Inlingua Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cunoştinţe. Reputatie. Experienţă. Calitate. Acestea sunt motivele pentru care în fiecare an, studenții din întreaga lume aleg un centru de inlingua. inlingua este mandra de a fi una dintre cele mai importante școală de limbă în Malta, formând o parte din rețeaua mondială a inlingua internaționale noi credem că valorile fundamentale ale școlii noastre și serviciul nostru, sunt ceea ce ne diferentiaza de restul școlilor în engleză aici, în Malta .

Bariere lingvistice de trecere

Comunicarea este cheia succesului pentru orice aspect al vieții. Un limbaj comun este fundamentul unei bune comunicări și sloganul internațional inlingua lui, care traversează barierele lingvistice, transmite perfect ceea ce inlingua își propune să facă. Scopul nostru este de a preda limbi străine în lume, astfel încât să avem un limbaj comun cu care putem împărtăși viața noastră și râsul nostru cu cetățenii lumii barierele lingvistice Crossing - aducând lumea împreună.

Noi facem lucrurile diferit

La inlingua Malta, noi nu predau doar limba engleză, vom preda engleza calea inlingua.

Cărțile noastre de curs, resursele noastre de învățare a limbilor și metoda de predare inlingua toate contribuie la formarea eficientă și de succes limbă.

Metoda inlingua urmează principii de bază care se concentrează pe utilizarea limbii, mai degrabă decât de lectură cu privire la aceasta, și suntem încrezători că abordarea noastră funcționează pentru că inlingua are peste 40 de ani de experiență în furnizarea de cursuri de limbi străine de succes pentru oameni din întreaga lume, ceea ce face inlingua să iasă în evidență din restul școlilor de limbi străine din Malta

Facem simplu

Inlingua Malta are 36 de ani de experiență în predarea limbii engleze ca limbă străină și înțelegem că învățarea unei limbi străine poate fi de intimidare pentru unii oameni. Să pornească de la zero ca un copil de învățare să vorbească pentru prima dată când s-ar putea împiedica de la a face acest prim pas pe drumul învățării limbilor străine.

Toți formatorii noștri sunt pe deplin certificate cu mulți ani de experiență și înțeleg provocările cu care se confruntă elevii în clasă. Când studiu limba engleză cu noi veți vedea că învățarea unei limbi străine poate fi distractiv și stimulativ.

trainerii noștri vă va ghida pe parcursul întregului proces, ajutându-vă să-și asume această nouă provocare și înainte să știi, vei fi vorbitor de limba engleza ușor și cu încredere pentru că suntem într-adevăr face atât de simplu!

Ia-l de dreapta

Alege inlingua Malta pentru cursul dvs. de limbă și obține dreptul prima dată. De la prima ta zi, va comunica în limba engleză și imediat veți începe să îmbunătățească și să se simtă mai încrezători cu abilitățile dumneavoastră.

În clasă, formatorii noștri vă ghidează pentru a produce fraze care sunt corecte, atât gramatical cât și tematic, și în curând, vorbind limba engleză va veni la tine in mod natural. Pe masura ce castiga experienta va va face mai puține greșeli și să învețe mai repede.

Deci, alege inlingua pentru cursurile de limbi străine și să învețe limba engleză în Malta modul nostru. Vei obține dreptul atât de ori!

classroom1.jpg

Limba școlară Malta

 • inlingua Malta face parte din inlingua International, cea mai mare asociație de școli de limbi străine cu capital privat din lume, avand in prezent 309 de centre din 35 de țări diferite din întreaga lume
 • Suntem de-al doilea institut de a organiza cursuri de limba engleză în Malta. Școala noastră limbă a fost de operare de pe insula din 1980 - Suntem organisme de tendință în industria EFL în Malta
 • Metoda inlingua, propriul nostru mod de predare a limbii engleze sa dovedit a fi un instrument eficient în formarea lingvistică de succes.
 • Toate cărțile de curs inlingua limba engleză sunt special dezvoltate de departamentul nostru academic din Elveția
 • Peste 300.000 de oameni pe an, alegeți un curs de limba inlingua de a învăța o nouă limbă
 • 44 de săli de clasă cu aer condiționat
 • sala de lectura, sala de Junior și o sală de DVD dotată cu table interactive
 • Bibliotecă / centru de auto-studiu
 • Student Cameră comună
 • Wi-Fi gratuit în întreaga clădire inlingua
 • 24 de ore Helpline de urgență
 • Inlingua privata Student Residence situat în St Julian
 • Din cauza anumitor limitări, școala noastră în care nu sunt accesibile pentru persoanele in scaune cu rotile. inlingua Malta oferă cursuri de limbă One-to-One la locul de cazare, la cerere,

Locații

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta