Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Experiment. Întrebare. Provocare. Crea. Doar câteva lucruri pe care vei fi încurajate să le faci la cursurile de vară.

Scrisă de echipele noastre de curs, care predau programele noastre de studii full-time și susținute de tutori, tehnicieni specializați și absolvenți de studenți, cursurile noastre extrem de practice vă permit să explorați o serie de abordări pentru gândirea creativă și realizarea într-o varietate de artă formulare.

Pe lângă învățarea tehnicilor și proceselor creative, cursurile noastre de vară vizează sporirea încrederii în abilitățile artistice, oferindu-vă posibilitatea de a lua o decizie mai informată despre viitorul dvs.

Este posibil să vă înscrieți pentru a vă îmbunătăți portofoliul de arte , pentru a vă completa aplicația universitară sau pentru că doriți să vă îmbogățiți CV-ul sau interesul în lumea creativă.

Cursurile noastre îi atrag pe tineri studenți, pe profesioniști creativi și pe profesioniști independenți din Marea Britanie și din întreaga lume dintr-o varietate de vârste, medii și experiențe.

Cursurile noastre de trei săptămâni sunt deschise tuturor amatorilor de la 13, 15 și 18 ani; nu există o limită de vârstă superioară.

Cursurile noastre de vară vă oferă posibilitatea de a:

  • Dezvoltați noi abilități și tehnici creative
  • Pregătește-te pentru un curs de arte la universitate
  • Aflați de la experți creativi
  • Experiență care studiază într-o universitate britanică de arte
  • Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră
  • Împărtășește idei și abilități cu studenți din întreaga lume
  • Petreceți timp într-una din destinațiile de vară din Marea Britanie
  • Primiți sfaturi de portofoliu și sprijin pentru aplicații universitare
  • Certificat AUB de participare

FAQS

Dacă întrebarea dvs. nu este acoperită, cu toate acestea, contactați-ne la summercourses@aub.ac.uk sau sunați la 44 1202 363831/363823. De asemenea, puteți să ne Skype: cursuri de varăAUB.

Cine poate participa la un curs de vară AUB?

Cursurile noastre de vară sunt deschise tuturor pasionaților de creație

Studenții mai tineri pot participa la Școala noastră de vară de arte creative , concepută pentru creativi entuziaști cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani (curs de iunie) și 13-13 ani (cursul iulie).

Cursurile atrag studenți, profesioniști creativi și freelanceri de toate vârstele din Marea Britanie și din întreaga lume, cu o varietate de medii și experiență.

Cursurile noastre de vară beneficiază de includerea unui astfel de amestec de oameni care pot învăța și colabora împreună.

Există cerințe specifice de intrare pentru cursurile de vară?

Nu există cerințe formale de înscriere pentru cursurile noastre de vară, deoarece dorim ca studenții și reclamele să împărtășească și să învețe, indiferent de fundalul lor sau experiența anterioară.

Cursurile sunt foarte practice și scrise pentru cei cu un interes deosebit în creativitate; ne așteptăm ca studenții de vară să fie entuziasmați și dispuși să învețe ca indivizi și ca parte a unei echipe.

Nu aveți nevoie de calificări anterioare pentru a vă înscrie la cursurile noastre.

În ce limbă se desfășoară cursul? Am nevoie de un certificat sau un test de limba engleză sau Ielts pentru a lua parte?

Toate cursurile de vară sunt predate în limba engleză.

Nu există cerințe formale de înscriere în limba engleză, însă vă recomandăm să aveți un nivel intermediar de limba engleză pentru a beneficia pe deplin de experiența dvs. în cursurile de vară și pentru a putea comunica cu conducătorul cursului și cu colegii.

Dacă sunteți îndoielnic dacă limba engleză este suficient de bună, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la summercourses@aub.ac.uk pentru sfaturi.

Câți oameni vor fi în cursul meu?

Cursurile noastre sunt foarte populare, cu toate acestea, pentru a vă asigura că aveți o experiență de curs mare și un timp de contact suficient cu tutorele dvs., păstrăm dimensiunile noastre de clasă mici.

Numerele de clasă vor varia în funcție de disciplina cursului, totuși, cursurile de vară au de obicei între 15 și 25 de elevi per curs, cu ajutorul cursantului, asistentului cursului și al ambasadorilor studenților AUB.

Cum să fac un curs de vară?

Toate cursurile de vară pot fi rezervate cu ușurință prin intermediul magazinului nostru online cu un card de debit sau de credit.

Dacă nu sunteți în măsură să plătiți online, vă vom cere să completați un formular de rezervare și vă vom oferi detaliile contului dvs. bancar, astfel încât să puteți aranja un transfer bancar (vă rugăm să fiți conștienți că vor fi plătite comisioane suplimentare de plată în cazul în care alegeți acest lucru metodă).

E-mail e-mail summercourses@aub.ac.uk pentru un formular de rezervare.

Puteți afla mai multe despre cum puteți rezerva aici .

Sunt student internațional - am nevoie de o viză pentru a face un curs de vară?

Dacă nu dețineți un pașaport UK / EU / EEA, veți avea nevoie de o viză care să vă permită să studiați aici pentru a lua unul dintre cursurile noastre.

Majoritatea studenților internaționali care intenționează să studieze un curs de vară de scurtă durată în Marea Britanie pot face acest lucru folosind o viză de studiu pe termen scurt.

Cu toate acestea, este responsabilitatea dvs. să determinați dacă trebuie să solicitați o viză în avans și să acordați suficient timp pentru a obține o viză.

Ar trebui să aveți suficient timp pentru a obține vize necesare înainte de a participa la cursul nostru de vară, iar universitatea va furniza o scrisoare de confirmare a asistenței pentru viză după primirea plată integrală.

Consultați viza guvernului britanic

Toate vizele și documentele de călătorie pentru a confirma eligibilitatea vor fi verificate fie la sosirea în unitatea de cazare universitară, fie în prima zi de înregistrare. Dacă nu aveți viza corectă, nu vă vom permite să vă înscrieți la curs și nu veți fi eligibil pentru returnare.

Dacă solicitați o viză și aveți nevoie de documente pentru a confirma călătoriile și aranjamentele de curs pentru a vă asigura viza, vă rugăm să rețineți că scrisorile de confirmare a cursului pentru cererile de viză vor fi emise numai după achitarea taxelor de curs și a locurilor de cazare pe care le-ați rezervat în întregime.

Ce altceva trebuie să plătesc?

Cursurile noastre de vară sunt pe deplin incluzive, cu toate materialele și resursele incluse.

Pentru cei cazati in cazarea noastra, sunt oferite micul dejun si pranzul (luni - vineri) si astfel studentii vor avea nevoie doar de bani in plus pentru mesele de seara si de weekend. Este recomandabil să aduceți un plus în plus dacă intenționați să mergeți la cumpărături pentru cadouri, cumpărături personale, gustări suplimentare și activități de weekend.

Dacă locuiți la nivel local sau ați ales să rezervați doar cursul de vară și să vă aranjați cazare în mod independent, trebuie să permiteți fonduri suficiente pentru prânz și alte mese, activități sau achiziții personale necesare.

Ce imi iau la sfarsitul cursului?

Vi se va elibera un certificat de participare AUB la terminarea cu succes a cursului.

Puteți utiliza acest lucru pentru a dovedi lucrarea, care poate fi adăugată în portofoliul dvs. sau cv. De asemenea, sunteți eligibil să aplicați pentru credite universitare de origine pentru a vă înscrie la orice studiu pe care îl faceți în prezent (de exemplu, ca student în străinătate la o altă universitate sau un student care primește IB pentru credite CAS).

În funcție de cursul de vară pe care l-ați luat, veți avea, de asemenea, ocazia să luați cu dvs. lucrarea produsă în timpul dvs.

De exemplu, elevii de machiaj vor avea schițe și un set de amprente digitale de stiluri completate din fotografii, studenți de film și animație vor avea filme scurte, studenții de modă își pot lua acasă îmbrăcămintea fină de modă, precum și foliile lor de modă etc.

Locații

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră