Citește Descrierea Oficială

Toate cursurile au loc la Ditchley Park din Oxfordshire, una dintre cele mai frumoase case de țară din Anglia.

Nu ai putea să ceri un mediu mai bun pentru a-ți învăța abilitățile. Un număr de scene din seria populară de televiziune Downton Abbey Au fost filmate aici și veți simți ca și cum vă frecați umerii cu acele personaje în timp ce învățați cum să stăpânești toate aptitudinile contemporane ale unui majordom modern.

"Construit în 1722, Ditchley Park prezintă o felie de istorie englezească perfect conservată. Este un loc superb, fără timp și nu credeți frumusețea ei decât dacă o vedeți cu ochii voștri".

  • Damien McMorran, istoric Confortul și facilitățile excelente fac din acesta un cadru perfect în care să învețe tot ce este necesar pentru a deveni un majordom sau valet de primă clasă. Scopul școlii este de a ridica standardele și de a instrui noii șoferi de stagiu să-și îndeplinească sarcinile cu încredere, pasiune și fler.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Butler Valet School

Acoperim exact aceleași subiecte ca la cursul de 4 săptămâni, dar în mai puține detalii și într-un ritm mai rapid pentru acei studenți care au anumite cunoștințe, dar car ... [+]

Programul de 2 săptămâni de curs

£ 5,160 + TVA (include cazare, mic dejun și toate mesele la școală). Pentru delegați cu experiență anterioară.

Acoperim exact aceleași subiecte ca la cursul de 4 săptămâni, dar în mai puține detalii și într-un ritm mai rapid pentru acei studenți care au anumite cunoștințe, dar care doresc să se concentreze pe anumite domenii și să dezvolte anumite abilități.

SAPTAMANA 1

ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ A FĂCUT RĂSPUNSURI INTENSIVE - PE EXPERIENȚĂ ȘI PRACTICĂ ÎN DREPTURILE BUTERULUI.

Cum să se comporte, să se îmbrace și să vorbească angajatorilor și invitaților.

2.Cum să salutăm oaspeții, să le satisfacem nevoile și să le facem bineveniți.... [-]

Regatul Unit Witney
August 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Butler Valet School

Acest curs detaliat și intens vă învață cum să fii un majordom în 4 săptămâni. Începând complet de la zero, domnul Fink va împărtăși personal abilitățile și cunoștințele ... [+]

Programul de curs 4 săptămâni

£ 7.950 + TVA (include cazare, mic dejun și toate mesele la școală). Acest curs detaliat și intens vă învață cum să fii un majordom în 4 săptămâni. Începând complet de la zero, domnul Fink va împărtăși personal abilitățile și cunoștințele sale și te va instrui la un nivel de clasă mondială. Este foarte recomandat celor care nu au experiență anterioară sau care se schimbă de la ospitalitate la serviciu privat.

Fiecare program de curs variază ușor în funcție de evenimentele care au loc la Ditchley Park pe parcursul anului.

SAPTAMANA 1

ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ A FĂCUT RĂSPUNSURI INTENSIVE - PE EXPERIENȚĂ ȘI PRACTICĂ ÎN DREPTURILE BUTERULUI.... [-]

Regatul Unit Witney
August 2020
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză