Alpha Gateway College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Alpha Gateway College

Colegiul Alpha Gateway - fost cunoscut sub numele de Agenția Alpha Care a fost înființat în iulie 2000 și a funcționat din 5 Blackhorse Lane London E17 6DS. Am început cu o sală de birouri și o sală de antrenament la Centrul de Afaceri Forest Waltham, care este acum demolat.

Am inceput cu:

Directori

Audrey Soyam, Daniel Meguille, Anthony Fomuso

Colegiul Alpha Gateway are sediul în Waltham Forest și a fost implicat în furnizarea de învățare acreditată și de dezvoltare profesională a adulților și a tinerilor din 2003. Datorită calității livrării de-a lungul anilor, am sprijinit peste 5000 de cursanți să obțină calificări acreditate și certificate din diplomele naționale și diplomele naționale superioare de la nivelurile 1-5.

Ne mândrim cu furnizarea de formare personalizată și flexibilă, care să se potrivească nevoilor angajatorilor, studenților, studenților și părților interesate. Bazat în Pădurea Waltham am avut ocazia să sprijinim o comunitate multiculturală diversă. Acest lucru a dus mult la creșterea capacității noastre de a înțelege diversitatea și de a gestiona programe care au fost stabilite pentru a satisface nevoile diverse și diverse ale utilizatorilor noștri de servicii. Acest lucru se reflectă în calitatea și calitatea elevilor și a personalului pe care l-am recrutat de-a lungul anilor.

60340_60313_4.jpg

La ultima noastră absolvire anuală, am avut peste 250 de studenți eligibili pentru absolvire în următoarele discipline:

 • Nivelul de afaceri și de administrator 3
 • Serviciul Clienți nivel 3
 • Sănătate și asistență socială nivel 3, 5
 • CYPWF nivel 3, 5
 • Nivelul de management 3, 5

Exista acum urmatoarele cursuri acreditate finantate:

 • Ucenicie în sănătate și asistență socială nivel 2, 3, 5
 • Ucenicia în îngrijirea copiilor și tinerilor nivelurile 2, 3, 5
 • Nivelurile de management 3, 5
 • Ucenicie în Business & Administration nivelurile 2, 3
 • Programe de ucenicie în niveluri de servicii pentru clienți 2, 3
 • Ucenicie la nivel de lider de echipă 2

În prezent avem acorduri de parteneriat cu următorii contractanți principali:

 • Colegiul New City
 • În formare (NCG)
 • ESFA

Toate cursurile de mai sus sunt de învățare la locul de muncă, cu cea mai mare parte a livrărilor care au loc la locul de muncă al ucenicilor noștri. Facem ateliere de lucru pentru competențe funcționale aici, la Colegiul Alpha Gateway și câteva sesiuni de cunoștințe de bază aici.

Serviciile de asistență includ:

 • Unu la unu sprijin pentru toți studenții
 • SUPORT TUTORIAL
 • Asistență pentru e-mail
 • Ateliere de lucru
 • Soluția TIC
 • Suport birou administrativ

60339_60311_3.jpg

Excelamăm la formarea în domeniul asistenței medicale

Rata generală de succes în toate calificările

Avem o experiență dovedită cu privire la recrutarea, livrarea și finalizarea cu succes a antreprenorilor de mai sus. Rata de succes în 2015/2016 în cadrul uceniciei este de 91%, iar rata de succes în timp util va fi de 67,5% în comparație cu media națională de 58%.

Suntem specializati in furnizarea serviciilor de sanatate si asistenta sociala, fortei de munca pentru copii si tineri, afaceri si administratie, programe de ingrijire a clientilor si programe de contabilitate. Calificările de mai sus, în general, și ratele de succes la timp sunt întotdeauna peste 90%.

Dezvoltarea profesională permanentă pentru personal (CPD)

Promovăm activ și monitorizăm dezvoltarea profesională continuă a întregului personal și a consultanților care lucrează cu noi. Consultanții sau colegii independenți trebuie să trimită actualizări trimestriale privind activitățile pe care le-au supus CPD-ului lor.

CPD poate implica orice activitate de învățare relevantă, formală și structurată sau informală și autoregionată. Credem că acesta este mijlocul prin care oamenii își mențin cunoștințele și abilitățile legate de viața profesională și pot să țină pasul cu schimbările și actualizările din sectorul dat.

Îngrijire pastorală și sprijin pentru elevii noștri

La Colegiul Alpha Gateway, ne străduim să asigurăm bunăstarea studenților prin intermediul călătoriei lor și chiar și dincolo de acestea oferindu-le sfaturi și îndrumări. Salutăm problemele studenților și avem capacitatea de a înțelege că experiențele lor sunt cruciale pentru a le permite să lucreze eficient cu problemele lor.

Avem obligația de a ne asigura că elevii sunt protejați de discriminare și hărțuire și că se fac ajustări rezonabile pentru a oferi studenților cu dizabilități egalitatea de acces în toate aspectele studiilor lor. Sprijinim elevii prin încurajarea și reamintind de importanța obținerii unei calificări și sprijinirea lor pe parcursul întregii călătorii, pentru a le permite să obțină calificarea.

60342_60314_5.jpg

Dezvoltarea personalului în cadrul organizației

La Colegiul Alpha Gateway unul dintre punctele forte ale noastre este investiția noastră în dezvoltarea și instruirea personalului. Departamentul nostru dedicat resurselor umane, la începutul fiecărui an, proiectează un pachet de dezvoltare a personalului pentru fiecare membru al personalului, pe baza performanțelor pe parcursul ultimului an, nevoile noi și emergente ale organizației și, de asemenea, bazate pe noua legislație și actualizări în cadrul sectorului.

Aceste pachete sunt în concordanță cu obiectivele și obiectivele organizației, așa cum ar fi fost convenite de consiliul de administrație în cadrul adunării generale bianuale. Fiecare membru al personalului care lucrează la Alpha Gateway College beneficiază de un pachet anual de formare bazat pe toate cele de mai sus și în conformitate cu planul lor de dezvoltare personală și profesională.

Construirea și menținerea parteneriatelor

Ne străduim mereu să construim și să menținem parteneriate care să sprijine scopul nostru de a oferi cursuri finanțate tuturor studenților noștri din toate sectoarele, din toate grupele de vârstă și din toate fluxurile de finanțare de la autoritatea locală către finanțarea FSE.

Scopul nostru este de a identifica și de a colabora cu parteneri care sunt dispuși să lucreze împreună cu noi pentru a asigura finanțarea pentru toți elevii noștri. În prezent, avem mai mult de 10 parteneri în diferite proiecte de finanțare.

Avem întâlniri periodice cu partenerii noștri pentru a discuta în mod activ despre succesul programelor noastre și pentru a ne asigura că se respectă calitatea cerută de contractantul nostru principal, organizațiile care acordă premii și propriul nostru sistem intern de calitate.

Restabilirea și satisfacția angajatorului

Suntem implicați în aproximativ 150 de angajatori din Londra și pentru a le recunoaște valoarea și pentru a promova o relație de lucru puternică, anchetele privind gradul de satisfacție a angajatorilor sunt efectuate de două ori pe an.

Din aceste sondaje, statisticile noastre raportează un nivel semnificativ de satisfacție în ansamblu. Cu toate acestea, în vederea satisfacerii mai înalte și a păstrării optime a angajatorilor, credem că ne provocăm să îmbunătățim calitatea fiecărui curs pe care îl oferim, adaptându-ne la cerințele angajatorilor.

Angajarea și păstrarea noilor parteneriate de lucru

Căutăm mereu noi parteneri și antreprenori principali care dispun de fonduri care ar putea fi puse la dispoziția cursanților noștri. Credem în aprovizionarea fondurilor prin toate canalele disponibile de la autoritățile locale, agenția de finanțare a competențelor sau fondurile sociale europene. Acestea sunt transmise cursanților noștri care sunt beneficiarii finali.

60341_60310_1.jpg

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Certificate » Vezi cursuri » Vedea Diplome » Vedea Certificates »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Nivelul 2 Pentru Forța De Muncă Pentru Copii și Tineri

Campus Cu normă întreagă 12 - 14 luni January 2019 Regatul Unit London

Această calificare oferă abilitățile și experiența pentru a vă dezvolta cariera în îngrijirea copilului într-o gamă largă de setări. Domeniile acoperite includ Înțelegerea dezvoltării copilului și a tinerilor, Contextul și principiile pentru furnizarea de ani în vârstă, Promovarea bunăstării și rezilienței copiilor și a tinerilor și Sprijinirea copiilor și tinerilor pentru a-și atinge potențialul educațional. [+]

De ce CYPW

Această calificare oferă abilitățile și experiența pentru a vă dezvolta cariera în îngrijirea copilului într-o gamă largă de setări. Domeniile acoperite includ Înțelegerea dezvoltării copilului și a tinerilor, Contextul și principiile pentru furnizarea timpurie a anilor, Promovarea bunăstării și rezilienței copiilor și a tinerilor și Sprijinirea copiilor și tinerilor pentru a-și atinge potențialul educațional.

Relevant pentru

Nivelul 2 se va potrivi cu cei care lucrează sau sunt pe punctul de a lucra ca asistent de pepinieră, lucrător în hrănire sau asistent de nevoi educaționale speciale, într-un rol de sprijin. Vrei să lucrezi cu copii, dar în general vei lucra sub supraveghere.... [-]


Cursuri

Cursuri De Competență La Nivel 1 și 2 Engleza

Campus Cu normă întreagă 12 - 16 luni January 2019 Regatul Unit London

La Colegiul Alpha Gateway credem că cursurile de competență în limba engleză (FSE) oferă o oportunitate de a deveni mai încrezători în limba engleză și de a vă îmbunătăți perspectivele de angajare și de a vă îmbunătăți progresul în carieră. De asemenea, FSE vă poate ajuta să vă pregătiți pentru alte cursuri sau să obțineți o calificare (inclusiv cele din domeniul matematicii și alfabetizării adulților). Aceste cursuri vă pot ajuta să vă dezvoltați abilitățile practice în limba engleză, pe care trebuie să le trăiți, să studieți și să lucrați. Veți învăța să aplicați abilități engleze în situații reale, prin activități de citire, scriere, vorbire și ascultare. [+]

De ce abilitățile funcționale în limba engleză

La Colegiul Alpha Gateway credem că cursurile de competență în limba engleză (FSE) oferă o oportunitate de a deveni mai încrezători în limba engleză și de a vă îmbunătăți perspectivele de angajare și de a vă îmbunătăți progresul în carieră.

De asemenea, FSE vă poate ajuta să vă pregătiți pentru alte cursuri sau să obțineți o calificare (inclusiv cele din domeniul matematicii și alfabetizării adulților). Aceste cursuri vă pot ajuta să vă dezvoltați abilitățile practice în limba engleză, pe care trebuie să le trăiți, să studieți și să lucrați. Veți învăța să aplicați abilități engleze în situații reale, prin activități de citire, scriere, vorbire și ascultare.... [-]


Functional Skills Course Level 1 and 2 Maths

Campus Cu normă întreagă 12 - 16 săptămâni January 2019 Regatul Unit London

[+]

Cursurile noastre sunt special concepute pentru;

Lucrătoare de noapte Mamele cu copii mici

Ei sunt pasionați să vă ajute și să vă susțină dezvoltarea unor calități solide de conducere și obținerea calificării oficiale.

Ce trebuie să fac în continuare

Va trebui să veniți pentru o evaluare pentru a vă asigura că vă referim la clasa potrivită pentru nivelul dvs. de limba engleză. Nu este nevoie de programări, veniți la casa Sutherland și unul dintre noi va avea o discuție inițială cu dvs. și apoi programați o întâlnire pentru a vedea un tutore.... [-]