Read the Official Description

Viziunea și valorile ICTQ

Misiunea noastră

"Lucrăm pentru a inspira dezvoltarea personală"

Școala noastră depășește dezvoltarea limbajului.

Ne străduim să promovăm conștientizarea socială multiculturală, abilitățile de conducere și de prezentare; împuternicirea elevilor cu abilitățile necesită o contribuție dinamică la comunitatea internațională de afaceri și muncă.

Ceea ce oferim

"La ICTQ Malta lucrăm din greu pentru a oferi cele mai bune servicii posibile pentru a ajuta elevii noștri să învețe limba engleză, cu distracție, în cel mai scurt timp și la un preț rezonabil"

Elevii sunt ghidați de profesorii noștri calificați și cu experiență în limba engleză, pentru a comunica în mod eficient în limba engleză, fie că este vorba de dezvoltarea personală.

Lucrăm pentru a oferi studenților un pachet complet de studii în străinătate, spre deosebire de oriunde altundeva! Pe lângă faptul că aveți o experiență extraordinară în Malta, veți primi o educație eficientă în limba engleză, care va deschide ușile pentru viitorul dvs.

Despre noi

ICTQ Malta este o școală internațională de limbă engleză condusă de o echipă extrem de motivată, cu peste 20 de ani de experiență în industria EFL.
ICTQ Malta reunește noi tehnologii, metodologii și o echipă excelentă de profesioniști calificați care sunt pregătiți să îmbrățișeze această aventură și să ofere studenților oportunități sporite de a învăța și de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în limba engleză.

ICTQ Malta este situat în centrul orașului Mellieha, cea mai exclusivistă zonă din Malta pentru locația sa în perioada de vară. Școala este aproape de toate facilitățile și atracțiile principale și la numai 1 minut cu autobuzul spre cele mai frumoase plaje din Malta și apele limpezi.

Datorită locației sale, Mellieha este o bază minunată pentru a explora apoi insulele frumoase din nordul Maltei, inclusiv Comino și Gozo.

Mellieha oferă o gamă de sporturi acvatice și activități cum ar fi snorkelling, scufundări, înot - toate la un preț rezonabil. În timp ce sunteți aici, asigurați-vă că ați verificat frumoasa lagună albastră, cea mai incredibilă piscină naturală din Malta și zona de plajă!

Echipa noastră academică se angajează să furnizeze cele mai bune metode de școlarizare. Pe lângă faptul că au limba engleză ca limbă maternă, ei posedă o calificare acreditată, cum ar fi certificatul TEFL, CELTA sau DELTA.
Metodologia noastră te pune în centrul lecțiilor tale. Profesorii își dezvoltă lecțiile pentru a vă asigura că sunteți implicați activ în procesul de învățare și că sunteți
oferind posibilități maxime de interacțiune.

Scopul nostru:

 • Pentru a vă permite să comunicați în mod eficient în limba engleză cu profesorii noștri calificați și cu experiență engleză;
 • Pentru a vă oferi un mediu sigur și primitoare, unde puteți trăi și studia;
 • Să furnizeze familiilor gazdă individuală și selectate în mod individual și locuințe private pentru siguranța și siguranța fiecăruia dintre studenții noștri;
 • Pentru a vă oferi oportunitatea de a construi prietenii interculturale și de a vă întâlni noi contacte de afaceri pentru a vă dezvolta.
 • Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă din Malta.

De ce să alegeți ICTQ?

 • Predarea limbajului comunicativ activ.
 • Integrarea completă a stilurilor de predare în completarea nevoilor studenților.
 • Oportunități limbaj autentice.
 • Clase flexibile pe tot parcursul anului.
 • Activități interesante și distractive.
 • Mediul de învățare inspirat.
 • Utilizarea pe scară largă a tehnologiei moderne în clasă.
 • Serviciu dedicat de îngrijire a clienților.
 • Integrarea socio-culturală.
 • Standarde înalte de management-academice.

De ce Mellieha?

Situat în partea de nord-vest a Maltei, departe de distragerile din oraș, printre văile calme și fertile din Mellieha, cu vedere la cele mai frumoase plaje de aur de pe insulă, într-o comunitate primitoare de 9000 de locuitori, se află cea mai nouă limbă engleză Școală de limbi străine: ICTQ Malta .
Premiul "Destinația europeană de excelență" acordat de Uniunea Europeană, Mellieha este orașul perfect destinat studenților - și familiilor - pentru a trăi și a studia în Malta.
Mellieha este o atracție populară pe tot parcursul anului atât pentru vizitatorii străini, cât și pentru cei străini care doresc să-și petreacă timpul într-o localitate pitorească care se mândrește cu o gamă largă de spații de cazare, restaurante, restaurante și mâncăruri autentice. Cu frumusețea naturală deosebită, Mellieha este ideală pentru vizitatorul activ care se bucură de plimbări, scufundări, ciclism și trasee ecologice, precum și pentru cei care încearcă să se relaxeze și să se îmbogățească cu soare într-o zonă bogată în istorie și cultură.
În plus față de priveliștile naturale de pe litoral, cu vedere la insulele Gozo, Comino și St Paul, precum și bogăția istorică a muzeelor, capele și fortificații, există o mulțime de atracții pentru vizitatorii Mellieha de a educa, îmbogăți și anima propria experiență din Malta .
Mai mult decât atât, Mellieha se bucură de un climat cald cu un soare amplă pe tot parcursul anului și este doar o scurtă călătorie cu autobuzul sau cu feribotul către diferitele oportunități pe care le oferă Malta. Prin urmare, Mellieha are multe de a apela la vizitatorii cu ICTQ Malta aceea ICTQ Malta a ales-o ca și Centrul pentru Excelența Engleză.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

ICTQ Malta

Dacă doriți să studiați limba engleză pentru ao folosi în situațiile de zi cu zi, un curs de limba engleză este o alegere perfectă pentru dvs. În timpul lecțiilor dvs., v ... [+]

ID: GE20Curs de grupÎncepător la nivel avansat, nivel elementar la nivel avansat

Vreți să vă măriți încrederea? Ai nevoie de o vacanță? Vrei o învățătură de calitate?

Dacă doriți să studiați limba engleză pentru ao folosi în situațiile de zi cu zi, un curs de limba engleză este o alegere perfectă pentru dvs. În timpul lecțiilor dvs., veți învăța abilități de conversație, combinate cu vocabular și gramatică, pentru a face comunicarea dvs. în limba engleză mult mai ușoară și mai eficientă. Alegerea acestui curs este o modalitate bună de a combina distracția de vacanță cu învățarea!

[-]
Malta Mellieha

Cursuri de vară

ICTQ Malta

Școala de limbă engleză ICTQ, în colaborare cu Academia Europeană Pilot a Maltei, a creat un curs destinat exclusiv tinerilor interesați de aviație. Programul este destin ... [+]

Faceți clic pentru a ENROLL ACUM !

Școala de limbă engleză ICTQ, în colaborare cu Academia Europeană Pilot a Maltei, a creat un curs destinat exclusiv tinerilor interesați de aviație. Programul este destinat să furnizeze Bazele pregătirii în domeniul aviației, împreună cu limba engleză a limbii engleze. În schimb, elevul va putea să înțeleagă cum zboară o aeronavă și cum este controlat traficul aerian. Ei vor învăța terminologia de bază a aviației în limba engleză - limba internațională a cerului. Studenții înscriși în acest curs vor putea să experimenteze ceea ce este nevoie pentru a deveni Pilot. Deci, fie ca un hobby sau ca o cariera viitoare, acest lucru este cu siguranta primul pas in directia cea buna!... [-]

Malta Mellieha