Malaysian Institute of Art (MIA)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1967 ca o organizație non-profit, Institutul a instruit mii de artiști profesioniști, designeri si muzicieni pentru industriile creative din această țară. Astăzi, institutul oferă o gamă largă de cursuri de diplomă în domeniul artei, design și muzică cu conținut cuprinzătoare și bine concepute de curs.

Accentul este pus pe stăpânirea de aptitudini creative, întreabă în profunzime, dezvoltarea conceptuală, gândire critică și de cunoștințe IT. Institutul face toate eforturile pentru a integra cunoștințe de IT și valori multi-etnice culturale în programele sale de instruire pentru a spori domeniul de aplicare al învățării și calitatea creativă a elevilor.

Malaysian Institutul de Arta (MAI) se străduiește să ofere educație accesibile și de calitate în artele creative prin asigurarea unui mediu propice pentru ca elevii să dezvolte potențialul creativ și să depună eforturi pentru excelență artistică. Scopul său este de a instrui creative, inovatoare, încredere și de sine-stătătoare profesionale artisti, designeri si muzicieni pentru a satisface nevoile de dezvoltare națională. Institutul este angajat pentru a satisface nevoile de resurse umane prin oferirea de absolvenți bine pregătiți, care vor contribui la dezvoltarea industriei creative.

Locații

Kuala Lumpur

Malaysian Institute Of Art (MIA)

Address
Institut Seni Lukis Malaysia
294-299, Jalan Bandar 11,
Taman Melawati

53100 Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia
Număr de telefon
+60 3-4108 8100