Citește Descrierea Oficială

Locație tradițională britanic

Anglolang este o școală internațională de limbă engleză, care a fost înființată în 1985, în stațiunea turistică istoric din Scarborough pe frumoasa coasta North Yorkshire. Școala este situat la doar 15 minute de mers pe jos de plajă și cel mai de cazare. Acesta oferă o locație tradițional britanic pentru studiu și acces convenabil la principalele orase din Anglia și Scoția.

Bine-a stabilit școală de calitate engleză

Școala este o secolul 19 Manor House cu o grădină mare. Facilități oferite includ WiFi, table interactive, cinema, cafenea mare Orangery, bibliotecă și un lounge elev.

O gamă largă de cursuri pe tot parcursul anului, inclusiv Erasmus + Cursuri

Cursuri de Anglolang de limba engleză dezvolta abilitățile necesare pentru a comunica în limba engleză cu probleme. Oferim o gama larga de cursuri pe tot parcursul anului pentru adulți, inclusiv formarea cadrelor didactice, pregătirea profesională și IELTS engleză. Oferim cursuri pentru familii și studenți mai tineri în timpul verii.

Anglolang on-line

Toți elevii Anglolang pot accesa Anglolang online - zona noastră de student, care oferă 24 de ore de acces la lectii gratuite, precum și link-uri către site-uri utile.

Cazare primitoare

Noi avem grija mare la selectarea cazarea și poate aranja pentru tine să stai cu o familie engleză, într-o unitate de cazare pensiune, hotel sau self-catering.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Anglolang Academy of English

Vară taxelor de școlarizare vacanță Anglolang include: 4 ore de predare de grup în fiecare dimineață (maxim de 15 de elevi pe clasă), un program social organizat în fieca ... [+]

Distrează-te și învață

Taxele de curs vacanță de vară Anglolang include: - 4 ore de predare de grup în fiecare dimineață (maxim de 15 elevi pe clasă) - un program social organizat in fiecare dupa-amiaza - o vizită de studiu de o zi la un loc de interes în fiecare miercuri (o excursie de învățământ, care este parte a programului academic) Elevii se pot alătura, de asemenea, un week-end opțional excursii de o zi, cu un ghid pentru un cost suplimentar de aproximativ £ 25 - £ 35.

Exemple de după-amiază Activități Centrul Sea Life - Sea Cruise - Scarborough Castle - Piscină interioară - Indoor Bowls - Sports Centre - Scarborough Galerie de arta - Mini Golf - At... [-]
Regatul Unit Scarborough
Contactează şcoala
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anglolang Academy of English

Prin confruntă cu o serie de tehnici practice de predare, participantii vor extinde propriile lor idei clasă muncitoare în timp ce în curs de dezvoltare răcoritoare și en ... [+]

Acest curs este pentru cadrele didactice care doresc să crească gradul de conștientizare și utilizarea tehnologiei într-un context de predare. Sesiuni de dimineata se concentreze pe dezvoltarea limbajului, unde participanții câștiga încrederea în limba engleză. Cursurile metodice după-amiază să introducă abordări noi și de comunicare în utilizarea tehnologiei în procesul de predare.

Prin confruntă cu o serie de tehnici practice de predare, participantii vor extinde propriile lor idei clasă de lucru în timp ce în curs de dezvoltare răcoritoare și competență a acestora în limba engleză.

Până la sfârșitul cursului participanții vor avea: - Creșterea gradului de conștientizare lor de modul în care tehnologia poate fi folosită în clasă - achiziționat idei noi pentru motivarea elevii lor - colectate un portofoliu de resurse de predare - schimb de idei și experiențe - Cresterea gradului de constientizare a modului medii culturale poate afecta dinamica clasă - a creat o rețea de contacte didactice în Europa Acest curs este disponibil la date regulate pe tot parcursul anului. Deși este un curs de două săptămâni, este posibil să adere timp de numai o săptămână.... [-]

Regatul Unit Scarborough
Înscriere Deschisă
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anglolang Academy of English

Intensiv engleză și IELTS curs Anglolang este perfect pentru studenții care speră să studieze la un colegiu sau universitate din Marea Britanie în viitor, dar nu au o mar ... [+]

Intensiv engleză și IELTS curs Anglolang este perfect pentru studenții care speră să studieze la un colegiu sau universitate din Marea Britanie în viitor, dar nu au un nivel suficient de ridicat de limba engleză.

Acest curs presupune 25 oră Grup de predare în fiecare săptămână în clasele multinationale mici. Combinația de clase de dimineață, care se concentrează pe cele patru abilități, precum și de gramatică și vocabular de dezvoltare și de după-amiază clase care se axează pe strategiile de examinare IELTS, îi ajută pe elevi pentru a realiza scorul de care au nevoie în testul IELTS. Prin urmare, permițându-le pentru a trece la gradul Unversity, la alegerea lor.... [-]

Regatul Unit Scarborough
Înscriere Deschisă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Anglolang Academy of English

Cu mai mult de douăzeci de ani de experiență de formare a cadrelor didactice, Anglolang oferă cursuri dinamice, motivarea și extrem de practice pentru profesorii din învă ... [+]

Cu mai mult de douăzeci de ani de experiență de formare a cadrelor didactice, Anglolang oferă cursuri dinamice, motivarea și extrem de practice pentru profesorii din învățământul primar, secundar și terțiar. Scopul nostru două săptămâni curs este de a oferi stimularea idei practice de predare și de a dezvolta competență în limba engleză.

Sesiuni de Metodologie pot include: - Vocabular de învățare, înregistrare si reciclare - Elevul autonomie - motivarea cursanților de a vorbi - Lucrari de proiectare in sala de clasa - Utilizarea de teatru și joc de rol - Moduri diferite de gramatică predare Acest curs este disponibil la date regulate de-a lungul an.

Erasmus + ... [-]
Regatul Unit Scarborough
Înscriere Deschisă
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About the School

Accomodation

Scarborough

Nightlife!