Citește Descrierea Oficială

BINE ATI VENIT IN INSTITUTUL ABBEY ROAD.

Abbey Road Institute este terenul de formare pentru următoarea generație de producători de muzică și ingineri de sunet.

Prin valorificarea expertizei și a inovației create la studiourile Abbey Road și colaborarea cu experții în industrie, predăm o diplomă de perfecționare profesională de un an în domeniul producției de muzică și al ingineriei de sunet.

Lucrăm în strânsă colaborare cu inginerii și producătorii, pentru a crea un curriculum larg, cu mâna și cu vârf. Acest lucru pregătește studenții noștri să lanseze o carieră în industria muzicală la fel de unică ca și ei. Ceea ce leagă studenții și echipa noastră este o iubire a muzicii și o pasiune de creat.

CONDUCEREA PRODUCȚIEI DE MUSIC ȘI INGINERIA SUNETULUI CU NOI.

Elevii noștri învață din partea producătorilor creativi de vârf creativi, experți tehnici, profesioniști de afaceri și nume stabilite și experimentate în industria muzicală. Alegerea să studieze la Institutul Abbey Road este o decizie care schimbă viața și o experiență o dată în viață.

Absolvenții noștri sunt viitorul industriei muzicale și de înregistrare.

O privire în interiorul studioului nostru

Școala noastră emblematică, Abbey Road Institute London, cu sediul la Abbey Road Studios din nord-vestul Londrei, a lansat în septembrie 2015. Școala este integrată în clădirea Abbey Road Studios și oferă studenților noștri un spațiu dedicat învățământului și un spațiu studio pentru a lucra în 7 zile pe săptămână. Suntem mandri sa gazduim scoala noastra intr-un spatiu de invatare dinamic care sustine toate domeniile cursului. Veți lucra cu vârful gamei de echipamente industriale standard în studiourile noastre profesionale.

Prezentare generală a spațiului

De-a lungul cursului veți avea acces atât la studiile noastre de predare, cât și la studiouri comerciale, în diferite etape, în funcție de modulele pe care lucrați. Facilitățile noastre au inclus un spațiu de înregistrare live și o cameră de control profesionist standard, două săli de producție, o încăpere de mixare și o sală de curs cu posturi individuale.

Elevii au acces la studioul Institutului, atât ca parte a programelor de predare în timp real, cât și în afara orelor de clasă pentru înregistrarea independentă, producția și mixarea. Fiecare elev are acces la o stație de lucru puternică pe computer disponibilă înainte, în timpul și după curs.

Puteți începe proiectul în studio și puteți continua înregistrarea, editarea și amestecarea în stațiile de lucru din clasă sau în suitele de producție sau în sălile de mixare. Abbey Road Institute studenții pot fi siguri că învață pe cele mai bune echipamente standard din industrie în clasă și studio. Studiourile noastre dispun de o gamă largă de software și hardware care permit diferite setări hibride care sunt atât practice, cât și potrivite pentru mediul modern de producție audio.

Timpul practic este alocat individual și supravegheat de personalul nostru calificat. Sesiunile practice pot fi rezervate de către studenți săptămânal sau lunar în timpul orelor de funcționare ale Institutului. Nu există o limită a timpului practic pe care un student îl poate rezerva în timpul cursului, sub rezerva disponibilității.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diplomă Avansată

Abbey Road Institute

Diploma Avansate în Muzică Producție și inginerie de sunet a fost proiectat de către industria pentru industrie și include un curriculum de inginerie exigente, producția ... [+]

Un curs audio de 80 de ani în efectuarea. Să învețe de la masterat.

Diploma Avansate în Muzică Producție și inginerie de sunet a fost proiectat de către industria pentru industrie și include un curriculum de inginerie exigente, producția de muzică și de afaceri. Avem o abordare ucenicie la o formare practică în cazul în care, sunt dezvoltate și susținute de teoria relevantă livrate de către profesioniștii din industrie "hands-on" competențe.

Folosind o metodă de predare unic numit progresivă de învățare continuă (PCL) se rupe modulele în jos în scurt-metraj și dă-le într-o manieră logică progresivă, care combină teoria și practica. Aceasta diferă de mai multe stiluri tradiționale de predare în cazul în care programele sunt livrate prin intermediul modulelor de sine stătător, izolat.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză