ABLE English Language School in Manchester UK

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți Manchester Capabil:

Creați o Bespoke engleză curs!

CAPABIL Manchester oferă o abordare unică pentru dezvoltarea limbii engleze, oferind fiecărui student posibilitatea de a crea un curs personalizat care le permite să îndeplinească obiectivele de învățare fie că sunt profesionist, personal sau academic.

Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: Skype: alicja_golub

-Affordable Courses-

CAPABIL Manchester se angajează să furnizeze studenților nu numai cursuri de limbă excelente, ci și valoare pentru bani care este motivul pentru care avem o structură clară de stabilire a prețurilor și prețuri extrem de accesibile incepand de la 5 £ o oră. Fiecare elev are posibilitatea de a crea un curs personalizat care le permite să îndeplinească obiectivele lor de învățare.

-Experienced, Professional Tutors-

CAPABIL Manchester se angajează să furnizeze studenților nu numai cursuri de limbă excelente, ci și valoare pentru bani care este motivul pentru care avem o structură clară de stabilire a prețurilor și prețuri extrem de accesibile incepand de la 5 £ o oră.

Student Marturii:

"Abordarea la PUTEA Manchester este fantastic - în scurtul timp am fost la scoala am fost în stare să-mi îmbunătăți abilitățile generale de limba engleza în timp ce construirea într-adevăr pe de Afaceri engleză." -Robert Chojecki "Prin combinarea cursuri Manchester PUTEA împreună am fost în stare să atinge obiectivul meu de a obține un Band 7 în IELTS mai repede decât am crezut vreodată posibil. "-Diego Natali

Cursuri de limbă engleză în Manchester City Centre:

Fiecare elev are posibilitatea de a crea un curs personalizat care le permite să îndeplinească obiectivele lor de învățare.

Manchester le are pe toate și este mult mai ieftin decât a trăi în Londra! Două cluburi de fotbal de clasă mondială, trei universități remarcabile, centrul revoluției industriale, unele dintre cele mai bune trupe britanice din toate timpurile, de cumpărături fabulos, viața de noapte de neuitat, restaurante uimitoare și un amestec cu totul unic de arhitectura moderna si gotic. Easy Transport Manchester este un oraș compact, care face în jur de achiziție usor cu unul dintre cele mai bune servicii de transport public din Marea Britanie.

Un Multicultural Capital Manchester este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Marea Britanie, care combină farmecul de Nord, cu o atmosferă vibrantă multicultural. O locație excelentă în locație Marea Britanie Manchester înseamnă că marile orașe și atracții - Liverpool, Leeds, York, North Wales și Lake District sunt la mai puțin de o oră și jumătate distanță, ceea ce face excursii de o zi și vizite de weekend usor si simplu.

Minute de Aeroportul link-uri Manchester Airport este doar un călătorie cu trenul de 20 de minute de centrul orașului și Aeroportul Liverpool este la mai puțin de o oră distanță.

CAPABIL Manchester poate aranja o varietate de cazare pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră și bugetul!

Homestay

Aceasta este o oportunitate fantastica de a experimenta viața într-o familie adevărată engleză. Condiții de viață cu o familie engleză înseamnă că puteți avea o adevărată experiență imersiune engleza ca ai ocazia de a exersa abilitățile lingvistice cu vorbitori nativi în afara clasei.

Toate familiile noastre putere de rezistentă sunt pe deplin verificate și trebuie să treacă un proces amplu interviu. La CAPABIL Manchester folosim doar familiile gazdă, care au o mulțime de experiență de hosting studenți internaționali. Ne petrecem mult timp potrivire studenților cu familia gazdă dreptul de a asigura elevii au cel mai bun tariful posibil.

Homestay este împărțit în două categorii - standard și executive - si este disponibil pe bază de program integral sau demipensiune.

Student Residence

Acest lucru este ideal pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu tanar si vibrant cu alți elevi. Locuințe noastre studențești sunt situate aproape de centrul orașului astfel încât este ușor pentru a ajunge la școală. Acest tip de oferte de cazare valoare excelentă pentru bani ca elevii sunt aproape de o mulțime de facilități și poate salva pe costurile de transport.

Căminele studențești sunt ideale pentru persoanele care doresc să aibă o anumită libertate, după cum puteți veni și pleca după cum te rog, de asemenea, și au posibilitatea de a găti pentru tine. Trăind într-o reședință este perfect pentru persoanele care iubesc să socializeze, după cum veți trăi în mod tipic cu 5-6 alte persoane și de foarte multe ori acestea vor fi de la peste tot în lume, astfel încât să trăiască într-un cadru cu adevărat internațional!

Căminele studențești au un dormitor privat cu baie proprie și bucătărie comună și camera de zi.

Student Apartament

CAPABIL Manchester este singura academie English Language în Manchester pentru a putea oferi studenților de utilizarea exclusivă a unui apartament de student. Apartamentul este situat la 20 de minute de la scoala si contine trei dormitoare duble cu baie și bucătărie comună. Recent renovat, apartamentul este o opțiune extrem de accesibil pentru studenții care vin să studieze la CAPABIL Manchester.

Acest apartament este ocupată doar de elevi ABLE Manchester, astfel încât să puteți obține să știți vecinii de apartament înainte de sosirea - vom încerca, de asemenea, să păstreze un amestec de naționalități în apartament, astfel încât să puteți vorbi doar în limba engleză la domiciliu. Acest lucru este ideal pentru persoanele care sunt în căutarea pentru o opțiune low-cost, dar doresc securitatea închirierea de la o sursă de încredere. Apartamentul este detinuta de PUTEA Manchester, astfel pot fi inchiriate pe atât pe termen lung și pe termen scurt.

Inchirieri private

Dacă sunteți de planificare pentru a rămâne în Manchester pentru o perioadă lungă de timp (de exemplu, peste șase luni) sau în cazul în care vrei să trăiești cu un prieten sau partener, atunci o închiriere privat ar putea fi raspunsul. Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a se potrivi toate cerințele și bugetele. CAPABIL Manchester pot asista și consilia cei care doresc să închirieze o casă sau apartament printr-un proprietar privat. Doar informează-ne în momentul rezervării. Hoteluri si pensiuni Ca un oraș mare, există un număr de hoteluri si pensiuni disponibile pe ambele termen lung și scurt. In centrul orasului Manchester există o gamă largă de hoteluri pentru a se potrivi tuturor - de lux, de afaceri și bugetul, iar noi suntem mai mult decât fericiți să ofere consultanță și rezerva un hotel șederea, ca parte a pachetului de studiu. Există o pensiune mare, aproape de școala în care camere private și paturi din cămine pot fi închiriate pentru perioade scurte.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Construi generală engleză cunoștințele

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Construi cursuri la PUTEA sunt concepute pentru a permite studenților să dezvolte abilitățile lor în domenii specifice ale limbii. Aceste clase se concentreze pe un singur abilitate, fie sau o singură zonă a limbii, astfel încât studenții să poată excela în aceste zone. Construi clase sunt fantastic pentru cei care caută o mai mare intelegere a unui anumit domeniu sau care au o cerință specifică pentru învățarea limbii engleze. Construiți clase sunt suplimentul perfect pentru orice curs atinge sau de a învăța. Construi clase includ: Build de scriere, Build Reading și Vocabular, Build Fluența, Build gramatică și construi afaceri. [+]

Construi cursuri la PUTEA sunt concepute pentru a permite studenților să dezvolte abilitățile lor în domenii specifice ale limbii. Aceste clase se concentreze pe un singur abilitate, fie sau o singură zonă a limbii, astfel încât studenții să poată excela în aceste zone. Construi clase sunt fantastic pentru cei care caută o mai mare intelegere a unui anumit domeniu sau care au o cerință specifică pentru învățarea limbii engleze. Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: alicja_golub Construiți clase sunt suplimentul perfect pentru orice curs atinge sau de a învăța. Construi clase includ: Build de scriere, Build Reading și Vocabular, Build Fluența, Build gramatică și construi afaceri. ... [-]

Generală engleză atinge examen succes

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Realiza cursuri la focus PUTEA pe abilitățile și tehnicile necesare pentru a obține gradul dorit și merită. Formatori ABLE sunt specialiști examen cu recorduri de circuit restante care vă va învăța sfaturi și trucuri de care aveți nevoie pentru a maximiza amprenta. Clase Examen includ: IELTS - (Academic / General), FCE, CAE, CPE, KET, PET [+]

Limba engleză a atinge succesul examen Realiza cursuri la focus PUTEA pe abilitățile și tehnicile necesare pentru a obține gradul dorit și merită. Formatori ABLE sunt specialiști examen cu recorduri de circuit restante care vă va învăța sfaturi și trucuri de care aveți nevoie pentru a maximiza amprenta. Clase examen includ: IELTS - (Academic / generale), FCE, CAE, CPE, KET, PET

Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: alicja_golub

L = Învețe limba: curs mai populare PUTEA se concentrează pe toate competențele cheie studenții trebuie să folosească limba engleză în mod eficient într-un cadru din lumea reala.

Cursuri

Cât timp am nevoie pentru a studia să învețe limba engleză?... [-]


Generală engleză Excel și de master în limba

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Cursuri Excel la PUTEA sunt unu la unu clase în care elevii pot petrece timpul de lucru cu antrenorul lor personal de a atinge obiectivele lor specifice - clase se poate concentra pe practica examen, engleză pentru afaceri sau Universitatea, sau capacitatea de engleza generala. One-to-One clase sunt ideale pentru cei care sunt în căutarea pentru rezultate rapide! Petrece unu la unu timp cu profesorul înseamnă că întreaga central al clasei este de aproximativ atingerea obiectivelor studentului în cel mai scurt timp posibil. [+]

Cursuri Excel la PUTEA sunt unu la unu clase în care elevii pot petrece timpul de lucru cu antrenorul lor personal de a atinge obiectivele lor specifice - clase se poate concentra pe practica examen, engleză pentru afaceri sau Universitatea, sau capacitatea de engleza generala. One-to-One clase sunt ideale pentru cei care sunt în căutarea pentru rezultate rapide! Petrece unu la unu timp cu profesorul înseamnă că întreaga central al clasei este de aproximativ atingerea obiectivelor studentului în cel mai scurt timp posibil.

Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: alicja_golub Cât timp am nevoie pentru a studia să învețe limba engleză?

Aceasta depinde de nivelul de a începe de la, ceea ce limba maternă este și cât de greu lucrați! Un incepator absolut poate ajunge, de obicei, un nivel intermediar puternic în 9-12 luni. ... [-]


Generală engleză învețe limba

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 52 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Desigur cel mai popular PUTEA se concentrează pe toate competențele cheie studenții trebuie să folosească limba engleză în mod eficient într-un cadru din lumea reala. O lecție de comunicare cu accent pe cele patru abilități-cheie; vorbire, ascultare, citire și scriere. Scopul acestui curs este pentru ca elevii să poată comunica într-un stil fluent, natural. [+]

Desigur cel mai popular PUTEA se concentrează pe toate competențele cheie studenții trebuie să folosească limba engleză în mod eficient într-un cadru din lumea reala. Adaugă-mă pe Skype pentru a discuta incepand de astazi: alicja_golub O lecție de comunicare cu accent pe cele patru abilități-cheie; vorbire, ascultare, citire și scriere. Scopul acestui curs este pentru ca elevii să poată comunica într-un stil fluent, natural.

Cât timp am nevoie pentru a studia să învețe limba engleză?

Aceasta depinde de nivelul de a începe de la, ceea ce limba maternă este și cât de greu lucrați! Un incepator absolut poate ajunge, de obicei, un nivel intermediar puternic în 9-12 luni. ... [-]