Brookfield Aviation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Cine suntem si ce facem?

Brookfield Aviației este furnizor mondial de piloți, ingineri și soluții de resurse umane pentru industria aeronautică la nivel mondial.

De la înființarea noastră în 1993 palmaresul nostru de răspuns rapid și livrarea de competențe de specialitate într-un termen foarte scurt este al doilea nici unul și serviciile noastre sunt utilizate la nivel mondial de către companiile aeriene, companii de leasing de aeronave, de formare și organizațiile de întreținere. Noi mergem la lungimi mari pentru a satisface orice cerință ca misiune clienții noștri prezenți, fie pe termen lung scurt, mediu sau lung.

Capacitatea noastră de a furniza în timp scurt, o gamă largă de personal de zbor al echipajului / întreținere bine calificat și foarte experimentat pentru cele mai multe avioane occidentale, ne ajuta să completeze personalul permanent clienților noștri, în timp ce aeronave noi sunt puse în aplicare în flotele sau de formare de tip de conversie este finalizat . Acest lucru permite clienților să profite de oportunitățile legate de sarcinile de lucru neprogramate și cereri pentru personal suplimentar în timpul operațiunilor sezonului de vârf.

De asemenea, am lucrat cu operatorii nou înființate care le furnizează cu echipaje calificate și cu experiență, instructori și examinatori, cu înaltă calificare și a personalului de inginerie cu experiență, oferind și ajutând cu toate documentation.We relevante mândrim cu furnizarea de servicii excelente clienților cu grijă corespunzătoare și atenție clienților și personal deopotrivă. Noi oferim sfaturi de sunet, oferim sarcini interesante și provocatoare, plățile la timp, atenție personală și continuitatea muncii depuse pentru piloți individuali și personalul de întreținere.

Trecutul nostru a cunoscut o creștere fenomenal și viitorul nostru arata mai luminos ca în fiecare an trece. Ne mutăm mereu mai departe în lume, și mai bine cunoscut am devenit, cu atât mai multe companii aeriene client au dorința de a utiliza serviciile noastre, care corespunde cu mai echipajului de comandă / personalul de întreținere care doresc să lucreze pentru us.Longevity aduce stabilitate, si este aceasta stabilitate ca personalul ce mai mulți clienți, echipajului de comandă și de întreținere au ajuns să se bazeze pe.

Locații

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1372 747044