CAE

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cererea noilor piloți nu a fost niciodată mai mare. Având în vedere că aviația comercială se așteaptă să se dubleze în următorii 20 de ani, există o oportunitate interesantă pentru tinerii bărbați și femei care aspiră la o carieră deasupra norilor ca piloți ai companiilor aeriene.

CAE estimează că în următorii 10 ani vor fi necesari 255.000 de piloți noi de companii aeriene pentru a susține creșterea industriei de transport aerian comercial. Extinderea rapidă a flotei și ratele ridicate de pensionare pilot creează o necesitate suplimentară de a dezvolta 180.000 de primi ofițeri în noi căpitani ai liniilor aeriene, mai mult decât în ​​orice deceniu precedent. Aceste cifre înseamnă că peste 50% dintre piloții care vor zbura aeronavele comerciale mondiale în 10 ani nu și-au început încă pregătirea. Trebuie să existe 70 de piloți de tip nou, care își încep carierele cu companiile aeriene în fiecare zi pentru următorii 10 ani!

Cine este CAE ?

70 de ani de excelență
Învață să zbori cu CAE și fă-ți visul de a deveni un pilot o realitate. CAE este un lider mondial în domeniul formării profesionale pentru aviația civilă, apărare și securitate și pentru piețele de asistență medicală. Susținut de un record de 70 de ani în materie de industrii, noi suntem partenerul de formare profesională al companiilor aeriene din lume și liderul mondial în producția de simulatoare în plină desfășurare. Aflați-ne cu noi și fiți un pilot CAE pe viață!
Programele de formare CAE acoperă întregul ciclu de viață al unui pilot profesionist, astfel încât să vă oferim formarea pe care o aveți în întreaga carieră, de la cadet la căpitan. Este o parte a faptului că peste 120.000 de piloți se antrenează cu noi în fiecare an. Cu 50 de locații de formare la nivel mondial, CAE are cea mai mare rețea de formare în domeniul aviației civile din lume, oferind cursuri de pregătire pe cea mai largă acoperire a modelelor de aeronave de producție și de service.
CAE conduce industria în plasarea pilot
Respectând necesitățile de instruire ale a peste 300 de companii aeriene din întreaga lume, mulți ne privesc pentru a recruta cele mai bune talente pentru compania lor aeriană. Cu numeroase academii de aviație situate în întreaga lume și serviciile noastre de recrutare a aviației, nicio altă organizație nu plasează mai mulți piloți cu mai multe companii aeriene decât CAE .

CAE este cea mai mare rețea de pregătire a zborurilor ab initio din lume cu școli de zbor de clasă mondială în următoarele locații:

 • Bruxelles, Belgia
 • Gondia, India
 • Madrid, Spania
 • Melbourne, Australia
 • Oxford, Marea Britanie
 • Perth, Australia
 • Phoenix - Falcon Field, Statele Unite ale Americii
 • Rae Bareli, India

Bazându-se pe peste 85 de ani de experiență în formarea pilot, programele de pregătire pilot pilot CAE oferă instruire concentrată ab initio pentru piloții aspiranți din întreaga lume. Gama de programe cuprinde rute de pregătire CPL, ATPL și MPL, toate combinând cursurile premierului școlii de bază cu instrucțiuni de zbor de înaltă calitate furnizate în conformitate cu cerințele autorităților aviatice naționale. Operând o flotă de peste 170 de aeronave, CAE dispune de resurse și expertiză pentru a instrui până la 2.000 de piloți cadet anual.

De ce CAE

 • Viața vibrantă a campusului
 • Comunitate strânsă
 • Locații de școală excelente
 • Ultimul flotor de avioane
 • Mii de cadeți satisfăcuți
 • Asistență în carieră în curs
 • Învățarea interactivă
 • Rețeaua de formare globală CAE
 • Resursele pilotului CAE Parc

Experiența de pregătire CAE

Instructorii noștri de zbor

Oferind cadetilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a le ajuta în zborurile cu zbor în condiții de siguranță și în mod eficient, programele noastre sunt predate de instructori specialiști care oferă ani de experiență în lumea reală în mediul de învățare din sala de clasă.

Siguranță

Facilitățile noastre sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie, aplicând cele mai recente linii directoare și regulamente. CAE este prima academie de aviație din lume care exploatează aeronave echipate cu sisteme personalizate de gestionare a datelor de zbor și tehnologie de conștientizare a traficului. Aceste sisteme înregistrează date, audio și video în timpul zborului, permițând studenților să se informeze imediat după un zbor și să permită CAE să adune tendințe statistice pentru beneficiile pe termen lung în materie de siguranță și performanță.

Familia simte

Studenții noștri ne spun că familia simte că rezonează în academiile noastre, ne distruge cu adevărat de alte academii de aviație. Echipa noastră de personal dedicat Serviciului Clienți și Instructor vă face să vă simțiți bine acasă și să vă sprijiniți pe parcursul pregătirii dvs. cu îngrijire pastorală și personală pe o lecție de predare. Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem hotărâți să facem visul dvs. pilot o realitate.

Locații

Oxford

CAE Oxford Aviation Academy

Address
CAE Oxford Aviation Academy HQ
Oxford Airport,Kidlington,

OX5 1QX Oxford, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1865 841234

Steenokkerzeel

Address
CAE Oxford Aviation Academy Brussels
Brussels Airport - Building 201
Tervuursesteenweg

1820 Steenokkerzeel, Flandra, Belgia

Gondia

Address
CAE Oxford Aviation Academy Gondia
National Flying Training Institute (NFTI)
c/o Airport Authority of India
Birsi Airport
PO Paraswada

441-614 Gondia, Maharashtra, India

Madrid

Address
Polígono Industrial N°2
La Muñoza, Barajas Madrid
Spain

28042 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

fenix

Address
fenix, Arizona, Statele Unite ale Americii