Cambridge International Education Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

cine suntem noi

Suntem specialiști în afaceri și educație Management și formare în limba engleză, cu un profil la nivel mondial de publicare având în scris și a dezvoltat texte și serii pentru editori majore, cum ar fi Pearson și Kaplan, cu peste 10 milioane de vânzări la nivel mondial, inclusiv texte majore în chineză, rusă și multe alte limbi .

Avem o vastă experiență în consultanță și cercetare cu organisme, cum ar fi OCDE și companiile multinaționale majore și în curs de validare, examinarea externă și dezvoltarea de materiale de învățare pentru numeroase Marea Britanie și universități internaționale.

CIEC are, de asemenea, experiență la nivel înalt în educație executiv și în furnizarea și evaluarea unei game largi de calificări de limbă engleză, inclusiv Pearson Test de limba engleza (PTE Academic) și IELTS. Noi sunt desemnate ca centru oficial de testare Cambridge pentru PTE Academic. CIEC este, de asemenea, proprietarul comun Cambridge Seminarii Colegiul situat in Cambridge, Marea Britanie, în cazul în care președintele nostru CIEC, profesorul Stuart Wall, este principal.

Ce facem

ce facem

Vom dezvolta și livra programe de învățământ superior, cum ar fi Fundația Cursuri, Bachelor, Pre-master și programe de masterat în afaceri și management, precum și programele de formare în limba engleză.

Programele noastre pre-universitare dota studenții cu cunoștințele, abilitățile și capacitatea limbajului de a efectua cu succes de studii și programe de masterat în universitățile vorbitoare de limba engleza.

De asemenea, vom dezvolta, livra și să evalueze modulele implicate în aceste programe de gradul și de master pentru o serie de instituții de învățământ superior și universități din Marea Britanie și pe plan internațional. CIEC de asemenea, are o vastă experiență în dezvoltarea on-line și a materialelor de învățare la distanță în afaceri și management pentru cursuri universitare și postuniversitare, inclusiv cele acreditate de către Pearson / Edexcel.

Cadrul programelor noastre de training engleza vom crea si livra de formare adaptate pentru o serie de instituții și agenții de stat din întreaga lume.

Birourile noastre

Birourile noastre sunt situate în orașul istoric și frumos din Cambridge, Anglia. Cambridge este adiacent la M11 și A14 drumurilor, și este de circa 49 de minute de la Londra, Kings Cross, cu trenul non-stop, cu alte legături feroviare către Norwich, Birmingham și în altă parte. De asemenea, este aproape de Aeroportul Internațional din Londra Stansted.

Locații

Cambridge

Address
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Cambridge, Anglia, Regatul Unit