The College of Estate Management CEM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bogat patrimoniu, reputatie internationala

Colegiul de Management Estate este cel mai important furnizor de învățare on-line sprijinit de profesionisti in domeniul imobiliar și de construcții. Am jucat un rol-cheie în lumea de proprietate pentru mai mult de 90 de ani. La un moment avem peste 3.000 de elevi din peste 100 de țări beneficiază de grade noastre - toate predate de profesori cu experiență vastă industrie.

Va oferim mai multe subiecte legate de proprietate, la nivel universitar și postuniversitar, precum și furnizarea de cursuri de formare profesională și soluții de formare corporative personalizate. Programul nostru de cercetare activă contribuie la cunoștințe în profesia, beneficiind întreprinderi, practicieni și factorii de decizie politica deopotrivă.

Colegiul stabilește nivelul de referință internațional pentru excelență în imobiliare on-line și educație construcție.

De ce să alegeți CEM?

Oricare ar fi fundal, studiind cu CEM vă va oferi cunoștințele, încredere și direcția în care trebuie să se dezvolte cariera in domeniul imobiliar și de construcții.

Toate programele noastre sunt predate de învățare on-line acceptate. Mai degrabă decât participarea la cursuri sau clase, veți utiliza un mediu de învățare on-line de stat-of-the-art. Aceasta înseamnă că puteți studia când, unde și cum doriți, fără a întrerupe cariera ta. Noi acoperi, cele mai multe aspecte de proprietate și de construcție la nivel universitar și postuniversitar. De asemenea, oferim cursuri de dezvoltare profesională și soluții personalizate de formare corporative.

Motive pentru a studia cu noi includ:

  • Dezvoltarea abilităților academice și de a construi pe experiența la locul de muncă
  • Echilibrați studiu cu munca și viața de familie
  • Cunoștințe Gain industrie de vârf
  • Studiul, folosind cele mai noi tehnologii de învățare
  • Beneficiați de link-urile noastre unic strânse cu firmele de proprietate majore
  • Obțineți perspective în industria de imobiliare într-un context internațional
  • Programe de studii de studiu acreditate
  • Beneficiați de experiențele de colegi care sunt profesioniști care practică
  • Offset taxe în timp ce lucrează

Cu 90 ani de experiență în furnizarea de cele mai mari oportunități de învățare de calitate pentru profesia, o CEM calificare este o demonstrație recunoscut pe plan internațional de cunoștințe și abilități pentru a vă ajuta pe scara dumneavoastră personal de carieră.

Îmbunătățirea proprietatea ta imobiliara si perspectivele de carieră construcție începe aici.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome » Vedea Online Cursuri » Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma BCSC în Managementul Shopping Centre

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii January 2019 Regatul Unit Reading + 1 mai mult

Acest curs nou actualizat a fost conceput special pentru cei gata să facă următorul pas în dezvoltarea carierei lor în industria de retail. [+]

Diploma BCSC în Managementul Shopping Centre

Proiectat în parteneriat cu British Council de centre comerciale și recunoscut pe scară largă de către angajatori de conducere din Marea Britanie și pe plan internațional, acest curs nou actualizat a fost conceput special pentru cei gata să facă următorul pas în dezvoltarea carierei lor în industria de retail.

Acest curs își propune să dezvolte cunoștințele și înțelegerea de management al proprietății de vânzare cu amănuntul a elevilor. Mulți studenți cu privire la acest curs sunt angajați în medii de retail active care au perioade de vârf de sezon de tranzacționare pe parcursul anului. Unic, Diploma a fost structurat pentru a se potrivi în jurul aceste vremuri ocupat. ... [-]


Videoclipuri

CEM Alumni share their experiences of studying with CEM