British School of Marketing International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Solicitați o bursă aici!

Misiunea noastră

BSMI oferă cursuri profesionale și academice în afaceri și marketing, care sunt adaptate pentru a se asigura că tinerii și profesioniștii existenți sunt pregătiți pentru studii universitare și cariere în evoluția economiei digitale globale.

Declaratie de viziune

Viziunea noastra la BSMI este de a oferi cursuri de marketing academice si de afaceri ca pregatire pentru studii universitare si universitare si cursuri profesionale pentru cei cariera. Dorim să creștem școala prin creșterea parteneriatelor noastre în domeniul învățământului superior și prin conectarea ulterioară cu universitățile din întreaga lume. Cu scopul nostru de a deveni o școală de nivel 4 din Marea Britanie, BSMI va continua să transforme studenții și profesioniștii în marketeeri globali și lideri de afaceri prin studiul de la Fundația la nivelul post-universitar.

BSMI salută studenții din toate colțurile lumii pentru a-și promova perspectivele de carieră. Elevii pot alege din cursuri profesionale în Business Administration, Marketing Digital, Customer Service, Leadership și Management și programe de carieră adaptate industriei.

106052_pexels-photo-785667.jpeg

Despre noi

British School of Marketing International este o școală specializată în afaceri și marketing, care oferă studenților programe Pathway în universități din Marea Britanie, cursuri profesionale și programe de carieră în specializarea în afaceri și marketing, precum și cursuri de limbă engleză. Avem o relație de lucru puternică cu universitățile din Marea Britanie, care permite studenților noștri să progreseze până la primul sau ultimul an la universitate.

Școala britanică de marketing este o școală tânără și dinamică. Ne mândrim cu atmosfera noastră relaxată și ospitalieră și credem că studenții vor lua de asemenea acasă niște amintiri minunate de a studia împreună cu noi. Acest mediu familial ne permite să monitorizăm evoluția studenților în timpul studierii cu noi.

Această școală este inspectată în mod regulat de British Council și îndeplinește standardele necesare acreditării pentru a preda limba engleză ca limbă străină.

BSMI oferă studenților o gamă de opțiuni de stagiu în care își pot îmbunătăți limba engleză și se pot baza pe competențele profesionale dobândite din programele BSMI dedicate carierei. British School of Marketing International se află în inima orașului Bournemouth. Școala cuprinde două săli de clasă, bazate pe cel de-al doilea etaj, potrivite pentru cincisprezece studenți. Ambele săli de clasă sunt compuse din tablă albă, iar una are un computer și un proiector. Datorită extinderii de la începutul anului 2019, BSMI va avea încă patru săli de clasă la ultimul etaj al clădirii.

BSMI dispune de o sală de calcul pentru elevii care să le folosească pe parcursul întregii zile. Calculatoarele rulează MS Word, PowerPoint și Excel și sunt ideale pentru ca elevii să facă lucrul la proiect și prezentările.

Bournemouth este un oraș vibrant de coastă care a primit de mai bine de zece ani studenții străini. BSMI are vedere la grădinile centrale din Bournemouth, care se îndreaptă spre plaja de nisip la mai puțin de un kilometru distanță. La câțiva pași de școală sunt cinematografe, magazine, teatru, săli de sport precum și autobuze locale, stația de cale ferată Bournemouth este o scurtă călătorie cu autobuzul. Plaja din Bournemouth a câștigat multe premii pentru nisipul curat și apă. Bournemouth este de aproximativ două ore de la Londra cu trenul, autocarul sau mașina și la aceeași distanță de Oxford și etichetele de designer din satul Bicester.

Așteptăm cu nerăbdare să primim studenții din toate colțurile lumii către BSMI.

Locații

Bournemouth

Address
4 Westover Rd
BH1 2BY Bournemouth, Anglia, Regatul Unit