Bethnal Student Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem o Școala engleză În inima Londrei de Est, o zonă vibrantă și ciudată, care oferă o experiență multiculturală.

Oferim o gamă largă de cursuri de limba engleză, care sunt proiectate pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă satisface abilitățile. Lecțiile sunt dinamice și comunicante, astfel încât să puteți pune în practică tot ceea ce învățați și să-l utilizați zilnic.

Profesorii noștri profesioniști, entuziasmați și accesibili vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de limbă engleză și vă veți sprijini întotdeauna în timpul petrecut cu noi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. de învățare.

Personalul nostru este aici pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți și pentru a vă ghida în timpul petrecut la școală. Avem personal multilingv care va fi întotdeauna disponibil pentru a vă ajuta și a vă face șederea mai ușoară.

Sperăm să vă bucurați de timpul petrecut la Londra și să beneficiați de tot ce are acest oraș.

Ce veți obține când studiați cu noi?

  • Îmbunătățiți-vă abilitățile lingvistice și nivelul de competență lingvistică prin activități practice și angajament.
  • Utilizați limba engleză cu precizie corectă și gramatică.
  • Fiți mai încrezători în viața academică și profesională.
  • Aflați despre alte culturi. Datorită atmosferei noastre internaționale, veți putea face noi prieteni din diferite țări.
  • Învățați abilitățile de viață care vor fi valoroase zi de zi, vă veți îmbunătăți perspectivele de carieră și veți atinge obiectivele.
  • Fiți învățați de profesori experimentați și profesioniști, mereu acolo pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză.

Locații

Londra

Bethnal Student Academy

Address
LOCATION OF BETHNAL STUDENT ACADEMY
10-12 Bishops Way

E2 9HB Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 8981 1457