Coventry University London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centrul internațional de studiu

O Centrul de Studii Internaționale Coventry University din Londra, bazată pe centrul de afaceri din Londra, oferă studenților internaționali un drum direct spre o serie de grade la Universitatea.

Programele noastre constau în module academice, abilități de studiu și cursuri de limbă engleză pentru a vă asigura că aveți abilitățile de a reuși atunci când progresați în programul de studii ales.

La Centrul de Studii Internaționale Coventry University Londra puteți alege între trei programe în funcție de abilitățile, de mediul academic și de vârstă:

Anul Fundației Internaționale în Afaceri, Management, Contabilitate, Finanțe și Modă

Acest curs este conceput pentru a ajuta studenții internaționali să reușească într-un mediu de clasă din Marea Britanie și să îndeplinească cerințele de intrare pentru studii universitare.

Anul I în afaceri, management, contabilitate și finanțe

Acest curs este echivalent cu primul an de studii universitare și conduce la al doilea an al gradului ales.

Programul de masterat în afaceri, management, contabilitate și finanțe

Acest curs este conceput special pentru a răspunde nevoilor studenților internaționali. Veți câștiga competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși în gradul dumneavoastră de masterat.

Un gust de viață universitară

Programele Centrului de Studii Internaționale vă vor prezenta stilul de predare și de învățare pe care îl veți experimenta atunci când veți progresa în gradul dumneavoastră. Veți învăța prin tutoriale individuale, seminarii mici și în cadrul grupurilor de lecții mai mari.

Acces la facilități de clasă mondială

Pe lângă studierea la centrul nostru bine echipat, veți avea, de asemenea, acces la o gamă largă de facilități din campus, inclusiv biblioteca și resursele de ultimă generație ale subiectului.

Până la sfârșitul programului ales de dvs. veți fi pe deplin pregătit pentru studii de nivel și au abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși la Universitatea.

De ce să alegeți Coventry University London?

Experiență reală de afaceri în inima Londrei, cu predare și programe orientate spre carieră

Instituție recunoscută la nivel global

Când vă alăturați la Universitatea Coventry din Londra puteți avea încredere că vă alăturați unei instituții de calitate recunoscute la nivel global.

  • Universitatea Coventry a fost clasată pe locul 15 în Marea Britanie (Ghidul Universității Guardian 2017)
  • Universitatea Modernă a Anului de trei ani (The Times și The Times Times Good University Guide 2014, 2015 și 2016)
  • 91% dintre elevii sunt mulțumiți de predarea cursului lor (NSS 2014)
  • Nr. 1 universitate din Marea Britanie pentru satisfacția de feedback bazată pe Studiul Național al Studenților (Tabelul Ligii Universității Guardian 2015)
  • Universitatea din an pentru experiența studenților (The Times și The Good Times Good University Guide 2015)
  • Cea mai bună inițiativă pentru ocuparea forței de muncă (Premiile Universității Guardian 2015)
  • Unul dintre cei mai mari furnizori de programe de studii legate de afaceri din Europa

Universitatea oferă în mod constant o calitate într-o serie de domenii-cheie, cum ar fi satisfacția studenților, calitatea cercetării, perspectivele de post absolvent, rezultatele obținute în grad și raportul dintre studenți și personal.

Perspectiva orientată pe plan internațional

Situat aproape de Canary Wharf, un centru de afaceri global și financiar, Coventry University din Londra oferă oportunități excelente de învățare la locul de muncă în organizațiile globale și evenimente de rețea cu lideri din industrie.

Gama unică de programe internaționale oferă studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a funcționa dincolo de granițele naționale și culturale și de a lucra cu succes în organizațiile viitoare.

Industrie Link-uri

Expertiza noastră, înțelegerea aprofundată a cerințelor industriei și a relațiilor strânse cu angajatorii au informat un curriculum care este relevant și actualizat. Folosind experți de vârf, am creat programe intensive și personalizate care se concentrează pe pregătirea studenților pentru o carieră de afaceri internațională de succes. O gamă largă de parteneri include Jaguar Land Rover, Deloitte și Lloyds Banking Group pentru a numi doar câteva.

Predarea orientată spre carieră

Universitatea Coventry din Londra este primul pas spre cariera viitoare. Capacitatea de angajare a studenților este prioritatea noastră și ne angajăm să producem absolvenți cu o înaltă calificare. Resursele de învățare de la nivel mondial vă asigură că puteți aplica ceea ce ați învățat în probleme de afaceri reale și succes în mediul de afaceri internațional de mâine. De asemenea, oferim stagii și stagii de lucru atât în ​​Marea Britanie, cât și în străinătate.

Program de livrare inovatoare

Programele de la Universitatea Coventry din Londra sunt pline de viață, interactiv și relevante pentru lumea afacerilor internaționale. Facilitățile superbe și mediile de învățare includ o podea simplă de tranzacționare unică, dezvoltată de liderii industriei financiare; medii de predare și învățare bazate pe tehnologii; și cel mai modern centru de bibliotecă și abilități de învățare. Cu o gamă largă de programe internaționale, disponibile, veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în economia globală de astăzi.

Experți în industrie

Suntem mândri de personalul nostru angajat și cu experiență. Provenind din peste 20 de țări, tutorii nostri au o avere de experiență la nivel mondial dintr-o gamă de industrii. Folosind experți, am creat programe intensive și bespoke care sunt axate pe pregătirea studenților pentru o carieră de succes de afaceri international.

Sprijinire a studenților

Personalul nostru prietenos va fi disponibil pentru a vă răspunde la întrebări atunci când ajungeți în campus și în timpul studiilor. Experiența Universității Coventry din Londra începe cu un program oficial de inducție și orientare. Personalul va fi la dispoziție pentru a vă oferi sfaturi în ceea ce privește cazarea, deschiderea unui cont bancar, aderarea la cluburi și deplasările.

Există o echipă dedicată Academiei și Studenților care oferă consiliere permanentă tuturor studenților internaționali. Avem, de asemenea, o echipă dedicată de angajare care se concentrează pe legăturile din industria construcțiilor și vă pregătește pentru plasamente.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea An Fundațional »

Programe

Această școală oferă și:

An Fundațional

Anul fondării internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2019 Regatul Unit London

Anul International Foundation este un program de trei semestre conceput pentru a ajuta studenții internaționali să reușească într-un mediu de clasă din Marea Britanie și să îndeplinească cerințele de intrare pentru studiile universitare. [+]

O anul fondării internaționale este un program de trei semestre conceput pentru a ajuta studenții internaționali să reușească într-un mediu de clasă din Marea Britanie și să îndeplinească cerințele de intrare pentru studii universitare.

Cursurile dvs. vor varia de la prelegeri și ateliere la activități interactive și întâlniri cu vorbitori invitați. Veți învăța despre importanța gestionării performanței pentru a obține succesul afacerii și veți explora soluții creative și creative pentru problemele de afaceri. Veți studia, de asemenea, principiile de bază, conceptele și modelele de analiză microeconomică și macroeconomică și veți dobândi o serie de aptitudini matematice de afaceri și de bază relevante pentru studiile universitare de la Universitatea Coventry din Londra. Programul este modular în structură cu subiecte academice, abilități de studiu și de formare în limba engleză. Expertiza noastră specială, dimensiunile clasei mici și mediul de susținere vă asigură că veți dobândi competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși în gradul dumneavoastră de la Universitatea Coventry din Londra. ... [-]