Citește Descrierea Oficială

Declarația noastră de misiune:

Să dezvolte următoarea generație de reclame prin formare inovatoare, practică, bazată pe ocuparea forței de muncă.

Declarația noastră de viziune:

A fi liderul colegiului pentru industriile creative.

Access Creative College

 • este un colegiu național de creație
 • se concentrează pe furnizarea unei alternative creative la cea de-a șasea formă sau la colegiul FE pentru vârstele de 16-18 ani, dar îi salută pe cursanții mai în vârstă
 • are o ofertă de învățământ superior în creștere
 • operează în opt locații din Anglia
 • a fost fondată în 1992 și a sărbătorit 25 de ani de învățământ creativ în 2017.
 • este noul nume de marcă al companiei Access to Music Ltd.

Ultimele inspecții

În mai 2016, Access a primit o notă "bună" într-o inspecție completă Ofsted. Inspectorii au subliniat următoarele constatări cheie:

 • Profesorii folosesc experiența lor industrială și comercială completă și actuală pentru a oferi experiențe de învățare de înaltă calitate.
 • Elevii beneficiază de activități extensive de îmbogățire și oportunități de lucru cu angajatori excelenți.
 • Elevii beneficiază de un suport individual deosebit de bine adaptat, care îi ajută să progreseze și să se realizeze bine.
 • Elevii își dezvoltă încrederea și sunt foarte motivați să obțină abilități de specialitate în industria muzicală.

Accesul a fost acordat Gradului 1 de excepție de către Inspectoratul Școlilor Independente (martie 2017). Ei au descoperit că "furnizarea de curs, predarea și învățarea sunt remarcabile și depășesc așteptările".

Educaţie

Accesul funcționează în parteneriat cu organismele de atribuire, cum ar fi RSL, în dezvoltarea de calificări și cu alte colegii și furnizori de formare.

Avem, de asemenea, o serie de conexiuni direct în cadrul industriei, pentru a oferi elevilor noștri un început.

Egalitate, diversitate

Accesul vizează promovarea egalității și diversității în tot ceea ce facem prin:

 • crearea unui mediu pozitiv și primitor pentru ca oamenii să învețe, să lucreze și să se implice în comunitatea lor mai largă;
 • tratând toți oamenii corect și cu respect și oferindu-i tuturor șanse egale de a învăța și de a progresa;
 • încurajând oamenii din medii diferite să continue să învețe și să-și atingă potențialul în viață;
 • aderarea la legislație și reglementări și cerințele legale de sprijin;
 • reflectând angajamentul nostru față de egalitate și diversitate în toate cursurile și activitățile noastre;
 • să acționeze proactiv pentru a combate discriminarea, pentru a încuraja și a promova egalitatea și pentru a sărbători diversitatea.

Accesul accentuează incluziunea, deschiderea și corectitudinea, oferind o perspectivă pozitivă asupra numeroaselor diferențe, precum și a similitudinilor care pot afecta modul în care oamenii interacționează unul cu celălalt.

Valorim abilitățile și abilitățile pe care le aduc toți indivizii. Cursurile și oportunitățile noastre sunt concepute astfel încât să fie accesibile tuturor, indiferent de sex, rasă, handicap, capacitate fizică, capacitate mentală, educație, orientare sexuală, credință religioasă, valori, vârstă, personalitate, experiență și cultură.

incapacitate

Accesul este dedicat promovării și susținerii învățării pentru fiecare persoană.

Prin urmare, susținem pe deplin drepturile studenților cu dizabilități și dificultăților de învățare / dizabilităților de a participa la locul lor de învățare și de a primi sprijin, dacă este cazul și posibil. Lucrăm pentru a oferi un mediu de învățare incluziv, cu un curriculum care să asigure că nevoile de învățare ale tuturor persoanelor sunt satisfăcute în mod corespunzător.

Accesul la muzică salută obiectivele stabilite în Legea egalității (2010). Schema noastră unică de egalitate oferă un cadru important pentru realizarea unui parteneriat între persoanele cu dizabilități și organismele publice pentru a oferi servicii, cariere mai bune, medii mai favorabile incluziunii și comunități.

Dacă considerați că aveți o dizabilitate, o dificultate de învățare sau o nevoie specifică de sprijin personal, vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă asigura că sunt adaptate în mod rezonabil pentru a vă satisface nevoile.

Procesul nostru de admitere vă permite să identificați nevoile dvs. de asistență într-un stadiu incipient, astfel încât să putem pune în aplicare orice sprijin de care aveți nevoie.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Access Creative College

Dacă doriți să obțineți abilitățile audio și tehnologice pentru a lucra ca producător profesionist și inginer de sunet, atunci acest grad de fundație oferit în parteneria ... [+]

Dacă doriți să obțineți abilitățile audio și tehnologice pentru a lucra ca producător profesionist și inginer de sunet, atunci acest grad de fundație oferit în parteneriat cu Universitatea Nottingham Trent este pentru tine!

REFINEZATI DEFINIREA DE PRODUCTIEVeți efectua un studiu aprofundat al proceselor de producție audio, de la inițiere până la mastering final, alături de dezvoltarea abilităților muzicale cheie. Din aceasta veți crea un corp de creație.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE ÎNREGISTRARE ȘI DE MIXEREAflați cum să creați proiecte de înregistrare a sunetului, atât în ​​studio, cât și în locație. Veți examina tehnologiile de manipulare a sunetului și veți îmbunătăți abilitățile de ascultare pentru amestecare.INVESTIGA ȘTIINȚA SUNETULUIFaceți cunoștință cu știința din spatele sunetului. Veți studia teoria sunetului, principiile audio analogice și digitale, acustica camerei și a instrumentelor, precum și proiectarea și aplicarea sistemelor audio.INTERACT CU INDUSTRIA MUSICULUIVeți înțelege industria muzicală contemporană, lucrați la comisioane de la clienți și la proiecte auto-direcționate, care vă vor dezvolta practica industriei.MOTIVE PENTRU ALEGEREA NOSTRURealizat în parteneriat cu Universitatea din anul 2017, Universitatea Nottingham Trent (NTU), care are o rată excelentă de satisfacție și de ocupare a forței de muncă.Conținut practic, profesional. Gradurile de fundație sunt mai puțin "academice" decât gradele complete.Opțiuni flexibile de studiu - puteți să vă opriți și să continuați.Puteți completa o notă completă cu Universitatea Nottingham Trent, care poate conduce la un masterat.Cerințele de intrare sunt mai mici decât pentru un grad complet - 64 de puncte UCAS care reprezintă o notă de trecere / trecere / merit pe o diplomă de nivel 3... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă doriți să obțineți muzicalitate și abilități de afaceri pentru a lucra ca un muzician profesionist sau vocalist, atunci acest grad de fundație oferite în parteneriat ... [+]

Dacă doriți să obțineți muzicalitate și abilități de afaceri pentru a lucra ca un muzician profesionist sau vocalist, atunci acest grad de fundație oferite în parteneriat cu Universitatea Nottingham Trent este pentru tine!

Construirea unei compozițiiVă veți angaja într-o varietate de proiecte de compoziție și aranjament, lucrând pe cont propriu și împreună cu alții. Veți compune și o piesă de muzică pentru mediile vizuale.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE ÎNREGISTRAREAflați cum să lucrați în mod eficient în medii de studio, în colaborare cu alți muzicieni, ingineri de sunet și producători. De asemenea, veți obține o înțelegere a dezvoltării tehnologiei de înregistrare și a modului în care aceasta a afectat muzica.ÎMBUNĂTĂȚI MUZICIUL TĂUVă veți concentra asupra dezvoltării muzicii, inclusiv a citirii vizuale, a abilităților de ascultare și a improvizării. Veți efectua într-o varietate de situații, atât solo, cât și în grupuri și veți integra tehnologia pentru a vă îmbunătăți performanțele.INTERACT CU INDUSTRIA MUSICULUIVeți înțelege industria muzicală contemporană, lucrați la comisioane de la clienți și la proiecte auto-direcționate, care vă vor dezvolta practica industriei.Motive pentru a ne alegeRealizat în parteneriat cu Universitatea din anul 2017, Universitatea Nottingham Trent (NTU), care are o rată excelentă de satisfacție și de ocupare a forței de muncă.Conținut practic, profesional. Gradurile de fundație sunt mai puțin "academice" decât gradele complete.Opțiuni flexibile de studiu - puteți să vă opriți și să continuați.Puteți completa o notă completă cu Universitatea Nottingham Trent, care poate conduce la un masterat.Cerințele de intrare sunt mai mici decât pentru un grad complet - 64 de puncte UCAS care... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Access Creative College

Dacă sunteți un artist muzical deja experimentat, atunci programul Artist Development este modalitatea perfectă de a vă perfecționa muzica și marca în pregătirea pentru o ... [+]

Dacă sunteți un artist muzical deja experimentat, atunci programul Artist Development este modalitatea perfectă de a vă perfecționa muzica și marca în pregătirea pentru o muncă profesională.

În multe privințe, este ca și cum ai lucra cu A

EVALUAȚI ACTUL DUMNEAVOASTRĂAnalizați obiectiv repertoriul, marca și publicul.REFINE MUSICUL DUMNEAVOASTRĂDezvoltați repertoriul viu și înregistrat și învățați cum să comunicați și să vă distrați.DEZVOLTAREA BRANDULUIÎmbunătățiți imaginea mărcii dvs. și comunicările cu publicul.EVENIMENTAȚI ACTUL DUMNEAVOASTRĂPrezentați rezultatele procesului de dezvoltare și pregătiți-vă pentru o activitate profesională sau pentru un studiu ulterior.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă place jocurile pe calculator și doriți să începeți să produceți propria dvs., atunci acest curs de dezvoltare de nivel 2 este perfect pentru dvs. ... [+]

Dacă vă place jocurile pe calculator și doriți să începeți să produceți propria dvs., atunci acest curs de dezvoltare de nivel 2 este perfect pentru dvs.

Învață despre jocuriÎnțelegeți cum funcționează industria.CREATE ART PENTRU JOCURICreați artă și animație pentru jocuri și medii utilizând Autodesk, Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign.GASITI EXPERIENTA CA UN DEVELOPER DE JOCPlanificați, creați și testați un proiect de jocuri utilizând Autodesk și GameMaker.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIObțineți o înțelegere de afaceri creând un site web de portofoliu personal pentru a vă promova propria activitate profesională.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă place știința sunetului și amestecând, manipulând și stăpânind muzică în studiourile de înregistrare și locurile live, atunci acest curs de Inginerie de Nivel 3 e ... [+]

Dacă vă place știința sunetului și amestecând, manipulând și stăpânind muzică în studiourile de înregistrare și locurile live, atunci acest curs de Inginerie de Nivel 3 este un mod perfect de a-ți dezvolta abilitățile de lucru creativ sau universitar.

ȘTIINȚA SUNETULUIDezvoltați-vă înțelegerea modului în care funcționează sunetul și acustica.STUDIO SOUNDObțineți aptitudini în înregistrarea de la design studio până la mic, amestecare și mastering.LIVE SOUNDLucrați într-o varietate de medii de sunet vii, înființați PA și monitorizați și stăpâniți arta amestecării live.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIObțineți abilitățile pentru a vă promova în industrie.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă place să creați, să produceți și să amestecați muzică folosind tehnologie, atunci acest nivel 3 de muzică de producție curs este o modalitate perfectă de a dezvol ... [+]

Dacă vă place să creați, să produceți și să amestecați muzică folosind tehnologie, atunci acest nivel 3 de muzică de producție curs este o modalitate perfectă de a dezvolta abilitățile dumneavoastră pentru munca de creație sau de universitate.

ÎMBUNĂTĂȚI-VĂ MUZICADezvoltați-vă înțelegerea modului în care funcționează muzica.SCRIEMaster arta de a crea piese folosind DAW-uri și remixuri de melodii de către alți artiști, care lucrează în complet echipate Apple Mac tech suite folosind LogicDJ Muzica taExplorați opțiunea de difuzare a muzicii la evenimente live.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIObțineți abilitățile pentru a vă promova și muzica în cadrul industriei.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă place jocurile pe calculator și doriți să vă dezvoltați și să programați propria dvs., atunci acest curs de Nivel 3 Jocuri Tehnologie este modalitatea perfectă de ... [+]

Dacă vă place jocurile pe calculator și doriți să vă dezvoltați și să programați propria dvs., atunci acest curs de Nivel 3 Jocuri Tehnologie este modalitatea perfectă de a vă pregăti pentru o carieră creativă sau universitate.

ÎNVĂȚI FUNDAMENTALELE DESIGNULUI DE JOCAflați despre principiile și tehnicile fundamentale de proiectare pentru crearea de jocuri și aplicații interactive utilizând Autodesk Maya și Adobe Photoshop.MUNCĂ CU MOTOARE AVANSATE DE JOCURIFamiliarizați-vă cu motoarele high-end de jocuri 3D, cum ar fi Unreal Engine 4 și Unity, folosind sisteme de scripting și noduri.TESTAREA JOCURILOR DUMNEAVOASTRĂCreați cazuri de testare și experiența de urmărire a erorilor, testarea focalizării și asigurarea calității.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIÎnțelegeți cum funcționează industria jocurilor și a media și cum să vă comercializați cu succes.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă place să creați, să produceți și să amestecați muzică folosind tehnologie, atunci acest curs de nivel 2 Music Technology este o modalitate perfectă de a începe să ... [+]

Dacă vă place să creați, să produceți și să amestecați muzică folosind tehnologie, atunci acest curs de nivel 2 Music Technology este o modalitate perfectă de a începe să vă dezvoltați abilitățile.

ÎMBUNĂTĂȚI-VĂ MUZICADezvoltați-vă înțelegerea modului în care funcționează muzica.SCRIEÎncepeți să vă scrieți propriile piese folosind DAW-uri și să aranjați melodii de către alți artiști, care lucrează în suitele complet echipate Apple Mac folosind Logic.MIX LIVEConfigurați și combinați sunetul în setări live și studio.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIAflați mai multe despre lucrul în industria muzicală.PORNIREA CARIERII CREATIVE

Alegerea acestui curs Level 2 Music Technology este începutul călătoriei tale în industriile creative.... [-]

Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă plac jocurile pe calculator și doriți să creați modele pentru propria dvs., atunci acest curs de Nivel 3 Games Art este modalitatea perfectă de a vă pregăti pentr ... [+]

Dacă vă plac jocurile pe calculator și doriți să creați modele pentru propria dvs., atunci acest curs de Nivel 3 Games Art este modalitatea perfectă de a vă pregăti pentru o carieră creativă sau universitate.

PROIECTUL MEDIU, OBIECTE ȘI CARACTERECreați arta conceptuală digitală pentru caractere, obiecte și medii utilizând Autodesk Maya / Mudbox și Adobe Photoshop.ÎNVĂȚI CUM SĂ CONSTRUIȚI LUME 3DPregătiți-vă pentru a construi personaje, animații și medii gata de joc.CREAȚI JOCURI DE LA START până la finalizareExperimentați întregul ciclu de dezvoltare a jocurilor folosind motoarele pentru jocuri 3D, cum ar fi Unreal Engine 4 și Unity.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIÎnțelegeți cum funcționează industria jocurilor și a media și cum să vă comercializați cu succes.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Access Creative College

Dacă vă place totul despre producția video și fotografia și doriți să lucrați în acest domeniu, atunci acest curs de nivel 3 este modalitatea perfectă de a vă pregăti pen ... [+]

Dacă vă place totul despre producția video și fotografia și doriți să lucrați în acest domeniu, atunci acest curs de nivel 3 este modalitatea perfectă de a vă pregăti pentru o muncă universitară sau creativă.

PLAN, SHOOTConcepte video și scenariu în colaborare cu clienții, acolo unde este necesar. Filmulețe video directe, care lucrează cu actori / persoane recomandate pentru a obține cele mai bune rezultate. Editați și creați videoclipul utilizând Adobe Premiere, adăugând grafice și efecte în Adobe After Effects.CONSTRUIREA UNUI PORTOFOLIU FOTOGRAFICDezvoltați un portofoliu de imagini captivante folosind camerele DSLR și manipularea / organizarea imaginilor utilizând Adobe Photoshop și Lightroom. Aplicați-le aplicațiilor web.DEZVOLTAREA APTITUDINILOR DE AFACERIAflați mai multe despre sectorul video și fotografie, precum și despre practicile de afaceri creative.PORNIREA CARIERII CREATIVE... [-]
Regatul Unit Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York  + 4 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză