Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

cine suntem noi

Suntem specialiști în afaceri și educație Management și formare în limba engleză, cu un profil la nivel mondial de publicare având în scris și a dezvoltat texte și serii pentru editori majore, cum ar fi Pearson și Kaplan, cu peste 10 milioane de vânzări la nivel mondial, inclusiv texte majore în chineză, rusă și multe alte limbi .

Avem o vastă experiență în consultanță și cercetare cu organisme, cum ar fi OCDE și companiile multinaționale majore și în curs de validare, examinarea externă și dezvoltarea de materiale de învățare pentru numeroase Marea Britanie și universități internaționale.

CIEC are, de asemenea, experiență la nivel înalt în educație executiv și în furnizarea și evaluarea unei game largi de calificări de limbă engleză, inclusiv Pearson Test de limba engleza (PTE Academic) și IELTS. Noi sunt desemnate ca centru oficial de testare Cambridge pentru PTE Academic. CIEC este, de asemenea, proprietarul comun Cambridge Seminarii Colegiul situat in Cambridge, Marea Britanie, în cazul în care președintele nostru CIEC, profesorul Stuart Wall, este principal.

Ce facem

ce facem

Vom dezvolta și livra programe de învățământ superior, cum ar fi Fundația Cursuri, Bachelor, Pre-master și programe de masterat în afaceri și management, precum și programele de formare în limba engleză.

Programele noastre pre-universitare dota studenții cu cunoștințele, abilitățile și capacitatea limbajului de a efectua cu succes de studii și programe de masterat în universitățile vorbitoare de limba engleza.

De asemenea, vom dezvolta, livra și să evalueze modulele implicate în aceste programe de gradul și de master pentru o serie de instituții de învățământ superior și universități din Marea Britanie și pe plan internațional. CIEC de asemenea, are o vastă experiență în dezvoltarea on-line și a materialelor de învățare la distanță în afaceri și management pentru cursuri universitare și postuniversitare, inclusiv cele acreditate de către Pearson / Edexcel.

Cadrul programelor noastre de training engleza vom crea si livra de formare adaptate pentru o serie de instituții și agenții de stat din întreaga lume.

Birourile noastre

Birourile noastre sunt situate în orașul istoric și frumos din Cambridge, Anglia. Cambridge este adiacent la M11 și A14 drumurilor, și este de circa 49 de minute de la Londra, Kings Cross, cu trenul non-stop, cu alte legături feroviare către Norwich, Birmingham și în altă parte. De asemenea, este aproape de Aeroportul Internațional din Londra Stansted.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Cambridge International Education Centre

Acest program a fost special conceput pentru a pregăti și a dota studenții, în special studenții internaționali, care intenționează să studieze pentru o diplomă în drept ... [+]

Law Foundation Curs Cambridge

Studiu la Cambridge Melchior College (CMC) și cu Centrul Cambridge International Education (CIEC), pentru a se pregăti pentru gradul legate de legea ta. Vino alaturi de noi pe programul nostru de 6 luni de la Cambridge. studenții de succes vor primi atât noastre la nivel CMC / CIEC 3 Diplomă în Drept și athe (Ofqual aprobat) Nivelul 3 Diplomă în Drept. Aceste studii vor asigura progresia la un număr mare de grade legate de drept în universități din Marea Britanie, inclusiv, de exemplu, Universitatea din Southampton Solent, Universitatea din Bedfordshire, Universitatea din Northampton, printre altele.

Despre acest program de

Acest program a fost special conceput pentru a pregăti și a dota studenții, în special studenții internaționali, care intenționează să studieze pentru o diplomă în drept livrate și evaluate în limba engleză. Aceasta urmărește să dezvolte și juridice engleză studiu abilități care, împreună cu cunoștințe și înțelegere legală, sunt atât de vitale pentru succesul la universitate. ... [-]

Regatul Unit Cambridge
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge International Education Centre

Programul de Fundația este un program intensiv de limba engleză și studiu academic pentru a pregăti studenții internaționali pentru intrarea în grade de afaceri legate în ... [+]

Fundația Curs de afaceri din Cambridge

Studiu în Cambridge pentru a se pregăti pentru dvs. de afaceri sau grad relevant ne pe programul nostru de 6 luni de la Cambridge. studenții de succes vor primi atât CIEC noastre și athe (Ofqual aprobat) Diplome, care va asigura progresia către un număr mare de universități din Marea Britanie1. Cu toate acestea CIEC trimite studenți de succes la cursurile sale de fundație la universități de top din Marea Britanie.

Centrul Cambridge International Education (CIEC), specializată în afaceri, Management și educația în limba engleză, cu personalul său cheie având un profil academic și de publicare recunoscute la nivel mondial. Parteneri cu universități din întreaga lume IT în furnizarea în comun și acreditarea cursurilor și centre de CIEC are într-un număr tot mai mare de orașe și țări.... [-]

Regatul Unit Cambridge
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Cambridge International Education Centre

Acest program se pregătește studenții pentru studii postuniversitare într-o gamă largă de afaceri, economie și discipline de management. CISC a trimis elevii săi la studi ... [+]

Pre-Masters: Afaceri și Management

Acest program se pregătește studenții pentru studii postuniversitare într-o gamă largă de afaceri, economie și discipline de management. CISC a trimis elevii săi la studii de masterat într-un număr mare de universități din Marea Britanie, dintre care multe sunt foarte clasate.

despre CIEC

Suntem specialiști în afaceri și educație Management și formare în limba engleză, cu un profil la nivel mondial de publicare având în scris și a dezvoltat texte și serii pentru editori majore, cum ar fi Pearson și Kaplan, cu peste 10 milioane de vânzări la nivel mondial, inclusiv texte majore în chineză, rusă și multe alte limbi .... [-]

Regatul Unit Cambridge
Contactează şcoala
Engleză
La zi
24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge International Education Centre

Acest program a fost dezvoltat pentru Marea Britanie, UE și studenții internaționali care intenționează să întreprindă MPhil și / sau studii de doctorat, indiferent dacă ... [+]

Pre-doctorat Programul de la Cambridge Despre acest program

Acest program a fost dezvoltat pentru Marea Britanie, UE și studenții internaționali care intenționează să întreprindă MPhil și / sau studii de doctorat, indiferent dacă doctorat sau DBA, în mediul de limba engleză. Fiind acceptat pentru studii de doctorat de către universități din întreaga lume este tot mai competitivă. Prin urmare, este vital ca aveți o propunere definită în mod clar și bine documentat chiar de la începutul angajării cu o universitate intenționată. Acest program a fost atent structurat pentru a vă ajuta să faci doar asta!

De asemenea, este recomandabil să puteți demonstra universitatea dumneavoastră intenționat un fundal puternic academice, în cazul în care trebuie să recunoști că la studiile de doctorat. Acest lucru va însemna, de obicei, pe care le-ați atins, în contextul Regatului Unit, o a doua clasificare superioară onoruri (sau echivalentul său internațional) în primul grad sau pe care le-ați demonstrat un nivel similar de realizare într-o calificare postuniversitare în subiectul ales. ... [-]

Regatul Unit Cambridge
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză