Newcastle University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Exact unde vrei să fii

Doriți să studiați la o universitate de înaltă clasă într-unul din orașele cele mai interesante din Marea Britanie? Newcastle University plasat pe locul 5 în Marea Britanie de către Barometrul Studențesc Internațional 2016 și face parte din grupul Russell Group de renume internațional. În Newcastle University se află chiar în inima campusului. Veți simți imediat parte din această scenă universitară, înfloritoare, în timp ce învățați în facilitățile sale fantastice moderne. Veți experimenta predarea în stil universitar cu prelegeri, tutoriale și un studiu privat susținut. Echipa noastră prietenoasă de asistență se află în apropiere, astfel încât să puteți fi siguri de un prim an simplu, relaxat și inspirator.

Inima experienței dvs. de învățare

Doriți să studiați în inima unui oraș înfloritor? Centrul INTO de la Newcastle University oferă tocmai asta. Este un centru modern, sigur, cu acces deplin la o serie de facilități de viață și de învățare.

Datorită facilităților de studiu de ultimă oră, cazare la fața locului și o mulțime de oportunități de relaxare și socializare, veți găsi totul într-un singur loc.

Pe lângă clase contemporane și facilități fantastice de IT, Centrul oferă un laborator versatil, un centru de resurse lingvistice și o vastă bibliotecă. Și veți fi susținuți de profesorii noștri și de personalul nostru, care vă vor asigura că veți obține cele mai multe din timpul petrecut la Newcastle University .

Bibliotecă

Există trei biblioteci în campus. Deschis șapte zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, Biblioteca Robinson este biblioteca principală a Universității. Aici veți găsi peste un milion de cărți, peste 100.000 de resurse electronice și mii de reviste.

Există și două biblioteci specializate - Biblioteca de Drept și Biblioteca Medicală și Dentară Walton. Nu găsiți ceea ce căutați? Personalul prietenos este la îndemână pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce aveți nevoie.

 • 1300 de PC-uri în rețea, unele cu acces 24 de ore din 24
 • Scrierea de dezvoltare, asistența matematică și asistența bibliotecii generale disponibile
 • DVD și CD checkout pentru învățarea limbilor străine

Facilităţi

Când vine vorba de studiu, Centrul INTO are tot ce ai nevoie. Există o combinație de spații sociale și locuri liniștite pentru studii private. Centrul de resurse pentru învățare bine aprovizionat este dotat cu cărți, resurse online și periodice pentru a vă îmbunătăți studiile. Centrul de resurse pentru învățare este deschis de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00.

Doriți să studiați online? Veți avea acces la Blackboard, un mediu virtual de învățare în care veți putea descărca note de curs și conținutul cursului, precum și să participați la discuții cu colegii și profesorii.

Aveți nevoie de sfaturi? Centrul oferă asistență de 24 de ore din momentul în care ajungeți. De la sprijinul acordat în cazul vizelor și al imigrației la preluarea de la aeroport, la un program de orientare și la asistenți rezidenți în cadrul spațiilor de cazare, veți avea tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a vă stabili.

Viața în campus nu are legătură doar cu studierea. Veți avea, de asemenea, acces la unele facilități excelente unde puteți socializa cu noii prieteni. Cafenele, restaurantele și facilitățile sportive pot fi găsite în campus. Sau te vei duce la Uniunea Studenților, unde vei fi răsfățat pentru alegere cu peste 200 de cluburi și societăți.

Alimente

Un loc minunat de a petrece împreună cu prietenii și de a vă relaxa între clase, cafeneaua se află în centrul campusului. Este un loc minunat de a lua micul dejun, prânz sau o băutură între clase. Variantele vegetariene și halal sunt adesea disponibile și există și un card de loialitate pentru a vă economisi bani.

Facilități incredibile și o locație fantastică

Veți avea acces la toate facilitățile uimitoare ale Newcastle University . Există Biblioteca Robinson premiată și Centrul de resurse lingvistice - ambele sunt locuri excelente de studiu, precum și un mediu virtual de învățare excelent. Dar în Newcastle University este vorba despre mai mult decât clase și studii, cu o mare uniune studențească și un fantastic centru sportiv.

O universitate globală de prim rang

Newcastle University oferă perspective excelente de ocupare a forței de muncă, o experiență de neuitat în rândul studenților și este membru fondator al grupului Russell, care include 24 de universități din Marea Britanie, cele mai apreciate în domeniul cercetării. Clasamentul în topul 1% din universitățile din lume și al 23-lea în Marea Britanie, Newcastle University , de asemenea, se situează pe locul 12 în lume pentru satisfacția studenților internaționali.

Învățând aici înseamnă că te vei alătura mai mult de 23.000 de studenți din peste 120 de țări și o comunitate puternică de studenți care va inspira și va încuraja învățarea.

Menținerea unei tradiții de excelență

Una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie și cu o reputație excelentă pentru o excelentă predare și cercetare de ultimă oră, Newcastle University este o alegere populară atât pentru studenți, cât și pentru angajatori.

Veți construi conexiuni globale aici, universitatea oferind o serie de opțiuni pentru a vă îmbunătăți studiile, inclusiv:

 • studiază în străinătate acorduri cu peste 250 de universități din întreaga lume, precum și studii internaționale în străinătate, școală de vară și programe de lucru integrate în grade
 • finanțarea călătoriilor de cercetare pentru studenți din întreaga lume
 • parteneriate cu peste 400 de instituții globale
 • acces gratuit pentru toți elevii la facilități pentru a învăța o altă limbă
 • diplomele eliberate în Singapore și o școală medicală în Malaezia
 • un nou campus din Londra, care oferă o gamă largă de cursuri, masterclasses și evenimente de angajator și absolvenți
 • diverse discipline, cu 27 de subiecți clasați pe locul 20 în Marea Britanie

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Programe Pathway Universitare » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea An Fundațional »

Programe

Această școală oferă și:

An Fundațional

Fundație Internațională în științele Fizice și Inginerie

Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

Oferindu-vă intrarea directă la un an de o diplomă de licență într-o serie de subiecte de inginerie și științe la o universitate de conducere din Marea Britanie. [+]

Studiați-vă studiile universitare la discipline precum știința și ingineria la Universitatea Newcastle

Un curs asigurat de calitate, care oferă intrarea directă în primul an al licenței dumneavoastră de licență într-o serie de discipline de inginerie și științe de la o universitate de top din Marea Britanie.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate statutul de student universitar complet și accesul la facilitățile universitare

Există două opțiuni de curs disponibile:

Fundația Internațională (3 termeni) - aceasta este opțiunea standard ... [-]

Fundație Internațională în științele Umaniste și Sociale

Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

Oferindu-vă intrarea directă la un an de o diplomă de licență într-o serie de subiecte de la lege la media la politica la o universitate de conducere din Marea Britanie. [+]

Combinând studiul academic, predarea intensivă a limbii engleze și abilitățile de studiu pentru a vă pregăti pentru intrarea în primul an în Politică și Sociologie la Universitatea Newcastle

IN Universitatea Newcastle oferă cea mai bună pregătire pentru intrarea directă în primul an de licență de licență într-o serie de subiecte de la lege la media la politică.

De ce aplicați pentru programul Fundației Internaționale? asigurarea plasamentului universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate statutul de student universitar complet și accesul la facilitățile universitare

Există două opțiuni de curs disponibile:... [-]


International Foundation in Architecture

Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

[+]

Limba engleză: IELTS 5.0 - 5.5 sau echivalent

Nu îndepliniți cerințele de intrare? De asemenea, oferim un curs de limba engleză

[-]

International Foundation in Business and Management

Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni January 2019 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

[+]

finalizarea cu succes a unui interviu; care au studiat anterior o disciplină relevantă; care au absolvit anterior un grad; sau având IELTS 6.0 sau echivalent în limba engleză.

Al șaptelea în Marea Britanie pentru agricultură

(The Times și The Times Times Good University Guide 2017)

Conducând o varietate de diplome de licență la Universitatea Newcastle în domenii precum:

Contabilitate, Finanțe și Economie

În plus față de prelegeri, veți avea seminarii, activități de grup, sesiuni de calculator și, de asemenea, clinici de studiu, unde veți primi îndrumări unu-la-unu de la profesorul dvs. Experții în domeniul afacerilor vă vor îmbunătăți studiile oferind prezentări. Veți beneficia, de asemenea, de utilizarea studiilor de caz din seria Financial Times 100.... [-]


Diplomă de Absolvire

Diplomă De Licență în Afaceri și Umaniste

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

Îmbunătățiți-vă limbajul și abilitățile academice pentru intrarea directă la o diplomă de master la Universitatea Newcastle. Această cale vă oferă progresul spre o serie de diplome postuniversitare în agricultură, afaceri, comunicare, patrimoniu, drept, media, științe sociale și transporturi la Universitatea Newcastle. [+]

Îmbunătățiți-vă limbajul și abilitățile academice pentru intrarea directă într-o diplomă de master la Universitatea Newcastle

Această cale vă oferă progresul spre o serie de diplome postuniversitare în agricultură, afaceri, comunicare, patrimoniu, drept, media, științe sociale și transporturi la Universitatea Newcastle.

De ce se aplică pentru programul Diploma de absolvent? plasament universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate statutul universitar complet În cazul în care îmi va lua?

[-]

Diplomă De Licență în Afaceri și științe Umaniste Cu Limba Engleză Pre-sessională

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

Acest program include un termen suplimentar, dedicat în mod special îmbunătățirii abilităților de limba engleză pentru intrarea directă la masterat la Universitatea Newcastle. Progrese către o serie de diplome postuniversitare în afaceri, comunicare, patrimoniu, drept, media, științe sociale și transport la Universitatea Newcastle. [+]

Îmbunătățiți-vă limbajul și abilitățile academice pentru intrarea directă la o diplomă de master la Universitatea Newcastle. Acest curs include un modul Pre-session Language pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru a studia în Marea Britanie.

Diploma de absolvent cu limba engleză pre-sesiune vă permite să studiați un termen de limbă engleză, urmat de un studiu academic în afaceri și umaniste.

[-]

Diplomă De Licență în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

Pregătește-te pentru masteratul în arhitectură cu un curs la Universitatea Newcastle. Un curs pre-master special conceput pentru a pregăti studenții pentru grade legate de arhitectură. [+]

[-]

Graduate Diploma in Architecture with Pre-sessional English

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

[+]

Academic: Diplomă de licență sau diplomă de 3 ani

Limba engleză: IELTS 5.0 sau echivalent

[-]

Pathway Universitar

International Year One in Architecture

Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

[+]

În cazul în care îmi va lua?

[-]

Un An Internațional în Afaceri

Campus Cu normă întreagă 9 - 12 luni September 2018 Regatul Unit Newcastle upon Tyne

Pregătiți-vă pentru intrarea în al doilea an de licență la Universitatea Newcastle Business School. Acest curs va îmbunătăți cunoștințele dumneavoastră în domeniul afacerilor moderne și abilităților de management, permițându-vă să progreseze direct în anul doi de o diplomă de licență, după finalizarea cu succes. [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea în al doilea an de licență la Universitatea Newcastle Business School.

De ce aplicați pentru programul Anul International 1? plasament universitar pentru toți studenții de succes un program universitar asigurat de calitate statutul universitar complet

Există două opțiuni de curs disponibile:

[-]

Contactează

INTO Newcastle University

Adresă, linia 1 The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, England, Regatul Unit
website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/newcastle-university