Advanced Flight Training

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 2007, Advanced Flight Training oferă o gamă largă de cursuri de formare de zbor profesionale, inclusiv comercial Piloții de licență, Multi Motor cu piston Rating-ul, instrument de evaluare si instructor Calificative.

Toate activitățile de formare sunt oferite de instructorii noștri de zbor dedicate pe baza de la Sherburn Aerodromul langa Leeds, West Yorkshire.

Încă de la începuturile, ethosul nostru a fost de a oferi formare profesională de zbor adaptate la nevoile și stilurile elevilor noștri.

instructorii noștri aduc nu numai peste 100 de ani de experiență combinată în formare de zbor, acestea sunt, de asemenea, toți pasionații de aviație dornici și împărtășesc aceeași pasiune pentru cer ca studenții noștri. Noi credem ca aceasta combinatie ne-una dintre cele mai bune facilități de formare din tara face.

Aici, la avansat Flight Training ne mandrim cu construirea de relații care ne permit să asigure o pregătire care este plăcută pentru studenții noștri și le oferă o metodă de învățare personalizat pentru a se asigura că au cea mai mare oportunitate pentru succes.

Avansat Flight Training sunt mandri de a fi recunoscute pentru succesul nostru studenți, care a fost selectat ca furnizor de formare de zbor la Universitatea din Leeds pentru Tehnologie cu Aviație an Studii pilot BSC pe an, începând cu anul 2009.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Care Zboară Instructor (f / I) Un Curs

Campus Cu normă întreagă August 2018 Regatul Unit Leeds

Studenții care finalizează cu F / I curs sunt apoi capabili să învețe pe alți elevi la nivel PPL. [+]

Studenții care finalizează cu F / I curs sunt apoi capabili să învețe pe alți elevi la nivel PPL.

Cerințe pre-intrare: Să dețină cel puțin o CPL (A). Sau să dețină cel puțin o PPL (A) și au: Îndeplinește cerințele privind cunoștințele teoretice CPL, cu excepția unei FI (A) care asigură pregătire pentru LAPL (A) numai Completate cu cel puțin 200 de ore timp de zbor pe avioane sau TMG, dintre care 150 de ore ca PIC; S-au efectuat cel puțin 30 de ore pe un singur motor cu piston alimentat avioane, care trebuie să fi fost finalizate cu cel puțin 5 ore timp de 6 luni care preced testul de zbor de pre-intrare stabilite în FCL.930. Au efectuat un zbor în raid în condiții VFR ca PIC, inclusiv un zbor de cel puțin 300 NM, în cursul căruia se efectuează aterizări cu oprire completă pe 2 aerodromuri diferite Trebuie să fi trecut un test specific de zbor preliminar cu un FI calificat în conformitate cu FCL.905. În termen de 6 luni anterior începerii cursului, pentru a evalua capacitatea lor de a întreprinde cursul. Structura cursului: 30 de ore de formare de zbor (Max de 5 ore reciproce) 25 de ore de predare și învățare 100 de ore de instruire Cunoștințe teoretice ... [-]

Curs De Calificare De Zbor Instrumental

Campus Cu normă întreagă 55 ore August 2018 Regatul Unit Leeds

Piloți au nevoie de instrument de evaluare pentru a acoperi în conformitate cu regulile de zbor instrumental (IFR). [+]

piloți au nevoie Evaluarea pe instrumente în scopul de a acoperi în conformitate cu regulile de zbor instrumental (IFR).

Cerințe pre-intrare:

Înainte de a începe solicitanții de curs pentru o IR trebuie:

Să dețină cel puțin o PPL (A) Privilegiile pentru a zbura pe timp de noapte, în conformitate cu FCL.810 i; sau Un ATPL într-o altă categorie de aeronave; sau a unei CPL (A). S-au efectuat cel puțin 50 de ore timp de zbor în raid ca PIC în Aeronave, elicoptere sau dirijabile, din care cel puțin 10 de ore trebuie să fie în Aeroplane. Au completat AESA, IR sau ATPL examenele teoretice de cunoștințe. Testul de zbor calificare de zbor instrumental trebuie să fie trecut în termen de 36 de luni de la trecerea examenului final scris. Să dețină un medical valabil. În cazul în care formarea unui instrument Rating-ul multi-motor dețin un motor cu piston cu mai multe calificări de clasă valabile sau au finalizat formarea calificării de clasă deputat. Toți solicitanții trebuie să dețină un FRTOL valid. Structura cursului: Având în vedere majoritatea candidaților vor fi finalizarea cursului IR al avionului MEP standard IR (A) Cursul de formare este un curs de 55 de ore, 40 de ore de pe FNPT II, ​​15 ore la bordul aeronavelor eurodeputat. ... [-]

Licență De Pilot A Lui Comerical

Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni August 2018 Regatul Unit Leeds

Commercial Pilot Licence este o necesitate pentru oricine care doresc să facă zboară cariera lor. De la liniile aeriene comerciale pentru instruirea, CPL este o altă piatră de temelie pentru piloți ambițioși care doresc să lucreze în industria aeronautică. [+]

O Licența comercială pilot este o necesitate pentru oricine care doresc să facă zboară cariera lor. De la liniile aeriene comerciale pentru instruirea, CPL este o altă piatră de temelie pentru piloți ambițioși care doresc să lucreze în industria aeronautică.

Cerințe pre-intrare:

Candidații trebuie:

Să fie de cel puțin 18 ani. Să fie titularul unei PPL (A) cu o calificare noapte S-au efectuat 150 de ore ca pilot de avioane, iar în cazul în care testul de îndemânare urmează să fie finalizată într-o aeronavă cu mai multe motoare, s-au efectuat cel puțin 70 de ore ca pilot comandant al avioanelor. Au trecut JAR sau EASA, CPL sau ATPL examenele teoretice de cunoștințe. (Cerere de licență pentru CPL trebuie să fie făcută în termen de 36 de luni de la finalizarea examenelor scrise.) Să dețină un clasa 1 valabil medicale. Să demonstreze utilizarea limbii engleze astfel cum este prevăzut în apendicele 1 la FCL.055 ... [-]

Licență De Pilot Privat

Campus Cu normă întreagă 4 - 6 săptămâni August 2018 Regatul Unit Leeds

LAP este cerința de nivel de intrare pentru a acoperi solo și este punctul de pornire fo fiecare pilot de la afisul de agrement, la pilot comercial. [+]

LAP este cerința de nivel de intrare pentru a acoperi solo și este punctul de pornire fo fiecare pilot de la afisul de agrement, la pilot comercial.

Cerințe pre-intrare:

Minimă de 17 de ani pentru a aplica pentru licență

Structura cursului: 45 de ore în avioane 25 de ore de pregătire practică în dublă comandă 10 ore de zbor solo, inclusiv 5 ore de navigare cross-country solo 9 examene Cunoștințe teoretice 1 Test de îndemânare PPL

Durata tipica zi: 4-6 săptămâni Cost: £ 9,298.80 inc. TVA.

Costuri adiționale:

test de îndemânare cu un examinator de zbor aprobat: 100 £ închiriere Solo de avion pentru testare: £ 182.64

[-]