate rezultatele pentru 2015 și destinații vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos (o listă completă a rezultatelor examinării pentru ultimul an universitar este disponibil, la cerere, de la biroul școlar principal).

Facilități

CCSS are două site-uri de predare centrale și cinci reședințe de îmbarcare. Toate sunt situate chiar în inima orașului Cambridge, la cateva minute de altele și de Cambridge City Centre (pe jos sau cu bicicleta, dar un pic mai mult într-o mașină!) Campusul nostru reflectă stilul și ethosul nostru: de înaltă calitate, cu o finalitate și un milion de mile departe de un mediu școlar tradițional. colegial nostru set-up încurajează elevii noștri să utilizeze cât mai bine facilități de primă clasă de predare, de camere liniștite și bine echipate studiu și a spațiilor sociale moderne și bine-numit.

învățătură

Clădirile noastre didactice includ laboratoare de specialitate pentru științe, bine echipate, camere de studiu luminoase și o suită completă pentru artele vizuale. merinde IT-ul este al doilea nici unul, cu bandă largă de operare prin intermediul unor rețele ultrarapide greu cu fir și WiFi și limite generoase în mod unic de descărcare.

Îmbarcare

Casele noastre de îmbarcare furnizează 130, camere simple atractive sprijinite pe deplin, toate de un standard ridicat și toate un mare "acasă de la domiciliu". Cele mai multe dintre camerele noastre au baie privată și există o alegere bună de stiluri diferite pentru a se potrivi gusturilor individuale.

pensiunile beneficiază și de bandă largă ultrarapide care acceptă legături cu domiciliu și cel mai bun acces la resurse academice.

ACTIVITATI

Toți elevii sunt încurajați să experimenteze o gamă largă de activități sportive, artă, culturale și activități de petrecere a timpului liber. Noi echipa cu cheie asociatii culturale, atunci când această valoare se adaugă pentru studenții noștri. De exemplu, împărtășim facilități sportive cu Universitatea din Cambridge: nostru teren de fotbal de acasă este la Pembroke College, unde elevii experiență facilitățile de înaltă calitate, precum și o perspectivă în viața universitară.

Cambridge are atât de mult de oferit și de predare noastre și site-urile rezidențiale sunt la cateva minute de terenuri de tenis acoperite de tenis, terenuri de sport de top, o piscină de dimensiuni olimpice de înot și săli de sport.

Tutorilor și a personalului

Sistemul CCSS

Stilul unic care stau la baza de CCSS este un sistem pastoral care încurajează comunicarea eficientă între toți membrii personalului, studenți și părinți. Fiecare student este alocat un tutore personal, care lucrează îndeaproape cu ei și părinții lor, cadrele didactice și personalul de îmbarcare pe tot parcursul timpului lor la CCSS. Avem un scop comun: să se asigure că elevii fac o tranziție eficientă la independență și responsabilitate. În timpul lor la CCSS, studenții vor fi susținute în atingerea succesului academic, dezvoltarea personală și o bogată experiență culturală și extra-curriculare.

De lucru cu fiecare individ

Programul de instruire Echipa este formata din peste 20 de angajați cu experiență și dedicați care se întâlnesc în mod individual tutees săptămânal. De "tutorial" conduce la obținerea de timp protejate să ia în considerare aspecte cum ar fi:

Ajuta cu cele de studiu, managementul timpului și abilități de revizuire Monitorizarea progresului și furnizarea de feedback Sprijin în asigurarea legăturii cu personalul didactic pentru a vă ajuta să depășească dificultățile specifice subiect Oportunități pentru a discuta orice probleme personale Trimiterile la departamentul nostru TRIMITE ar trebui să apară dificultăți deosebite în procesul de învățare Îndrumări privind alegerea cursuri de studii adecvate cu cariere de specialitate profilare Asistența intensivă cu procesul de aplicare UCAS și pregătirea declarație personală Aplicatii la informații universitare corespunzătoare și zilele de exemplu, stagii Inginerie / ateliere de lucru degustător medicale shadowing / Drept și Cursuri HeadStart Încurajându-vă pentru a profita la maximum de oportunitățile educaționale și culturale de a fi la Cambridge, de exemplu, la Universitatea din Cambridge, deschis program de prelegeri publice, și Institutul de Astronomie prelegeri publice.

Cerințe de intrare

Dacă ați terminat examenele GCSE, cerința standard nostru de 2 ani, un program de nivel este pentru studenții au atins clasele A * C din cel puțin cinci discipline, inclusiv limba engleză și matematică. În cazul în care nu ați fost studiat GSCEs vom evalua cererea dumneavoastră în mod individual.

Pe măsură ce fiecare țară de peste mări are propriul său sistem de învățământ nu există nici o cerință de o singură intrare. Experiența noastră în evaluarea transcrieri școlare de peste mări și de certificare de examinare (din Europa, Asia, Africa, CSI, SUA, etc.), înseamnă că vom fi în măsură să ia o decizie în cunoștință de cauză destul de repede, în funcție de trecutul sau calificări viitoare. Rapoartele și transcrierile din școlile actuale sau anterioare vor fi importante. Ne-ar incuraja mereu vin la interviu la CCSS, dacă este posibil, iar dacă nu poți veni în persoană vom vorbi cu tine prin link-ul video de Skype.

Ce nivel de limbă engleză am nevoie să se alăture CCSS?

Nu este esențial să existe o calificare formală în limba engleză atunci când vă alăturați CCSS, dar pentru a face față cu un nivel de studiu aveți nevoie de un nivel de limba engleză cel puțin echivalent cu IELTS 5.0. Pentru un an Un program la nivel de un nivel de limba engleză cel puțin IELTS 6.0 este necesar, cu cel puțin 6,0 în componenta scrisă. Pentru GCSE aveți nevoie de cel puțin IELTS 4.5, iar pentru nostru de pre-Programul este necesar un minim de 4,0.

Vom face o evaluare a limbii engleze rostite la interviu, deoarece este crucial pentru procesul de învățare pe care sunt în măsură să participe în mod corespunzător la lecții. În cazul în care prima limbă nu este limba engleză vă vom oferi un program de lecții ESL, ca cerința noastră este de a ajunge la un nivel ridicat de limba engleză pentru a avea succes la universitate.

Locații

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Address
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1223 716890