Citește Descrierea Oficială

Despre Accent International

Accentul International

Formare profesională și Executive

Accent este o mică organizație, specialist. Deși lucrăm cu mari corporații, nu avem mai mult de 25 de participanți la curs pe cursurile noastre la Bicton College. Acest lucru este în mod deliberat pentru că noi credem că avem nevoie pentru a limita numărul de persoane pentru a ne permite să ofere un serviciu personal, adaptate și pentru a răspunde la nevoile participanților.

participanții noștri sunt adulți maturi - directori și profesioniști care au nevoie pentru a face progrese rapide în domenii specifice.

Programele noastre de studiu sunt în general engleza, engleza de afaceri sau de specialitate în limba engleză.

General engleză pot include Socializare, călătorii, comunicații generale, Scopuri de studiu.

Engleza de afaceri se pot uita la General Business Language sau subiecte workfocused, cum ar fi finanțe, vânzări, marketing, resurse umane, producție, logistică etc.

Specialist în limba engleză poate examina domenii precum contabilitate, Banci, Constructii, Inginerie, Asigurare, Drept, Medicină, Petroleum, farmaceutice, Tehnologie.

Competențe specifice pot acoperi de întâlniri, negocieri, prezentări, editare de rapoarte, conștientizare interculturală, participarea la conferințe.

Introducere

Accent a fost fondat în 1988 ca o consultanță de specialitate și organizarea de formare în limba engleză pentru companii, directori, manageri și profesioniști. De atunci, am lucrat indeaproape cu clientii corporativi si persoane fizice din întreaga lume pentru a oferi soluții de formare pentru problemele de limbă și de a le ajuta să exploateze oportunitățile care sunt disponibile la scară globală.

Limba engleză este, fără îndoială, limba de comunicare internațională în afaceri și lumea profesională. Companiile și persoanele care adaugă engleză în alte abilitățile lor sunt brusc capabili de a efectua la nivel internațional - deschiderea de noi piețe, activități în proces de globalizare, creând adevărate comunicare interculturală, învățarea din alte țări și îmbunătățirea perspectivelor companiei și, de asemenea, cariere.

Accent lucrează în domeniul de specialitate de formare în limba engleză, în companie programe, cursuri total de imersiune, formare în management, proiectare, desigur, unu-la-unu, mici formate de grup și de formare combinație, seminarii specializate, simulări, are nevoie de analiză și consultanță.

FILOSOFIE

Filosofia Accent poate fi rezumată ca „formare personală, profesională, de calitate“.

Personal - pentru că, deși Accent funcționează la nivel internațional, centrul nostru este mic, iar numărul de participanți este limitat cu atenție. În acest fel, putem oferi cursuri de atenție și de design personale pentru a se potrivi nevoilor individuale.

Profesional - pentru că Accent utilizează formatori calificați și cu experiență, care au de obicei calificări și experiență în domenii de specialitate, cum ar fi de afaceri, finanțe, știință sau IT - în plus față de calificări de predare a limbilor.

Calitate - pentru că Accent luat angajamentul de a calității - în formare, în materiale, în facilitățile noastre, în cazare și în relațiile client-companie. Noi credem că toate părțile unui program de formare sunt la fel de importante - de la contactul inițial la raportul final.

Practică - pentru că Accent este utilizat pentru a lucra cu oameni de afaceri, companii și profesioniști. Toate serviciile noastre sunt bazate pe concepte de formare, nu de predare. Atmosfera pe un curs Accent este total diferită de cea a unei școli - abordarea, relațiile și mediul sunt potrivite pentru adulți grave, mature, cu o nevoie profesională pentru limba engleză.

Garantia calitatii

Accent este recunoscută ca fiind eficientă de către British Council - care ne-inspectează și se asigură că standardele ridicate continuă să fie îndeplinite în mod regulat. Accent este, de asemenea, un membru al Engleză Marea Britanie, care este corpul profesional al industriei Limba și oferă un alt monitor de calitate. În cele din urmă, suntem membri ai BusinessEnglishUK care este organizația de specialitate pentru furnizorii de engleza de afaceri.

Acestea sunt garanții dumneavoastră recunoscute de calitate.

Garanția reală, este totuși satisfacția clienților noștri și a participanților la curs, durata de timp am lucrat cu firme si participantii care se întorc pentru mai mult de formare cu accent.

Un accent pe excelență de Formare

Accentul a fost fondat de un formator - și excelență în formare se află în centrul organizației. Echipa noastră de formatori este puternic sprijinit de un personal de birou, care asigură infrastructura și platforma pentru a permite formatorilor noștri să producă programe de înaltă calitate pentru fiecare participant la curs.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Accent International

Cei mai mulți oameni participa la cursuri de la Accent, deoarece au nevoie de limba engleză în munca lor. La Accent primim bărbați și femei, dintr-o varietate foarte mare ... [+]

Cei mai mulți oameni participa la cursuri de la Accent, deoarece au nevoie de limba engleză în munca lor. La Accent primim bărbați și femei, dintr-o varietate foarte mare de întreprinderi și profesii - de la Banking Pharmaceuticals, de la inginerie la medicină, de la asigurare la Căile Ferate, de la Space Corporatiile către Avocați.

De fapt, de la Automotive Industries la Zoologi - literalmente lucra de la A la Z. Fiecare curs este diferit și speciale, precum și orice doi manageri Finante, de exemplu, au nevoi diferite. Există, totuși, un număr de specializări care par a fi mai mult în cerere decât altele și acest prospect este de a vă da o idee despre acestea. Această listă este doar un exemplu. După cum veți vedea pe partea din spate a acestui prospect, putem oferi, de obicei, un program de specialitate - indiferent de nevoile dumneavoastră specifice.... [-]

Regatul Unit Estul Budleigh
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Accent International

Conceput pentru nevoile tale. AZ. Specialisms de la ... [+]

Conceput pentru nevoile tale. AZ. Specialisms de la

Cursuri de combinare

Cursuri de combinare oferă un program mixt de unele de formare individuală și unele de formare de grup mic.

Componentă individuală Cursuri combinate

Această componentă se concentrează pe nevoile individuale ale participantului, desigur. Acesta poate rectifica problemele personale gramaticale, se concentrează asupra cuvântului individuale sau de a îmbunătăți fluența, de exemplu. Acesta poate oferi o muncă intensă axat pe orice anumită calificare necesare de exemplu, ascultare, citire sau scriere. În cele din urmă, ea poate fi dedicată foarte specifice engleză - pentru Finanțe, Marketing, Drept, Inginerie, Medicină, etc. Cursuri de combinare oferă o serie de formare individuală pe zi. ... [-]

Regatul Unit Estul Budleigh
Accent International

Conceput pentru nevoile tale. AZ. Specialisms de la ... [+]

Conceput pentru nevoile tale. AZ. Specialisms de la

Cursuri intensive individuale

Cursuri intensive individuale furnizează programele cele mai personale, și proiectate individual personalizate de formare în limba engleză oferit de Accent.

Conținutul cursului

Conținutul cursului pe un program individual este exact ceea ce vrea participantul desigur! Trainerii vor sfătui însă, în cele din urmă, decizia este cu participantul. Pe un program de ndil.idual, puteți studia atât generale, cât și specialist în limba engleză. Engleza generală poate include de lucru privind acuratețea și fluență în vorbire, ascultare, citire și scriere sau oricare dintre acestea. Ea se poate concentra asupra capacității de comunicare sau se poate concentra asupra preciziei în înțelegerea sau citirea engleză pentru nevoile individuale. Specialist în limba engleză poate eiclude multe domenii diferite de muncă - toate domeniile de afaceri, de exemplu, sau domenii profesionale, cum ar fi medicina, drept, publicitate, produse farmaceutice, inginerie, etc. In plus, lucreaza pe abilități specifice, cum ar fi întâlniri, negocieri. Prezentări, telefona sau Raport de-ig poate de scris fi instruiți cu privire la cursuri individuale - ca parte a unui plan mai larg sau ca un accent specific pentru un program de o săptămână. ... [-]

Regatul Unit Estul Budleigh
Engleză
La zi
Part time
40 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Accent International

limbaj specific pentru nevoile specifice ... [+]

limbaj specific pentru nevoile specifice

Programe de două săptămâni

Engleză pentru medicină

Pentru medici si studenti medicale, acest curs se uită la limba generală și domeniile specifice de Medicina. De la practica generală, prin specializări, cum ar fi Oncologie, Dermatologie, Ginecologie, Obstetrica, Cardiac-, Thoracic-, ENT- si Neuro, chirurgie si multe alte domenii lingvistice tehnice, complexe și sensibile.

Engleză pentru Drept

Pentru avocați, consilieri juridici, notari, avocați și studenții de la drept, specialistul englez pentru Drept este o abilitate complexă, dar este necesar. Dacă se pune accent pe civil, penal, Societate, Familie, Chancery, fiscal internațional, legislația privind drepturile omului publice sau, acest curs ajuta cu limba și competențele specifice necesare. ... [-]

Regatul Unit Estul Budleigh
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Accent International

Conceput pentru nevoile tale. AZ. Specialisms de la ... [+]

Conceput pentru nevoile tale. AZ. Specialisms de la

Cursuri pentru grupuri mici

cursuri de grup mici sunt pentru un minim de 2 și cel mult 4 participanți la un nivel similar. Grupurile sunt crescute pe baza informațiilor primite în analiza formularul de cerere și de nevoile inițiale. Ocazional, un participant va fi telefonat pentru a verifica nivelul. Pe parcursul evaluării în prima zi, compoziția de curs este confirmată sau modificată de către tutorele cursului.

Conținutul cursului Grupa mic

Cursuri pentru grupuri mici, pot fi în general sau engleza de afaceri. Cursul de obicei, este format din patru module - primele concentrate asupra preciziei și, prin urmare, se uită la utilizarea corectă a gramatică și vocabular, al doilea se concentrează pe Comprehension - sau Abilități receptive - și ajută la par6cOants să îmbunătățească ascultare și citire a acestora; a treia se uita la competențe și oferă cursuri de formare la reuniuni, telefonie, socializare, prezentări, etc. iar ultima componentă re-pune accentul pe comunicare și lucrează în domeniile fluență, pronunție, intonație și încredere. Conținutul fiecărui curs de grup mic nu este fixă, cu toate acestea, și se ajustează în funcție de cerințele membrilor grupului. Acesta este revizuit în mod constant și revizuită în funcție de necesități.... [-]

Regatul Unit Estul Budleigh

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International