STC Higher Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre STC

Învățământul superior STC și-a extins acum aportul și oferă opțiuni de curs mai largi, precum și o mai mare flexibilitate în programele sale de învățare. Învățământul Superior STC este astăzi un lider al institutului pentru afaceri și IT pentru învățământul superior din Malta.

STC Învățământul Superior Oferă în prezent state-of-the-art facilități de formare și curricula la sute de studenți maltezi în parteneriat cu lideri mondiali, cum ar fi Middlesex University, NCC Educație, Cisco, Microsoft și Redhat Linux. Acest lucru permite participanților să obțină calificări acreditate la nivel internațional prin studierea la nivel local. Aceste activități au făcut ca STC Higher Education să fie un important centru local pentru persoanele care se gândesc serios la o carieră profesională în domeniul managementului, sistemelor informatice și tehnologiei informației. De la persoanele care doresc să studieze pentru a-și schimba perspectivele de carieră la profesioniștii care caută calificări de top în IT sau management. Învățământul superior STC a devenit cea mai de încredere alegere a Maltei.

Învățământul superior STC din Malta este dedicat calității și profesionalismului în învățământul superior. Nu ne uităm doar la aspectele academice ale studenților noștri, ci și ne mândrim cu faptul că ne-am interesat personal de studenții noștri. Atât personalul nostru, cât și tutorii sunt întotdeauna gata să-i ajute pe studenții noștri să obțină cele mai bune rezultate din experiența lor în domeniul învățământului superior STC.

Trecutul

Compania a fost înființată în 1997, cu primele sale sedii în Swatar, limitele Dingli. Acesta a fost cunoscut anterior ca Centrul de calcul guvernamental. Patruzeci de firme IT împreună cu Guvernul Maltei au convenit să înființeze o societate mixtă care să aibă mandatul de a institui un centru eficient și profitabil de excelență în domeniul formării profesionale, care să ofere instruire continuă pe parcursul întregii vieți în dezvoltarea abilităților IT.

60575_logos.png

Locații

Pembroke

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta