Ashburton Chefs Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Când aleg un curs bucatarie asigurați-vă că alegeți cea mai bună școală gastronomie pentru antrenament. Academia Ashburton Bucatari are o reputație pentru cursuri inspirational gastronomie, tutori excelente bucătar, ingrediente de clasa de top și o locație uimitoare. De aceea am fost nominalizat ca "Culinarie Școala anului" la Premiile Reader Food and Travel Magazine pentru ultimii 3 ani.

Un istoric de succes Am fost difuzate cu succes cursuri de gătit 7 zile pe săptămână, 350 zile pe an, pentru ultimii 10 ani, și sunt evaluat ca una dintre școlile de gătit cele mai de succes din țară. Noi bun venit de peste 5000 de elevi la scoala noastra gastronomie pe an.

Am fost recunoscut cu următoarele premii:

Food & Turism Magazine - Câștigător Culinărie Scoala Anului 2013 Small Business Anului - Câștigător WMN Business Awards 2013 Choice Award Best Culinarie British School Culinarie Scoala Premii -Oamenii 2013 British Culinărie Premii Scoala declarat câștigător Best English Cookery School 2012 British Culinărie Premii Scoala declarat câștigător Best Large Cookery School 2012 Food & Turism Magazine - Câștigător Culinărie Scoala Anului 2012

Mai important este feedback-ul a studenților noștri. Elevii sunt invitați să evalueze performanța noastră la sfârșitul fiecărui curs pe care le iau - peste 3 ani, avem o de 99% client pozitiv de rating de satisfacție cu peste 80% din elevii de rating noi 5 out of 5 stars.

O gamă largă de cursuri PROGRAMATE Oferim peste 40 de cursuri de gătit programate la cursuri de jumătate de zi și ieșiri în weekend la calificările profesionale culinare. Sunteți sigur de a găsi un curs de a satisface nivelul de calificare, și domeniul dumneavoastră de interes. Ce e mai mult, pentru că programul nostru este publicat și fixat pentru cel puțin următoarele 6 luni, puteți să vă planificați cursurile de gătit cu încredere.

FLEXIBIL cale de învățare pentru a se potrivi VĂ Am creat o gamă unică de cursuri cu nivelurile de calificare definite să vi se potrivească, indiferent de experiența dumneavoastră gastronomie anterioară. Indiferent dacă sunteți nou la gastronomie, un bucătar acasă entuziast sau un bucătar profesionist, veți găsi un nivel de bucatarie si un traseu de formare, care este perfect pentru tine.

REPETITORI bucatar profesionist Când alegeți o școală bucatarie aveti nevoie pentru a fi sigur că formarea veți primi este la cel mai înalt standard. La Academia Ashburton bucătari, toate tutorii nostri chef sunt bucatari profesionisti cu o vasta experienta in catering, care lucrează ca bucătari capul în restaurante foarte bine cotate.

Ei lucrează full-time pentru școală bucatarie si sunt in curs de dezvoltare în mod constant cursurile la cel mai înalt nivel. Noi credem ca calitatea de formare oferite de tutori noastre bucatar profesionist este de neegalat în rândul școli de gătit, și este motivul pentru care atât de mulți dintre studenții noștri vin înapoi la noi.

MICI DIMENSIUNI GROUP Mărime nostru de clasă medie este de 10 elevi. Tutori noastre chef experiență știu că nu toată lumea învață în același ritm, sau în același fel, și așa în timp ce va lucra împreună ca un grup și în perechi, veți primi, de asemenea, o mulțime de atenție individuală de la tutori dumneavoastră bucătar.

Hands-On TRAINING La Academia Ashburton Bucatari credem cel mai bun mod de a învăța să gătească este de fapt, nu de gătit uitam. Cursurile noastre sunt adaptate la maximizarea valorii de bucate practic va efectua în timpul în fiecare zi. Toate ingredientele sunt pre-pregătit pentru tine pentru începutul fiecărei zi, Spalare este luată de îngrijire de, și un asistent de bucătărie lucrează pentru a asista bucătar și elevii pe tot parcursul zilei.

Bucatarii noastre sunt proiectate să se simtă cât mai aproape de o bucatarie acasă cu putință și puteți fi siguri că orice aptitudini sau rețete vă afla cu noi poate fi la fel de ușor reprodus acasa ca intr-o bucatarie profesionala.

DURABILA, etice, LOCAL, ORGANIC Din prima zi am fost angajat la utilizarea cea mai buna calitate, etic provenind produse putem. Calitatea ingredientelor din Devon este remarcabilă și suntem norocoși să avem unii furnizori fantastice chiar la ușa noastră în Ashburton.

Hrana noastră este crescut și din surse locale cât mai mult posibil pentru a reduce "mile alimentare" și pentru a sprijini producătorii locali. Noi insistăm pe cunoașterea proveniența produselor alimentare noastre, și că este durabilă și produse etic. Diferența de calitate poate fi gustat in fiecare fel de mâncare.

Gastronomie PRACTIC veți utiliza Toate cursurile noastre au fost proiectate pentru a fi la fel de accesibile și practice posibil pentru prepararea la domiciliu.

Ingredientele pe care le folosim sunt ușor provin de la furnizori de zi cu zi, și veți găsi obiceiul accent pe ingrediente rare sau exotice care de multe ori ia mai mult timp pentru a găsi decât pentru a face reteta sine.

Pentru orice ingrediente "out-of-the-comun, vom recomanda întotdeauna o altă alternativă pe care o puteți găsi cu ușurință. Suntem, de asemenea conștienți că bugetele alimentare trebuie să mergem mai departe în aceste zile, și de a dezvolta retetele noastre de a fi accesibile unui precum și delicios.

Un loc minunat pentru a LEARN Elevii ne spun că se bucură de mediu cald și prietenos de la Chefs Academia Ashburton și le place sentimentul de "proprietate" a spațiului în care lucrează și de ședere în. Există o mulțime de zone liniștite, atât în ​​interiorul cât și în afara de pauze în timpul și după curs, iar la sfârșitul unei zile palpitant în bucătărie, pitorescul oraș Ashburton oferă câteva baruri bune, restaurante și magazine de a explora.

Locații

Exeter

Address
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, Anglia, Regatul Unit