Citește Descrierea Oficială

Suntem o Școala engleză În inima Londrei de Est, o zonă vibrantă și ciudată, care oferă o experiență multiculturală.

Oferim o gamă largă de cursuri de limba engleză, care sunt proiectate pentru a vă satisface nevoile și pentru a vă satisface abilitățile. Lecțiile sunt dinamice și comunicante, astfel încât să puteți pune în practică tot ceea ce învățați și să-l utilizați zilnic.

Profesorii noștri profesioniști, entuziasmați și accesibili vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele de limbă engleză și vă veți sprijini întotdeauna în timpul petrecut cu noi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. de învățare.

Personalul nostru este aici pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți și pentru a vă ghida în timpul petrecut la școală. Avem personal multilingv care va fi întotdeauna disponibil pentru a vă ajuta și a vă face șederea mai ușoară.

Sperăm să vă bucurați de timpul petrecut la Londra și să beneficiați de tot ce are acest oraș.

Ce veți obține când studiați cu noi?

  • Îmbunătățiți-vă abilitățile lingvistice și nivelul de competență lingvistică prin activități practice și angajament.
  • Utilizați limba engleză cu precizie corectă și gramatică.
  • Fiți mai încrezători în viața academică și profesională.
  • Aflați despre alte culturi. Datorită atmosferei noastre internaționale, veți putea face noi prieteni din diferite țări.
  • Învățați abilitățile de viață care vor fi valoroase zi de zi, vă veți îmbunătăți perspectivele de carieră și veți atinge obiectivele.
  • Fiți învățați de profesori experimentați și profesioniști, mereu acolo pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Bethnal Student Academy

Cursurile noastre de engleză generală sunt disponibile pentru studenții de toate nivelurile: de la începători (A1) la competență (C2). Cursurile noastre vă vor ajuta să v ... [+]

Curs de engleză generală Cursurile noastre de engleză generală sunt disponibile pentru studenții de toate nivelurile : de la începători (A1) la competență (C2) . Cursurile noastre vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile de limba engleză, pentru a vă îmbunătăți vorbirea și fluența. Scopul nostru este de a practica abilități de comunicare, concentrându-ne pe vorbire, ascultare și pronunție. Metodologia noastră de predare vă asigură că aveți foarte multe oportunități de utilizare a limbii engleze și că suntem întotdeauna la dispoziție pentru a vă oferi o experiență suplimentară. Vrem să vă bucurați de experiența dvs. de învățare și, de asemenea, să vă asigurați că ceea ce vă învățăm în lecții este relevant și util în afara sălii de clasă. Acceptăm studenți cu vârsta de cel puțin 16 ani *. Cursurile noastre de limba engleză se desfășoară pe tot parcursul anului *. BSA menține un număr maxim de 20 de elevi pe clasă, cu o clasă medie de 12 studenți. Puteți alege cât timp doriți să studiați. Vă oferim diferite opțiuni începând de la o săptămână de lecții la cât mai multe săptămâni pe care doriți. Puteți alege să studiați 9 **, 15, 20, 25 sau 30 de ore pe săptămână. ... [-]
Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
9 - 30 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză