Bosworth Independent College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegi Bosworth?

Înființată în 1977 ca un colegiu de tutori mic, astăzi Bosworth este un colegiu de conducere independent în Marea Britanie. Rezultatele noastre academice excelente, legăturile universitare stabilite și etosul grijuliu și de susținere au dus la o reputație de invidiat. Predarea la toate nivelurile este caracterizată de entuziasm și pasiune și ne mândrim că suntem un colegiu neselectiv, cu o experiență dovedită, atât la nivel local, cât și în străinătate, pentru ridicarea aspirațiilor studenților.

Bosworth are peste 310 de studenți, fiecare așteptând să-și îndeplinească potențialul academic individual. Cu o varietate de naționalități mixte în fiecare an, studenții Bosworth se găsesc în mod regulat alături de colegii de clasă din diferite medii culturale, sociale și religioase. Acest lucru asigură că aceștia părăsesc colegiul ca indivizi bine rotunzi cu o ocazie excelentă de a reuși în lumea întreagă. Bosworth poate oferi o gamă largă de cunoștințe și experiențe necesare elevilor pentru a excela.

Oferind programe academice pentru vârstele de 14-19 ani, Bosworth asigură un orar personalizat pentru fiecare student. Există foarte puține restricții privind combinațiile de subiecte la nivelurile GCSE și A și, cu o medie de clasă de opt, fiecare elev primește atenția individuală necesară pentru a-și atinge potențialul academic. Pe măsură ce Colegiul se bazează pe trecutul său de succes, așteaptă cu nerăbdare viitorul educator al studenților britanici, europeni și internaționali în cadrul culturii sale de realizare.

Asociația școlilor independente (ISA)

Până în 2015, Bosworth a fost inspectat de Ofsted, un departament guvernamental însărcinat cu responsabilitatea pentru inspectarea standardelor școlilor. Puteți citi ultimul raport de inspecție pe site-ul Ofsted. Ne-am alăturat acum Asociației Școlilor Independente, astfel încât toate inspecțiile viitoare vor veni sub ISI (Inspectoratul Independent al Școlilor). Membrii inovării și inspirației valorii ISA, pe baza celor mai bune tradiții pentru a promova integritatea, standardele înalte, industria și responsabilitatea.

Fiona Pocock, Principal, de asemenea, se află în consiliul de la IHE (Independent Higher Education) http://independenthe.com/about-us/our-board/

Valori Bosworth

Scopul nostru este de a educa și educa fiecare elev din comunitatea noastră, indiferent de capacitatea, cultura, etnia sau fundalul social. Încercăm să încurajăm fiecare elev să crească încrezător, să cultive o curiozitate pe toată durata vieții pentru lumea din jurul nostru, să comunice cu entuziasm, să colaboreze și să contribuie la angajarea și creativitatea comunității noastre. Scopul nostru este de a promova excelența academică temperată de îngrijire și îngrijorare pentru cei din jurul nostru.

Mesajul principalului

Este vorba de oamenii care fac un colegiu independent de la Bosworth. Elevii, profesorii și personalul lucrează împreună ca o echipă pentru a ne asigura că obținem cele mai bune rezultate academice într-un mediu grijuliu, sigur și fericit. Oferim o structură echilibrată cu flexibilitate, îndrumare temperată cu înțelegere și încurajare neîncetată, oferită cu căldură și optimism. Fiecare membru al colegiului ar trebui să se simtă apreciat și respectat pe măsură ce învățăm și creștem împreună.

Studenții noștri împărtășesc aspirațiile ridicate și realiste pe care le avem pentru ei, contribuind în același timp la bunăstarea întregii noastre comunități globale. Ne bucurăm de o identitate bogată și diversă în care promovăm excelența și sărbătorim realizările individuale, inclusiv distracția și originalitatea. Studenții noștri se descurcă bine într-un mediu de îngrijire și compasiune, plin de poziții.

Sper că veți avea ocazia să vizitați Colegiul Independent Bosworth. Mi-ar plăcea să experimentați atmosfera primitoare în care elevii se dezvoltă.

Fiona Pocock MA PGCE

Principal

Viata de colegiu

Sala Bosworth și trei pensiuni supravegheate au un parc de cinci acri numit The Racecourse. Este ideal pentru sporturile în aer liber, fotbalul fiind cel mai popular. În aceeași zonă se utilizează o sală de sport unde, în seara și la sfârșit de săptămână, studenții pot participa la o serie de sporturi de interior: badminton, baschet, volei, tenis de masă și fotbal de 5 stele.

În fiecare săptămână oferim o sesiune de îmbogățire și studenții pot alege să participe la o serie de activități diferite. Acestea variază în funcție de fiecare termen, dar includ activități cum ar fi: yoga, fotbal, fotografie, artă, gătit, tricotat, mandarină, ambarcațiunile cu bile, alergare, yoga, dezbateri, chitară și șah.

Consiliul de Studenți al Bosworth este puternic implicat în aranjarea Bilelor de Iarnă și de Vară, precum și în organizarea de evenimente anuale de strângere de fonduri. Cei care iau parte la Consiliul Studenților au o mulțime de distracție. Alte activități de seară și de weekend sunt oferite elevilor pentru a participa, printre care școala de rock, pilates, cursuri de autoapărare, precum și excursii de sâmbătă în zone de interes din Marea Britanie, de exemplu Oxford și Cambridge.

Putem organiza lecții individuale de muzică la Colegiu pentru o varietate de instrumente diferite de la începători la nivel de diplomă. Examenele de grad pot fi organizate la Școala de muzică din Northampton. De asemenea, elevii Rock School efectuează întotdeauna concertele de Crăciun și de vară, împreună cu alți studenți talentați care doresc să participe.

În fiecare an evoluționează evenimente și activități noi; acestea sunt adesea conduse de interesele noilor studenți care sunt încurajați să candideze la alegerea Consiliului Elevilor. Site-ul nostru oferă detalii suplimentare privind activitățile studenților și evenimentele pe care le deținem sau care le participăm.

Rezultatele Zilei 2017

Suntem incantati sa raportam ca rezultatele din acest an au depasit din nou media nationala a Regatului Unit cu 74,6% atingand gradele A * la B si 89,4% atingand gradele A * -C.

Fiona Pocock, director la Bosworth,

"Suntem încântați de faptul că atât de mulți dintre studenții noștri au primit rezultate atât de plăcute ca rezultat al muncii lor grele, fără să uite sprijinul părinților și îndrumarea echipei de la Bosworth. Am experimentat o așteptare deosebit de anxioasă în această vară, deoarece a fost primul ciclu care folosea o specificație revizuită în multe subiecte, în special în științe. Este o dovadă a planificării dedicate de către profesorii noștri și determinării extraordinare a studenților noștri că rezultatele sunt atât de plăcute. Suntem cu mândrie și doar puțină ușurare! "

Suntem atât de mândri de toți studenții noștri, care se pot muta acum la următoarea etapă a carierei academice, unde le dorim succese și curiozități continue pentru a continua învățarea. Știm că ne putem baza pe ele să ne reprezinte bine.

Locații

Northampton

Address
Nazareth House
Barrack Road
Northampton

NN2 6AF Northampton, Anglia, Regatul Unit

Programe