Accent International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Accent International

Accentul International

Formare profesională și Executive

Accent este o mică organizație, specialist. Deși lucrăm cu mari corporații, nu avem mai mult de 25 de participanți la curs pe cursurile noastre la Bicton College. Acest lucru este în mod deliberat pentru că noi credem că avem nevoie pentru a limita numărul de persoane pentru a ne permite să ofere un serviciu personal, adaptate și pentru a răspunde la nevoile participanților.

participanții noștri sunt adulți maturi - directori și profesioniști care au nevoie pentru a face progrese rapide în domenii specifice.

Programele noastre de studiu sunt în general engleza, engleza de afaceri sau de specialitate în limba engleză.

General engleză pot include Socializare, călătorii, comunicații generale, Scopuri de studiu.

Engleza de afaceri se pot uita la General Business Language sau subiecte workfocused, cum ar fi finanțe, vânzări, marketing, resurse umane, producție, logistică etc.

Specialist în limba engleză poate examina domenii precum contabilitate, Banci, Constructii, Inginerie, Asigurare, Drept, Medicină, Petroleum, farmaceutice, Tehnologie.

Competențe specifice pot acoperi de întâlniri, negocieri, prezentări, editare de rapoarte, conștientizare interculturală, participarea la conferințe.

Introducere

Accent a fost fondat în 1988 ca o consultanță de specialitate și organizarea de formare în limba engleză pentru companii, directori, manageri și profesioniști. De atunci, am lucrat indeaproape cu clientii corporativi si persoane fizice din întreaga lume pentru a oferi soluții de formare pentru problemele de limbă și de a le ajuta să exploateze oportunitățile care sunt disponibile la scară globală.

Limba engleză este, fără îndoială, limba de comunicare internațională în afaceri și lumea profesională. Companiile și persoanele care adaugă engleză în alte abilitățile lor sunt brusc capabili de a efectua la nivel internațional - deschiderea de noi piețe, activități în proces de globalizare, creând adevărate comunicare interculturală, învățarea din alte țări și îmbunătățirea perspectivelor companiei și, de asemenea, cariere.

Accent lucrează în domeniul de specialitate de formare în limba engleză, în companie programe, cursuri total de imersiune, formare în management, proiectare, desigur, unu-la-unu, mici formate de grup și de formare combinație, seminarii specializate, simulări, are nevoie de analiză și consultanță.

FILOSOFIE

Filosofia Accent poate fi rezumată ca „formare personală, profesională, de calitate“.

Personal - pentru că, deși Accent funcționează la nivel internațional, centrul nostru este mic, iar numărul de participanți este limitat cu atenție. În acest fel, putem oferi cursuri de atenție și de design personale pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Profesional - pentru că Accent utilizează formatori calificați și cu experiență, care au de obicei calificări și experiență în domenii de specialitate, cum ar fi de afaceri, finanțe, știință sau IT - în plus față de calificări de predare a limbilor.

Calitate - pentru că Accent luat angajamentul de a calității - în formare, în materiale, în facilitățile noastre, în cazare și în relațiile client-companie. Noi credem că toate părțile unui program de formare sunt la fel de importante - de la contactul inițial la raportul final.

Practică - pentru că Accent este utilizat pentru a lucra cu oameni de afaceri, companii și profesioniști. Toate serviciile noastre sunt bazate pe concepte de formare, nu de predare. Atmosfera pe un curs Accent este total diferită de cea a unei școli - abordarea, relațiile și mediul sunt potrivite pentru adulți grave, mature, cu o nevoie profesională pentru limba engleză.

Garantia calitatii

Accent este recunoscută ca fiind eficientă de către British Council - care ne-inspectează și se asigură că standardele ridicate continuă să fie îndeplinite în mod regulat. Accent este, de asemenea, un membru al Engleză Marea Britanie, care este corpul profesional al industriei Limba și oferă un alt monitor de calitate. În cele din urmă, suntem membri ai BusinessEnglishUK care este organizația de specialitate pentru furnizorii de engleza de afaceri.

Acestea sunt garanții dumneavoastră recunoscute de calitate.

Garanția reală, este totuși satisfacția clienților noștri și a participanților la curs, durata de timp am lucrat cu firme si participantii care se întorc pentru mai mult de formare cu accent.

Un accent pe excelență de Formare

Accentul a fost fondat de un formator - și excelență în formare se află în centrul organizației. Echipa noastră de formatori este puternic sprijinit de un personal de birou, care asigură infrastructura și platforma pentru a permite formatorilor noștri să producă programe de înaltă calitate pentru fiecare participant la curs.

Locații

Estul Budleigh

Address
Accent International Language Consultancy
Bicton College,
East Budleigh
Devon,
EX9 7BY,
England

Estul Budleigh, Anglia, Regatul Unit