Brockenhurst College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la una dintre cele mai bune colegii din Marea Britanie

Bine ați venit la bursuc, un colegiu de înaltă performanță stabilit într-un prietenos Campus de 27 de acri în frumosul Parcul Național New Forest.

Recunoscute la nivel național pentru excelență și inovație în educația viitoare, Brockenhurst este o Beacon College, atragandu-se in jur de 3000 de studenti din al 6-lea format din intreaga regiune in fiecare an, impreuna cu un mix de studenti internationali din intreaga lume.

Anul trecut, 57% dintre studenții noștri străini au avansat la universitățile de elită Russell Group și în 2015 trei dintre studenții noștri internaționali au câștigat locuri la Cambridge. Mai mult, 85% dintre studenții noștri străini au progresat în topul celor 50 de universități din Marea Britanie.

Salutăm studenții din întreaga lume să studieze cu noi, cu peste 30 de naționalități reprezentate în aproape 130 de studenți internaționali.

Colegiul Brockenhurst menține o reputație excelentă la nivel academic și se angajează să ofere educație de cea mai bună calitate pentru toți. Credem că cheia succesului nostru este pasiunea noastră pentru învățare și angajamentul nostru față de fiecare student individual, indiferent de ce au ales să studieze cu noi și în orice etapă în care trăiesc în viață. Prevederea noastră este asigurată într-un mediu prietenos, incluziv și stimulativ în care toți sunt încurajați și capabili să-și îndeplinească potențialul și să-și realizeze ambițiile.

Suntem prima alegere a șasea formă pentru mai mult de 3.000 de persoane care părăsesc școala din întreaga regiune; succesul lor este evidențiat pe măsură ce progresează spre învățământul superior și o serie de cariere, la nivel local, național și internațional. Rezultatele noastre înalte și avansarea constantă a studenților noștri la universități de top reprezintă mărturie pentru excelența noastră academică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea A-levels » Vedea An Fundațional »

Programe

Această școală oferă și:

A-levels

O cursuri de nivel

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Brockenhurst

[+]

Dacă decideți să continuați cursul, veți efectua încă două / trei module în cel de-al doilea an pentru a vă completa nivelul complet de A.

[-]

An Fundațional

Afaceri internaționale an de an de finanțare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Brockenhurst

[+]

Până la sfârșitul cursului va fi capabil să:

Evaluare Oportunități Progresia Cerințe de intrare

[-]

International Foundation Year Science and Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Brockenhurst

[+]

Evaluare Oportunități Progresia Cerințe de intrare

*Elevii cu o performanță academică ridicată, dar cu un scor general IELTS mai mic de 5,0, pot beneficia de posibilitatea de a se alătura unuia dintre cursurile noastre de asistență engleză, care vă vor permite să respectați cerințele noastre de intrare în limba engleză.

[-]

Contactează
Adresa locaţie
Lyndhurst Road
Brockenhurst, England, SO42 7ZE GB
Mass-Media Socială