Citește Descrierea Oficială

O aventură prin educație

Bine ați venit la Bayswater College , fondat în 1973. Oferim experiențe de angajare prin educație în toate etapele vieții. Indiferent dacă sunteți la școală sau la universitate, căutați un loc de muncă, profesionist sau pensionar, cursurile noastre vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera și să vă îmbunătățiți viața.

Prin aventură, educație și calificări oficiale, Bayswater College oferă cetățenilor globali experiențe de peste 45 de ani.

Mesaj din partea fondatorilor:

Am stabilit Bayswater Education pentru că știm că educația și călătoriile sunt cele mai mari aventuri ale vieții. Misiunea noastră de a inspira și de a educa începe în frumoasele noastre săli de clasă moderne și se extinde la comunități și culturi din întreaga lume.

Oferim o platformă pentru învățarea eficientă prin călătorii, cazare, cursuri și programe de activități și oferim îndrumări structurate pe parcursul călătoriei. De asemenea, dorim să ne extindem misiunea dincolo de frontierele noastre, așa că, atunci când vă înscrieți cu noi, oferim aceeași educație unei persoane defavorizate.

James Herbertson și Stephan Roussounis

Cronologie:

2017

 • Educație Bayswater

2018

 • Achiziționarea LSC Stanton, un colegiu din centrul Londrei, format din două școli cu sediul în Londra în 2015. Stanton School of English a fost înființată în 1973, iar Centrul de Studii Londra (LSC) a fost înființat în 1975.

2019

 • Lansarea Bayswater College Londra

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College este

Pentru cetățenii globali

 • Privim dincolo de frontierele noastre; noi îmbrățișăm culturi noi și suntem mai bogați pentru asta. Oferim acces la educație din inima Londrei în restul lumii. Sunteți bineveniți.

Pentru îndrumări

 • Ne ocupăm de lucrurile mici la fiecare pas al călătoriei voastre. De la înscriere până la absolvire, vrem să știți că există întotdeauna cineva care să vă ajute.

Pentru studenti

 • Tot ceea ce facem este orientat spre succesul și siguranța studenților. Știm că încrederea este un instrument esențial în procesul de învățare și că sunt aici pentru a încuraja această încredere. Accentul nostru este pus pe binele pe care îl faci.

Pentru distracție serios

 • Experiența dvs. generală este importantă pentru noi și știm că distracția este o mare parte a aventurii. Scopul nostru este să vă prezentăm oamenilor care se simt minți, astfel încât prieteniile dvs. să fie moștenirea noastră.

Afaceri pentru bine

 • Oferim abilitățile de a schimba viața oamenilor. Pentru fiecare student pe care îl preda, vom învăța un altul din mediul dezavantajat. Oferim cursuri dincolo de frontierele noastre și ne extindem angajamentul față de educație în regiunile unde acestea sunt cel mai necesare.

La o privire

 • 15 Săli de clasă
 • 4 saloane pentru elevi
 • 65 "televizoare interactive
 • 5 minute de la Hyde Park

Cursuri

Bayswater College oferă o varietate de cursuri care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare sau să dezvoltați expertiza specializată necesară pentru cariera dvs. Profesorii noștri sunt pasionați de ceea ce fac, îngrijesc de progresul dvs. și vă asigură că vă îndepliniți obiectivele.

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă asigura că viața dvs. în afara sălii de clasă merge cât mai bine posibil.

Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă sfătui, fericirea dvs. este o măsură a succesului nostru.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Educație pentru bine

Știm că prin educație putem oferi oportunități celor care au nevoie cel mai mult de ele. De aceea suntem angajați într-un model de afaceri care pune oamenii înainte de profit.

Educația oferă oamenilor o cheie pentru lume. Misiunea noastră este să deschidem ușile pentru toți și să inspirăm o generație de exploratori.

Ce facem:

Pentru fiecare student pe care îl preda, vom învăța un altul din mediul dezavantajat. Pe bază unu-la-unu. Noi donăm timp, expertiză și fonduri pentru sprijinirea copiilor și a organizațiilor de caritate din țările de origine ale studenților noștri.

Noi folosim vocea noastră pentru a participa activ la cauze aliniate la valorile noastre. Programele noastre de evenimente includ vorbitori de la organizații internaționale de caritate, activități de strângere de fonduri și implicare în evenimente precum Ziua internațională a femeii sau Săptămâna refugiaților.

Nu suntem o instituție pasivă și ne încurajăm pe studenții noștri să se implice atât ca o modalitate de a promova binele și de a se îmbogăți în limbaj.

De ce facem asta:

Posibilitatea de a învăța nu trebuie să se limiteze la cei care o pot permite. Călătorind peste tot în lume pentru a studia limba engleză ca o limbă străină este o experiență unică și imersivă care întărește încrederea și oferă perspective mai bune de muncă. Cu toate acestea, aceste opțiuni nu sunt disponibile pentru toată lumea. Misiunea noastră este de a oferi tinerilor și persoanelor dezavantajate o șansă de a învăța abilități esențiale care să le îmbogățească viața, indiferent de poziția lor economică. Vrem să inspirăm următoarea generație de exploratori, oriunde s-ar afla.

Cum facem:

Suntem parteneri cu organizații care împărtășesc și sprijină misiunea noastră de a oferi educație acolo unde este cel mai necesar. Aducem fonduri care altfel ar constitui profit.

Pentru fiecare săptămână un student se studiază cu noi, vom dona o săptămână pentru caritate din țara sau regiunea lor. Folosim organizațiile de caritate locale existente și dăm fie un profesor, fie o finanțare echivalentă pentru cursuri.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Bayswater College

Acest curs oferă o perspectivă asupra lumii modei și a diferitelor metode și profesii care sunt axate pe comunicarea modei. Înglobează relații publice, jurnalism de modă, ... [+]

Acest curs oferă o perspectivă asupra lumii modei și a diferitelor metode și profesii care sunt axate pe comunicarea modei. Înglobează relații publice, jurnalism de modă, fotografie și platforme digitale, cu o imagine de ansamblu asupra teoriei modei.

Cine este pentru?

Acest curs este destinat tuturor nivelurilor și experiențelor, de la începători până la profesioniști în materie de modă. Este o introducere în diferitele metode de comunicare vestimentară și potrivită pentru cei care doresc să-și extindă conștientizarea modei.

Fapte fundamentale4 săptămâni, curs de 60 de orePrelegerile de modă(9 ore pe săptămână)Proiecte de grup(3 ore pe săptămână)Ateliere și vizite în industrie(3 ore pe săptămână)Prezentarea finalaNivel de engleză superior-intermediarDate de început: 2 mar, 1 iunie, 7 septCertificat de comunicare de modă de la Bayswater CollegeCombinați-vă cursul cuLecții de limba englezăDiplomă profesională în marketingul digitalAlte certificate de moda *... [-]
Regatul Unit Londra Marylebone Hatfield
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Cursul Luxury Brand Management oferă o introducere în elementele de bază ale strategiilor de marketing și comunicare pentru industria modei. ... [+]

Cursul Luxury Brand Management oferă o introducere în elementele de bază ale strategiilor de marketing și comunicare pentru industria modei.

Aflați despre importanța platformelor digitale sociale în formarea unui brand de succes și cum să abordați conceptul de branding de lux în inima unui capital mondial de modă

Cine este pentru?

Acest curs este conceput pentru oricine, de la un începător până la un profesionist al modei, care dorește să-și sporească conștientizarea modei într-un capital important de modă sau să urmeze o diplomă sau o carieră în managementul mărcilor de lux.

Fapte fundamentale4 săptămâni, curs de 60 de oreCursuri de brand management de luxCursuri de brand management de lux(9 ore pe săptămână)Proiecte de grup(3 ore pe săptămână)Ateliere și vizite în industrie(3 ore pe săptămână)Prezentarea finalaNivel de engleză superior-intermediarDate de început: 3 feb, 4 mai, 3 august, 2 novCertificat de gestionare a Bayswater College lux de la Bayswater CollegeCombinați-vă cursul cuLecții de limba englezăDiplomă profesională în marketingul digitalAlte certificate de modaCombinați 3 certificate de modă pentru o diplomă de modăPlanul de probă... [-]
Regatul Unit Londra Marylebone Hatfield
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Acest curs privește imaginea actuală a modei și viața creativă din Londra. Aflați de la profesioniștii din industria modei și profesioniști despre imaginea modei contempo ... [+]

Acest curs privește imaginea actuală a modei și viața creativă din Londra. Aflați de la profesioniștii din industria modei și profesioniști despre imaginea modei contemporane, cum să vă inspirați și să cunoașteți orașele influențe majore și artiști de modă. Vei avea acces la evenimentele de modă din interiorul Londrei și vei crea o poveste de modă pentru proiectul tău de sfârșit de curs.

Cine este pentru?

Acest curs este destinat tuturor nivelurilor și experiențelor, de la începători până la profesioniști în materie de modă. Este conceput pentru cei care doresc să-și sporească conștientizarea modei și să-și extindă abilitățile de modă din perspectiva modei londoneze.... [-]

Regatul Unit Londra Marylebone Hatfield
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Bayswater College

Pregătiți-vă pentru acest examen recunoscut pe plan internațional, care este calificarea standard pentru universități, angajatori și pentru viză. Îmbunătățiți competența ... [+]

Pregătiți-vă pentru acest examen recunoscut pe plan internațional, care este calificarea standard pentru universități, angajatori și pentru viză. Îmbunătățiți competența în limba engleză și aflați abilitățile necesare pentru a vă atinge obiectivele de examen.

Cursul vă va ajuta:

Obțineți cele mai bune rezultate ale examenelor IELTS prin îmbunătățirea abilităților de citire, ascultare, vorbire și scriere academică. De asemenea, vă veți îmbunătăți cunoștințele de gramatică și vocabular. Instructorii calificați vor împărți tehnicile de pregătire a examenelor și examenele de practică obișnuite vă vor pregăti pentru a lua acest examen cu încredere.... [-]

Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 24 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Cursurile noastre de engleză generală se concentrează pe cele patru competențe lingvistice principale: ascultarea, vorbirea, citirea și scrierea pentru a vă ajuta să util ... [+]

Cursurile noastre de engleză generală se concentrează pe cele patru competențe lingvistice principale: ascultarea, vorbirea, citirea și scrierea pentru a vă ajuta să utilizați limba engleză mai eficient.

Adăugarea de cursuri de module pentru cursul dvs. vă va intensifica cursul și vă va ajuta să vă personalizați învățarea. Modulele tipice pentru module includ Gramatica, Conversația, Pregătirea IELTS, Business și altele.

Cursul vă va ajuta:

Fie că studiați limba engleză pentru a vă îmbunătăți cariera, pregătiți pentru universitate sau pentru dezvoltare personală, acest curs vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

Comunicați cu mai multă încredereVorbiți mai precis și mai fluentÎmbunătățiți-vă gramaticaMărește vocabularulSă poți să socializezi mai eficient în limba englezăCursuri de limba englezaStandard (cursuri de bază)20 lecții pe săptămânăEngleză generalăPregătirea IELTSBugetul englez (numai pentru PM)Intensiv (cel mai popular)25 lecții pe săptămânăEngleză generalăPregătirea IELTSSuper intensiv30 lecții pe săptămânăEngleză generalăPregătirea IELTSExplorați Londra... [-]
Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
15 - 22 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Exploreaza Londra este un curs de limba engleza standard, combinat cu activitati conduse de profesori la Londra dupa orele de curs. În fiecare săptămână explorăm o temă ș ... [+]

Exploreaza Londra este un curs de limba engleza standard, combinat cu activitati conduse de profesori la Londra dupa orele de curs.

În fiecare săptămână explorăm o temă și am dezvoltat un curriculum bazat pe sarcini care vă va permite să interacționați cu londonezii și să cunoașteți orașul împreună cu profesorul dvs.

Cursul vă va ajuta:

Practicați engleza pe care ați învățat-o în sala de clasă, în timp ce explorați subiecte tematice la Londra împreună cu colegii de clasă.

Fapte cheie:30 lecții pe săptămână20 lecții de dimineață Standard Engleză10 lecții de activități la Londra împreună cu profesorul tău

Asteptati-va la orele de clasa in fiecare zi!... [-]

Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 - 11 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Bayswater College

Bayswater Summer oferă lecții interactive și activități interesante, astfel încât învățarea limbii engleze este distractivă. Campusul compact, modern din cadrul Universit ... [+]

Bayswater Summer oferă lecții interactive și activități interesante, astfel încât învățarea limbii engleze este distractivă.

Campus FacilitiesCazare

Camere moderne rezidențiale, dotate cu camere cu baie proprie și spații comune.

Tip camera: Single en-suiteCurățenie: săptămânalProsoape: Cu condiția, schimbarea săptămânalăLenjerie: cu condiția, schimbarea săptămânalăSpălătorie: 1 pe bloc de cazare, monedăSeif: disponibil în biroul de personalDepozit: depozit de daune de 30 £ la sosireWi-Fi este disponibil în întregul campusÎn campusCentrul sportiv multifuncțional, inclusiv piscinaSporturi în aer liberMagazin universitarBancomat (ATM)Centrul comercial Galleria de-a lungul drumului din campusMagazinebănciSănătateMese și meniuSala de mese mare, cu autoservireMic dejun: Continental, inclusiv cafea, pâine prăjită, cereale și fructePranz: 2 cursuri, 3 opțiuniSeara: 2 cursuri, 3 opțiuniGustări: Automate pentru băuturi și produse de cofetăriePrânzuri la pachet sunt oferite în zilele de excursie: apă, fructe, sandwich, chipsuri, biscuiți / prăjituriCerințele dietetice sunt asigurateDatele:Întoarceți 1: 1-15 iulieÎntoarceți 2: 15-29 iulieMomentul 3: 29 iulie-12 augustAlte date de sosire sunt în funcție de disponibilitate... [-]
Regatul Unit Hatfield
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Colegiul Bayswater oferă o vacanță în limba engleză pentru întreaga familie. Părinții și copiii frecventează un curs standard de engleză general dimineața, în același tim ... [+]

Colegiul Bayswater oferă o vacanță în limba engleză pentru întreaga familie. Părinții și copiii frecventează un curs standard de engleză general dimineața, în același timp, dar în diferite părți ale colegiului. După-amiaza sunt liberi să exploreze Londra în mod independent sau să se alăture programului de activități de vară pentru familii.

Cursul vă va ajuta:

Combinați o vacanță în Londra cu o experiență educațională cu familia. O sărbătoare culturală pentru dvs. și pentru copiii dvs. vă va permite să vă îmbunătățiți limba engleză, să explorați Londra printr-un program de activitate dedicat sau să faceți propriul itinerar.

Fapte cheie:Perioada: 17 iunie - 28 augustEngleză standard: 20 lecțiiEngleză standard plus activități de varăOpțional - programul de activități pentru familie (3 după-amiaza pe săptămână)Vârsta: 8Exploreaza teme din Londra:... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
73 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bayswater College

Bayswater Summer oferă lecții interactive și activități interesante, astfel încât învățarea limbii engleze este distractivă în programul nostru de tabără de zi sau Homest ... [+]

Bayswater Summer oferă lecții interactive și activități interesante, astfel încât învățarea limbii engleze este distractivă în programul nostru de tabără de zi sau Homestay.

Perioada: 30 iunie 2019 - 11 august 2019Vârsta: 10 - 17 aniCaracteristicile programuluiCazareUnitate de cazare în camere comuneÎmbunătățiți experiența de învățare a limbii engleze trăind cu o familie gazdă. Familiile gazdă au sediul în Zona 4, o călătorie medie de școală de 30-40 de minute. Familiile noastre respectă standardele Consiliului Britanic.Intervalul de vârstă pentru Homestay: 12-17 (14-17 pentru persoane fizice)Tip camera: Twin standardBăi: comunăWiFi gratuitMese și meniuMicul dejun și cina sunt cu gazdele. Un pranz cald cu 2 feluri de mâncare este servit în școală de luni până vineri. Prânzul la pachet va fi asigurat de gazdele la sfârșit de săptămână.Pranz la pachet standard: apă, fructe, sandviș, chipsuri, biscuiți / prăjituriCerințele dietetice sunt asigurateDe ce arcul de marmură... [-]
Regatul Unit Londra Marylebone
Contactează şcoala
Engleză
La zi
43 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Bayswater College

Dezvoltat de experți din industrie, acest program de certificare vă va prezenta cele mai relevante și transformative aspecte ale marketingului digital. Obiectivele experț ... [+]

Dezvoltat de experți din industrie, acest program de certificare vă va prezenta cele mai relevante și transformative aspecte ale marketingului digital. Obiectivele experților de la companii de vârf, cum ar fi Google, Facebook și Linkedin, colaborează cu Institutul Digital Marketing pentru proiectarea și dezvoltarea materialelor de program, astfel încât învățarea dvs. să fie influențată de experiența lor practică, expertiza și studiile de caz.

Deveniți un expert în strategiile media onlineAflați ultimele tendințe și obțineți o perspectivă asupra modului în care companiile dezvoltă campanii de succesObțineți o calificare care vă va stimula opțiunile de carierăPotrivit pentru diferite niveluri de calificareCine este pentru?Directori de Marketing, Manageri, Senior ManagementManagerii ITProprietari de afaceriOricine este responsabil pentru dezvoltarea și / sau implementarea unei strategii de marketing digital pentru organizarea lorOricine dorește să urmeze o carieră în marketingul digitalFapte cheie:4 săptămâniData de începere în fiecare lună10 ore de prelegeri pe săptămână5 ore de lucru pe grup pe săptămânăLimba superioară (B2) Limba engleză este obligatoriePreț: 2195 RON30 de absolvenți în întreaga lume115 Țări1 standard în industrieConținutul cursuluiFundamente marketing digitalOptimizarea site-urilor webMarketingul conținutuluiSocial Media MarketingSEOCăutare plătităAfişaMarketing prin e-mailGoogle AnalyticsStrategia digitală... [-]
Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Bayswater College

Address
Bayswater College, 167 Queensway
W2 4SB Londra, Anglia, Regatul Unit