Bournemouth & Poole College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O gamă largă de programe

Colegiul Bournemouth și Poole este o instituție guvernamentală mare care oferă o mare varietate de programe de educație continuă și de învățământ superior. În fiecare an, aproximativ 300 de studenți de peste mări din diferite medii și țări aleg să studieze cu noi.

Fiind una dintre cele mai mari colegii de învățământ din Marea Britanie, finanțate de stat, vă oferim facilități excelente și echipe didactice și oferă o gamă largă de cursuri profesionale și tehnice, care oferă acces la universități, calitatea de membru al organizațiilor profesionale recunoscute pe plan internațional și pregătirea pentru lumea muncii.

Stilul de viață și alegerea

Colegiul Bournemouth și Poole educă aproximativ 20.000 de elevi în fiecare an, inclusiv studenți internaționali din tot Orientul Mijlociu, Europa, Asia, America Latină, Africa și Pacificul. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o universitate, pentru a vă dezvolta abilitățile profesionale sau tehnice sau pentru a studia limbi străine, veți primi o educație și o calificare de înaltă calitate recunoscute de universități și angajatori din întreaga lume.

Zona locală este o alegere foarte populară pentru studenții internaționali și oferă un stil de viață excelent; când studiați cu noi, vă garantăm o experiență valoroasă și memorabilă.

Cea mai bună grijă pentru studenții internaționali

Din momentul în care ajungeți la aeroport, în ziua în care ne părăsiți, puteți fi asigurat de cea mai bună îngrijire și sprijin. Colegiul a primit premiul Beacon de prestigiu pentru sprijinirea studenților internaționali.

Asigurarea pregătirii pentru abilitățile de studiu în limba engleză

Colegiul este unul dintre centrele de pregătire a limbii engleze din Marea Britanie. Veți fi învățați de experți de vârf și veți avea acces la unele dintre cele mai bune facilități de învățare din țară, inclusiv biblioteci extinse, cărți audio și materiale de suport. Oferim programe flexibile de limba engleza cu date regulate de incepere si sprijin in limba engleza in timp ce studiati pe un curs mainstream.

Studiați cu studenți din Marea Britanie

Ca cel mai mare colegiu de stat din regiune, veți studia împreună cu mii de studenți din Marea Britanie. Aceasta oferă o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți limba engleză și de a învăța despre viața și cultura britanică.

Locație excelentă

Regiunea locală, inclusiv orașele Bournemouth și Poole, este renumită ca destinație turistică majoră din Marea Britanie și stațiune de vacanță pe plajă. Clima este bună și există activități pentru toată lumea să se bucure, inclusiv cumpărături excelente, viața de noapte, restaurante și, desigur, cele 7 mile de plaje și o gamă largă de sporturi acvatice.

Există trenuri rapide la Londra care durează aproximativ o oră și patruzeci de minute, iar poziția noastră în sudul Angliei oferă oportunități deosebite pentru excursii culturale la Londra, Bath, Oxford și Thorpe Park pentru a numi doar câteva.

Locații

Bournemouth

Address
International Operations
The Bournemouth and Poole College
The Lansdowne
Dorset

BH1 3JJ Bournemouth, Anglia, Regatul Unit