Citește Descrierea Oficială

Experiment. Întrebare. Provocare. Crea. Doar câteva lucruri pe care vei fi încurajate să le faci la cursurile de vară.

Scrisă de echipele noastre de curs, care predau programele noastre de studii full-time și susținute de tutori, tehnicieni specializați și absolvenți de studenți, cursurile noastre extrem de practice vă permit să explorați o serie de abordări pentru gândirea creativă și realizarea într-o varietate de artă formulare.

Pe lângă învățarea tehnicilor și proceselor creative, cursurile noastre de vară vizează sporirea încrederii în abilitățile artistice, oferindu-vă posibilitatea de a lua o decizie mai informată despre viitorul dvs.

Este posibil să vă înscrieți pentru a vă îmbunătăți portofoliul de arte , pentru a vă completa aplicația universitară sau pentru că doriți să vă îmbogățiți CV-ul sau interesul în lumea creativă.

Cursurile noastre îi atrag pe tineri studenți, pe profesioniști creativi și pe profesioniști independenți din Marea Britanie și din întreaga lume dintr-o varietate de vârste, medii și experiențe.

Cursurile noastre de trei săptămâni sunt deschise tuturor pasionaților de peste 16 ani; nu există o limită superioară de vârstă.

Cursurile noastre de vară vă oferă posibilitatea de a:

  • Dezvoltați noi abilități și tehnici creative
  • Pregătește-te pentru un curs de arte la universitate
  • Aflați de la experți creativi
  • Experiență care studiază într-o universitate britanică de arte
  • Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră
  • Împărtășește idei și abilități cu studenți din întreaga lume
  • Petreceți timp într-una din destinațiile de vară din Marea Britanie
  • Primiți sfaturi de portofoliu și sprijin pentru aplicații universitare
  • Certificat AUB de participare

FAQS

Dacă întrebarea dvs. nu este acoperită, cu toate acestea, contactați-ne la summercourses@aub.ac.uk sau sunați la 44 1202 363831/363823. De asemenea, puteți să ne Skype: cursuri de varăAUB.

Cine poate participa la un curs de vară AUB?

Cursurile noastre de 3 săptămâni sunt deschise tuturor pasionaților de creație în vârstă de 16 ani și nu există o limită superioară de vârstă.

Elevii mai tineri pot lua parte la Școala noastră de vară Creative Arts , concepută pentru creații entuziaste în vârstă de 14 și 15 ani.

Deși mulți dintre cursanții noștri de vară au vârste între 16 și 21 de ani, cursurile îi atrag pe studenți, pe profesioniști creativi și pe profesioniști independenți de toate vârstele din Marea Britanie și din întreaga lume, cu o varietate de experiențe și experiențe.

Cursurile noastre de vară beneficiază de includerea unui astfel de amestec de oameni care pot învăța și colabora împreună.

Există cerințe specifice de intrare pentru cursurile de vară?

Nu există cerințe formale de înscriere pentru cursurile noastre de vară, deoarece dorim ca studenții și reclamele să împărtășească și să învețe, indiferent de fundalul lor sau experiența anterioară.

Cursurile sunt foarte practice și scrise pentru cei cu un interes deosebit în creativitate; ne așteptăm ca studenții de vară să fie entuziasmați și dispuși să învețe ca indivizi și ca parte a unei echipe.

Nu aveți nevoie de calificări anterioare pentru a vă înscrie la cursurile noastre.

În ce limbă se desfășoară cursul? Am nevoie de un certificat sau un test de limba engleză sau Ielts pentru a lua parte?

Toate cursurile de vară sunt predate în limba engleză.

Nu există cerințe formale de înscriere în limba engleză, însă vă recomandăm să aveți un nivel intermediar de limba engleză pentru a beneficia pe deplin de experiența dvs. în cursurile de vară și pentru a putea comunica cu conducătorul cursului și cu colegii.

Dacă sunteți îndoielnic dacă limba engleză este suficient de bună, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la summercourses@aub.ac.uk pentru sfaturi.

Câți oameni vor fi în cursul meu?

Cursurile noastre sunt foarte populare, cu toate acestea, pentru a vă asigura că aveți o experiență de curs mare și un timp de contact suficient cu tutorele dvs., păstrăm dimensiunile noastre de clasă mici.

Numerele de clasă vor varia în funcție de disciplina cursului, totuși, cursurile de vară au de obicei între 15 și 25 de elevi per curs, cu ajutorul cursantului, asistentului cursului și al ambasadorilor studenților AUB.

Cum să fac un curs de vară?

Toate cursurile de vară pot fi rezervate cu ușurință prin intermediul magazinului nostru online cu un card de debit sau de credit.

Dacă nu sunteți în măsură să plătiți online, vă vom cere să completați un formular de rezervare și vă vom oferi detaliile contului dvs. bancar, astfel încât să puteți aranja un transfer bancar (vă rugăm să fiți conștienți că vor fi plătite comisioane suplimentare de plată în cazul în care alegeți acest lucru metodă).

Puteți afla mai multe despre cum puteți rezerva aici .

Sunt student internațional - am nevoie de o viză pentru a face un curs de vară?

Dacă nu dețineți un pașaport UK / EU / EEA, veți avea nevoie de o viză care să vă permită să studiați aici pentru a lua unul dintre cursurile noastre.

Majoritatea studenților internaționali care intenționează să studieze un curs de vară de scurtă durată în Marea Britanie pot face acest lucru folosind o viză de studiu pe termen scurt.

Cu toate acestea, este responsabilitatea dvs. să determinați dacă trebuie să solicitați o viză în avans și să acordați suficient timp pentru a obține o viză.

Ar trebui să aveți suficient timp pentru a obține vize necesare înainte de a participa la cursul nostru de vară, iar universitatea va furniza o scrisoare de confirmare a asistenței pentru viză după primirea plată integrală.

Consultați viza guvernului britanic

Toate vizele și documentele de călătorie pentru a confirma eligibilitatea vor fi verificate fie la sosirea în unitatea de cazare universitară, fie în prima zi de înregistrare. Dacă nu aveți viza corectă, nu vă vom permite să vă înscrieți la curs și nu veți fi eligibil pentru returnare.

Dacă solicitați o viză și aveți nevoie de documente pentru a confirma călătoriile și aranjamentele de curs pentru a vă asigura viza, vă rugăm să rețineți că scrisorile de confirmare a cursului pentru cererile de viză vor fi emise numai după achitarea taxelor de curs și a locurilor de cazare pe care le-ați rezervat în întregime.

Ce altceva trebuie să plătesc?

Cursurile noastre de vară sunt pe deplin incluzive, cu toate materialele și resursele incluse.

Pentru cei care stau în apartamentul nostru, toate mesele sunt oferite și studenții vor avea nevoie de bani suplimentari pentru cumpărături proprii, cum ar fi cadouri, cumpărături personale, gustări suplimentare și activități de weekend.

Dacă locuiți la nivel local sau ați ales să rezervați doar cursul de vară și să vă aranjați cazare în mod independent, trebuie să permiteți fonduri suficiente pentru prânz și alte mese, activități sau achiziții personale necesare.

Ce imi iau la sfarsitul cursului?

Vi se va elibera un certificat de participare AUB la terminarea cu succes a cursului.

Puteți utiliza acest lucru pentru a dovedi lucrarea, care poate fi adăugată în portofoliul dvs. sau cv. De asemenea, sunteți eligibil să aplicați pentru credite universitare de origine pentru a vă înscrie la orice studiu pe care îl faceți în prezent (de exemplu, ca student în străinătate la o altă universitate sau un student care primește IB pentru credite CAS).

În funcție de cursul de vară pe care l-ați luat, veți avea, de asemenea, ocazia să luați cu dvs. lucrarea produsă în timpul dvs.

De exemplu, elevii de machiaj vor avea schițe și un set de amprente digitale de stiluri completate din fotografii, studenți de film și animație vor avea filme scurte, studenții de modă își pot lua acasă îmbrăcămintea fină de modă, precum și foliile lor de modă etc.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Acest curs a fost conceput special pentru tinerii studenți care au un interes deosebit pentru artă, design și media care doresc să își dezvolte talentele artistice. Timp ... [+]

Despre

LUNI 15 IUNIE - VINERI 7 AUGUST 2019 (2 SĂPTĂMÂNI) În perioada 14-17

DesenIlustrareDesign graficModăFotografie digitalaDesign 3D / ModeMakingAnimaţieImprimareaConținut mixtPachete AdobePregătirea portofoliului

Acest curs a fost conceput special pentru tinerii studenți care au un interes deosebit pentru artă, design și media care doresc să își dezvolte talentele artistice. Timp de două săptămâni, școala de vară oferă un curs incitant, care combină predarea creativă cu atelierele de stimulare și sesiunile practice, astfel încât studenții să poată explora Pathways creative și să-și dezvolte abilitățile pentru viitorul lor. Veți fi încurajați să experimentați cu o varietate de subiecte de artă, oferindu-vă șansa de a explora propriul stil creativ și înțelegerea procesului creativ, de la dezvoltarea ideii până la piesa finită.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Arts University Bournemouth - Summer Courses

O introducere ideală în arhitectura și designul britanic, acest curs se bazează pe procesele creative de "gândire și realizare" pentru a vă îmbunătăți înțelegerea designu ... [+]

Despre

21 iulie - 7 august 2020 (3 săptămâni)

Un curs extrem de practic care include o serie de excursii de studiu pentru a introduce principiile arhitecturii și designului britanic.

Evidențierea cursului include:

Principii de proiectare arhitecturalăConstientizarea spatialaPlanificare urbanăCursuri de studii de curs, inclusiv Stonehenge, BathProiect: Antic vs ModernSesiuni de cercetare și schițeRăspunsul la o scurtă prezentare de arhitecturăProiectare experimentală și instalații de mari dimensiuniMateriale, structuri și construcții arhitecturaleProiectare digitalăTăiere laser și software CADDezvoltarea unui model 3D

O introducere ideală în arhitectura și designul britanic, acest curs se bazează pe procesele creative de "gândire și realizare" pentru a vă îmbunătăți înțelegerea designului arhitectural.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Veți avea ocazia să lucrați cu echipament standard în industria studiourilor dedicate de animație, inclusiv armături standard profesionale și cutii de lumină. Tutorii noș ... [+]

Despre

21 iulie - 7 august 2020 (3 săptămâni)

Explorați procesul de animație și creați propriul film scurt animat.

Evidențierea cursului include:

12 Principii de animațieNarativ și StoryboardingTehnici de desen și dezvoltareScriptwriting și StoryboardingCut TechniquesOpriți Puppets MotionpixilationAnimație tradițională 2DAspect și fundalEditarea postului creativFilm de screening și critică

Obțineți o perspectivă asupra lumii animației și a designului de producție prin explorarea tehnicilor trase de mână, tăierea și oprirea mișcării, precum și dezvoltarea abilităților de observație și de proiectare prin exerciții în schiță, povestiri cinematografice, storyboarding, scripturi și idei.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Printr-un mix de ateliere practice, demonstrații și cercetări, veți explora machiajul și designul părului pentru drama istorică și contemporană. Veți experimenta cu efect ... [+]

27 iulie - 7 august 2020Despre

Descoperiți cum să planificați, să creați și să aplicați o varietate de stiluri de machiaj și efecte speciale pentru film, televiziune și teatru.

Evidențierea cursului include:

Învățați tehnicile cheie și procesele de machiaj creativExperimentarea cu Avant GardeMachiaj de simulare a victimeiDezvoltarea unui caracterZombie Workshop: Latex și Efecte specialeAnii 1920, 1940 și 1960 Stiluri de machiajPeruca și Perioada de părEfecte de îmbătrânireUtilizați echipamente standard din industrie în studiourile profesionale de make-upSeria de fotografii pentru a înregistra stilurile dvs. create pentru a adăuga în portofoliu

Printr-un amestec de ateliere practice, demonstrații și cercetări, veți explora machiajul și designul părului pentru drama istorică și contemporană. Veți experimenta cu efecte speciale și machiaj protetic pentru film și televiziune și veți afla despre machiajul și munca de perucă pentru spectacole live. Pe măsură ce vă construiți designul și abilitățile tehnice, veți învăța, de asemenea, să planificați și să creați o privire finală pentru stilul de modă și fotografiile de fotografiere. Veți învăța și veți practica o gamă largă de tehnici tehnice și creative de bază pentru a vă spori încrederea și veți fi încurajați să experimentați; sesiunile practice practice vă vor oferi ocazia de a vă crea propriul aspect și de a vă dezvolta propriul stil.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Industria cinematografică din Marea Britanie continuă să fie unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment cinematografic din lume și solicită pasiune, creativitate, ... [+]

Despre

21 iulie - 7 august 2020 (3 săptămâni)

De la scrierea de scripturi la filmul terminat, o șansă de a învăța despre fundamentele filmei.

Evidențierea cursului include:

Creați un film scurt de la ideea inițială până la post-producțieAflați fundamentele filmeiDezvoltarea tabloului de bord: Tehnici narativeScrierea și scrierea de scripturiProiectare de producțieTurnare și repetițiiArta regiei; Lucrul cu actoriiIluminarea unei sceneUnghiurile camerei și selecția fotografiei2 - 3 zile Filmare liveTehnici de editare și postare de producțieEditare sunetFilm de screening cu o critică de grup

Industria cinematografică din Marea Britanie continuă să fie unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment cinematografic din lume și solicită pasiune, creativitate, abilități tehnice, viziune, cercetare și angajament. Ideal pentru cei care doresc să studieze filme sau studii mediatice, acest curs intens și rapid vă va oferi șansa de a explora o varietate de roluri în cadrul procesului de filmare și de a dezvolta o înțelegere atât a aspectelor creative, cât și a celor tehnice un film.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Desenul este o parte esențială a tuturor specializărilor de artă și design, precum și pentru cei care doresc să lucreze în industriile creative și se află în centrul a ce ... [+]

27 iulie - 7 august 2020

Desenul este o parte esențială a tuturor specializărilor de artă și design, precum și pentru cei care doresc să lucreze în industriile creative și se află în centrul a ceea ce facem aici la AUB.

Indiferent dacă sunteți un ilustrator în devenire, sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de desen pentru a susține alte lucrări creative, acest nou curs vă oferă șansa de a vă bloca cu o serie de medii diferite, de a produce o muncă interesantă și originală și de a vă dezvolta desenul tehnici. Veți avea șansa să participați la o gamă largă de ateliere de desen, conduse de o gamă diversă de îndrumători inspiratori. Vei fi împins să experimentezi, să înveți din greșelile tale și să dezvolți o înțelegere critică a muncii tale.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
14 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideal pentru cei care au în vedere studii aprofundate sau o carieră în modă, acest curs va introduce concepte-cheie în designul de modă și vă va încuraja să vă dezvoltați ... [+]

Despre

27 iulie - 7 august 2020 (2 săptămâni)

Explorați concepte cheie în designul vestimentar și textile, cu posibilitatea de a experimenta cu o gamă largă de țesături și tehnici.

De la schița și cercetarea modei până la înțelegerea paletelor de culori, înregistrarea formelor de modă și înțelegerea manipulării țesăturilor, o serie de ateliere practice și sesiuni de studiu inspirativ vă vor îmbunătăți cunoștințele de design, conștientizarea critică și vă vor dezvolta abilitățile de ilustrare a modei. Vei fi ghidat prin procesul de design creativ și încurajat la propriul stil.

Bazat în studiourile noastre de modă complet echipate și cu îndrumări de la profesorii noștri specialiști, veți învăța să vă traduceți ideile vizuale folosind o multitudine de materiale și tehnici, inclusiv experimentarea cu tipărirea digitală. Sfârșitul cursului va culmina cu o ședință foto a articolelor de îmbrăcăminte folosind modelele noastre profesionale și un artist de machiaj. Veți pleca cu o serie de fotografii lustruite ideale pentru adăugarea în portofoliul dvs.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Peste 3 săptămâni veți realiza lucrări pentru subiectele dvs. de explorare fizică și digitală, cum ar fi desenul și ilustrația, designul grafic, moda, fotografia, filmul, ... [+]

Despre

21 iulie - 7 august 2020 (3 săptămâni)

Obțineți experiență în diferite discipline de artă, explorați expresia creativă și dezvoltați un portofoliu cuprinzător al muncii dvs. pentru a vă prezenta abilitățile artistice.

Evidențierea cursului include:

Ateliere practice și proiecte tematiceSketchbooks: dezvoltarea de idei creativeTipografie și design, experimente în compoziție și colajDesen și ilustrație, design graficModă și TextileFotografieArhitectură și Design 3DMijloace mixte și imprimareAspect și portofoliuEvaluarea portofoliului

Obțineți experiență în diferite discipline de artă și dezvoltați încrederea în abilitățile dvs. creative cu acest curs variat și stimulant.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth este un loc popular pentru turiști și vizitatori, în special în lunile aglomerate de vară, cu multe hoteluri care încasează în jur de 100 de lire sterline pe ... [+]

Despre

Obțineți cazare, mâncare, activități sociale și mai mult pentru mult mai puțin decât prețul unui hotel.

Bournemouth este un loc popular pentru turisti si vizitatori, mai ales in timpul lunilor de vara aglomerate, multe hoteluri incluzand aproximativ 100 de lire pe noapte pentru cazare, care nu includ alimente sau alte cheltuieli.

Programul nostru rezidențial oferă o valoare excelentă pentru bani, pentru a vă asigura că aveți totul în grijă să vă sprijiniți timpul în timp ce vă aflați aici studiind cursul de vară cu noi.

Puteți alege să rezervați Programul nostru Rezidențial de vară alături de cursul dvs. de vară de 2 sau 3 săptămâni, care include cazare universitară, mic dejun și prânz, plus programul nostru social activ de activități pentru a vă profita la maxim de seară și weekend.... [-]

Regatul Unit Bournemouth
August 2020
Engleză
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Arts University Bournemouth - Summer Courses