Anglolang Academy of English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Locație tradițională britanic

Anglolang este o școală internațională de limbă engleză, care a fost înființată în 1985, în stațiunea turistică istoric din Scarborough pe frumoasa coasta North Yorkshire. Școala este situat la doar 15 minute de mers pe jos de plajă și cel mai de cazare. Acesta oferă o locație tradițional britanic pentru studiu și acces convenabil la principalele orase din Anglia și Scoția.

Bine-a stabilit școală de calitate engleză

Școala este o secolul 19 Manor House cu o grădină mare. Facilități oferite includ WiFi, table interactive, cinema, cafenea mare Orangery, bibliotecă și un lounge elev.

O gamă largă de cursuri pe tot parcursul anului, inclusiv Erasmus + Cursuri

Cursuri de Anglolang de limba engleză dezvolta abilitățile necesare pentru a comunica în limba engleză cu probleme. Oferim o gama larga de cursuri pe tot parcursul anului pentru adulți, inclusiv formarea cadrelor didactice, pregătirea profesională și IELTS engleză. Oferim cursuri pentru familii și studenți mai tineri în timpul verii.

Anglolang on-line

Toți elevii Anglolang pot accesa Anglolang online - zona noastră de student, care oferă 24 de ore de acces la lectii gratuite, precum și link-uri către site-uri utile.

Cazare primitoare

Noi avem grija mare la selectarea cazarea și poate aranja pentru tine să stai cu o familie engleză, într-o unitate de cazare pensiune, hotel sau self-catering.

Locații

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1723 367141