Citește Descrierea Oficială

Suntem o organizație non-selectiv, co-educativ, colegiu independent în inima centrului orașului Manchester. Cele mai multe dintre 220 de studenți de studiu nostru A-niveluri, GSCEs sau pe programul nostru de International Foundation. În studenții noștri, sigur, de susținere a mediului și atinge obiectivele și cu succes trece la universitatea lor ales. Noi oferim o alternativa unica la scolile traditionale cu programe flexibile și de învățare personalizată menținând în același timp un etos puternic academic.

Istoria noastră

Abbey College din Manchester a fost infiintata in anul 1990 si face parte din Grupul Alpha Plus de școli independente și colegii.

Abbey College Manchester sărbătorește acum 25-a aniversare în anul 2015 și are un dezvoltat o reputație puternică la nivel local, național și internațional pentru predare de calitate înaltă, de mici dimensiuni de clasă și un puternic sistem de sprijin tutore.

O serie de cursuri pentru a se potrivi nevoilor individuale ale elevilor sunt oferite: doi ani A niveluri; La un an Relua intensiva A niveluri; La un an de afaceri BTEC; Unul și doi Anul Internațional Programe Fundația One GSCEs Year (Business and Engineering) și.

Colegiul este situat într-o clădire modernă cu cinci etaje, în inima centrului orașului Manchester. Toate sălile de clasă, apartamente și laboratoare sunt bine echipate și resurse, și să ofere o învățătură și mediu de învățare pentru a ajuta elevii să își îndeplinească aspirațiile.

Facilități

Abbey Colegiul Manchester are o gamă de echipamente și resurse moderne pentru a contribui la obținerea de înaltă calitate de predare studenților.

Toate sălile de clasă noastre beneficiază de facilități de stat-of-the-art, acces la tehnologii moderne, inclusiv plăci albe interactive, laptop-uri și ecrane tactile. Toate departamentele sunt dotate cu camere de specialitate și manuale sunt oferite pentru toate cursurile.

Elevii au propriile lor de conectare calculator personal și acces la unitatea partajată studentului în cazul în care sunt stocate resursele didactice. lucrări practice și de investigare este esențială pentru predarea Biologie, Chimie și Fizică, și astfel încât fiecare subiect este predat într-un laborator specific modernă, subiect. Fiecare cameră a fost montat la cele mai înalte standarde și este bine echipate pentru a permite livrarea unei game largi de experimente și demonstrații pentru a stimula învățarea elevilor.

Creativitatea înflorește în cadrul colegiului cu Arta & Design și fotografie predate în dedicate, camere bine echipate. Elevii sunt încurajați să se exprime folosind tehnici variind de la modelare 3D, textile, sculptura si fotografie precum pictura conventionala si desen. Există, de asemenea, o cameră întunecată, în cazul în care imaginile pot fi îmbunătățite și dezvoltate de către studenți. Un centru de studiu de mare este disponibil ca o zonă de studiu tăcut și supravegheat. Aici, elevii pot folosi propriile lor colegiu sau laptop-uri pentru personal de lucru. Există, conexiune wireless disponibil aici și în jurul colegiului.

De predare și învățare

De predare și de învățare este riguroasă fiind în același timp creativ și receptiv la nevoile studenților individuale.

Clase mici

Noi credem că clase mici și predare de înaltă calitate sunt cheia succesului. Această abordare este foarte personală și înseamnă că elevii sunt concentrate pe studiile lor și li se acordă multă atenție din partea profesorilor, pentru a maximiza nivelul de realizare și să îndeplinească potențialul. Alături de mici dimensiuni din clasa impulsionați un mediu prietenos de a avea o politică uniformă și fără crearea de relații în cazul în care toată lumea este în termeni primul nume.

Profesori de specialitate

Profesorii noștri dedicați au cunoștințe excelente de subiectele lor și caietul de sarcini și examinatori pentru principalele comisii de examinare acestea sunt bine poziționate pentru a oferi îndrumare și sprijin în dezvoltarea tehnicii de examinare. Cadrele didactice descompun subiecte în secțiuni de gestionat, astfel încât studenții să poată lucra mai ușor spre clasele de care au nevoie. Studenții sunt pregătite temeinic pentru examene publice și a dobândi abilități importante de studiu.

A studia în colegiu

Toți elevii au timetabled, studiu supravegheat de construit în programele lor. În centrul nostru de studiu elevii lucrează în liniște și acest lucru construiește o cultură de concentrare și respect pentru nevoile de învățare ale altora.

Procesul de evaluare și monitorizare

Dimensiunile mici de clasă medie profesorii pot petrece mai mult timp de a evalua lucrările fiecărui elev și de a oferi feedback-ul verbal și în scris pe unu la unu bază. Cadrele didactice evaluează efortul studenților și realizarea în mod frecvent. Rapoartele sunt trimise acasă fiecare termen jumătate și să includă observații și date scrise care să acopere participarea, realizarea academice și efort de student, atât în ​​clasă și în propriul lor timp. Studenți și profesori reflecteze asupra muncii curente și de a ridica standardele de acord obiective în domenii cum ar fi cunoștințele subiect, managementul timpului, tehnici de revizuire și progresul pe cursuri. Aceasta, la rândul său, construiește încredere și ridică standarde.

Prezență

Participarea este monitorizată prin înregistrarea de zi cu zi și la începutul fiecărei lecții. Părinții / tutorii sunt contactate în cazul în care un student nu este prezent în clasă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

A-levels

Abbey College Manchester

Există peste 130 de elevi în forma a șasea, majoritatea dintre care sunt luați de trei sau patru A niveluri pe un program de doi ani de la AS și A2. Intrare este dependen ... [+]

Există peste 130 de elevi în forma a șasea, majoritatea dintre care sunt luați de trei sau patru A niveluri pe un program de doi ani de la AS și A2. Intrare este dependentă de grade GCSE satisfăcătoare, inclusiv, de obicei, o serie de A *, A, B și C, clasele, împreună cu o referință bună de la școala anterioară.

Dacă ați studiat și AS nivelurile din alte părți doresc să ni se alăture pentru nivelele A2, vom da cele mai bune sfaturi noastre despre care cursurile pentru a lua. Uneori este posibil să fie necesar să transferați comisiilor de examinare. Aceasta este, de obicei, o sarcină simplă și vă putem sfătui cu privire la această chestiune. Colegiul are experiență în a permite cu succes tranziția studenților în anul al șaselea superior.... [-]

Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

An Fundațional

Abbey College Manchester

Acesta este un curs full-time conceput pentru a pregăti studenții internaționali pentru intrarea directă la majoritatea universităților britanice. Aceste universitati inc ... [+]

Acesta este un curs full-time conceput pentru a pregăti studenții internaționali pentru intrarea directă la majoritatea universităților britanice. Aceste universitati includ Bristol, Bath, Manchester, Sheffield, Leeds, Birmingham, Aston, Nottingham, York, Southampton, University College din Londra, Salford si Regina Maria. Acesta este de obicei livrat de peste un an. Cu toate acestea, ea poate fi, de asemenea, efectua pe o perioadă de 18 luni sau doi ani pentru acei studenți care s-ar potrivi cu un ritm mai lent sau nu au studiat la echivalentul a nivelului 3 (de exemplu, A-Level), înainte.

Acesta este pe deplin acreditat de NCFE în conformitate cu Regatul Unit Visa Imigrare (UKVI) cerințe. ... [-]

Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Certificat

Abbey College Manchester

Colegiul ofera un program unic si de mare succes gcse un an pentru studenții care doresc să transfere GCSE la mijlocul anului în 11. Elevii sunt în măsură să ia până la 6 ... [+]

Colegiul ofera un program unic si de mare succes gcse un an pentru studenții care doresc să transfere GCSE la mijlocul anului în 11. Elevii sunt în măsură să ia până la 6 subiecți, iar cursul este livrat în întregime într-un an. Este de așteptat ca, în condiții normale, elevii vor fi în vârstă de 16 ani sau sub data de 1 septembrie a anului sau studiul propus.

Elevii au o cameră de bază și un șef dedicat și experimentat al anului pentru a supraveghea finalizarea cu succes a cursului. Elevii de vârstă școlară statutare au timetabled de sport personale, sociale și Educație pentru Sănătate (PSHE) și.

Pentru completarea GSCEs lor mulți studenți sunt invitați să se alăture doi ani programele noastre de la un nivel.... [-]

Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Abbey College Manchester

Engleză este principala limbă globală de afaceri, mediul academic și relații internaționale, este lingua franca la nivel mondial. Un cursuri de nivel de la Abbey College ... [+]

Ce este Academic engleza?

Engleză este principala limbă globală de afaceri, mediul academic și relații internaționale, este lingua franca la nivel mondial. Un cursuri de nivel de la Abbey College din Cambridge si din Marea Britanie sunt predate în limba engleză, va fi, de asemenea, limba de predare pentru cursurile de studii pe care le vor continua să studieze la universitate.

De ce studiu Academic engleză?

În timp ce beneficiile globale pe care stăpânirea limbii engleze aduce sunt uriașe, în cazul în care obiectivul dvs. principal este de a fi acceptat în universitatea aleasă în Marea Britanie sau o altă țară vorbitoare de limba engleză, vi se va cere să demonstreze un anumit nivel de competență în limba engleză. Acest lucru este de obicei demonstrat de un scor într-un test de limba engleză recunoscut, cum ar fi IELTS.... [-]

Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Abbey College Manchester - The Gold Standard in Education