British Academy of Jewellery

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Născută din industrie în 1999 de o afacere locală de familie Hatton Garden, suntem o Academie care oferă programe educaționale și de formare de bijuterii de pionierat care promovează talentul creativ și abilitățile tehnice.

British Academy of Jewellery își propune să fie o școală de bijuterii unde pregătirea tehnică nu este o idee ulterioară. În cazul în care abilitățile tehnice nu sunt văzute ca un obstacol în calea creativității, dar unde cunoștințele dobândite de mâini oferă inspirație. Dorind să fie o școală în care elevii nu se îndepărtează de originalitate și creativitate și unde tehnicile tradiționale sunt predate pentru a fi apoi contestate.

Răspunzând nevoilor industriei, dorim să oferim următoarei generații de bijutieri calificați, care posedă aptitudinea și ingeniozitatea de a modela viitorul industriei.

Cu baze din Londra și Birmingham, colaborăm îndeaproape cu industria, guvernul și partenerii din domeniul educației, sperând să construim o rețea de sprijin care să contribuie la susținerea creșterii comerțului cu bijuterii și a altor industrii creative din Marea Britanie.

Viziunea noastra

Pentru a oferi o educație tehnică și creativă de clasă mondială INSPIRE, NURTURE și TRAIN, următoarea generație de bijutieri.

Cultura noastra

În timp ce am evoluat ca furnizor de educație, am păstrat valorile noastre tradiționale și dedicarea excelenței în predare.

Echipa noastră talentată de tutori și angajați ai BAJ promovează cultura noastră care caută:

la INSPIRE , pentru a aprinde interesul în lumea producției și designului de bijuterii britanice.

la NURTURE , pentru a scoate la iveală creativitatea și viziunea individuală a fiecărui elev și pentru a-și construi încrederea.

la TRAIN , pentru a pregăti elevii cu o pregătire conceptuală și tehnică pentru a le pregăti pentru o carieră în industrie.

la PIONEER , să se afle în fruntea inovației pentru educația pentru bijuterii.

CONNECT , să promoveze o rețea de suport de bijuterii pentru a ajuta la susținerea și susținerea creșterii comerțului cu bijuterii.

Locații

Londra

Address
British Academy Of Jewellery,
5 St Cross St, Hatton Garden,

EC1N 6UA Londra, Anglia, Regatul Unit