Acorn House College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Acorn House College oferă o educație care împuternicește fiecare student să-și deblocheze și să-și atingă potențialul. Dimensiunile noastre mici de clasă încurajează participarea constantă a fiecărui elev, oferind o abordare atentă și personală, care le permite profesorilor să ofere sprijin suplimentar acolo unde este necesar și oportunități de a progresa în continuare atunci când excelează. Acorn House College oferă programe de sprijin pentru experți care ajută studenții să aplice la universitate.

Colegiul nostru este mândru de o cultură în care studenții se transformă în tineri respectuoși și încrezători. Acorn House College profită din plin de locația sa din Londra, permițând studenților să experimenteze inovarea neobosită, artele, cultura și industria pe care orașul le oferă.

Colegiul beneficiază de un corp de profesori pasionați, specialiști în materie, care combină dragostea reală pentru academicieni cu o investiție personală în succesul fiecărui student.

Locații

Southall

Address
High Street,39-47
UB1 3HF Southall, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: