College MDIS Malaysia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

steag

Malaezia MDI

Un pas înainte în realizarea eforturilor sale de globalizare, Institutul de Dezvoltare de Management din Singapore (MDI) a semnat un contract de punct de reper cu EduCity @ Iskandar Sdn Bhd, făcându-l prima instituție terțiar privat în Singapore pentru a face incursiune în Malaezia. Acesta este al doilea campus de peste mări MDI "- prima fiind în Tașkent, Uzbekistan - și, de asemenea, marcheaza prima afacere majora facuta de un grup din Singapore în zona economică specială a lui Iskandar.

A avut loc în septembrie 2013, Ceremonia Malaezia Campus Groundbreaking MDI a fost oficiată de către YAB Tan Sri Dato 'Hj. Muhyiddin bin Hj. Mohd Yassin, viceprim-ministru al Malaezia și ministru al Educației. Proiectul a costa RM300 milioane de euro și va fi realizată în trei etape: prima, care urmează să fie finalizată până în 2015, va permite campusul să deschidă porțile pentru aproximativ 2.000 de studenți, dar scopul este de a permite campus pentru a răspunde la peste 10.000 de studenti după finalizarea a treia faze în 2023. Între timp, Campus City în Johor Bahru City Square va fi în funcțiune deplină.

O dată pe deplin operațională, Malaezia va fi MDI echipate cu infrastructura de stat-of-the-art, cum ar fi conectivitate-campus WiFi, laboratoare de calculatoare complet echipate și teatre de curs dedicate. În conformitate cu inițiativa verde instituției, campusul va dedica, de asemenea, la aproximativ 40 la suta din 30,07 acri de teren pentru care încorporează caracteristici ecologice și de handicap prietenos, cum ar fi panourile solare, rezervoare de colectare a apei pluviale și efectul de orbire scuturi pentru a minimiza si consumul de apa electrica.

Malaezia va oferi MDI cursuri în Afaceri, Turism și Ospitalitate, Comunicare în masă, tehnologia informației, și Digital Media. Toate aceste cursuri au primit deja (MQA) aprobarea și licențele de curs relevante agenției din Malaezia Calificări lui.

Cu adăugarea de Malaezia MDI, studenții din campusuri din Tașkent și MDI-uri Singapore vor avea posibilitatea unei educații transnaționale: ceva care, odată cu globalizarea crescândă a economiilor la nivel mondial, va deveni mai valoros decât pe măsură ce timpul trece.

steag

Viață de student

La Malaezia MDI, învățarea merge dincolo de abilitățile de bază care sunt predate în clasă. Ca student, există oportunități o mulțime de a lucra în rețea cu colegii colegii și alți studenți locali și internaționali. Campusul este umplut cu mult entuziasm și studenții sunt oferite ca platforma să urmeze pasiunea lor.

În afară de interesele legate de sport, există, de asemenea, numeroase activități culturale și sociale, pentru a spori la lipirea MDI.

Bucurați-vă de experiența și să fie o MDI parte a unei comunități dinamice.

steag

De ce studiu la Malaezia MDI

Educație Holistic

Se străduiește să ofere MDI un mediu de educație holistică pentru studenții săi. Pe lângă cunoștințele tehnice, de asemenea, aspiră la MDI dota studenții săi cu abilități soft care ar fi benefic pentru sferele lor publice și private ale vieții.

Mare accent pe calitate

Succesul absolvenților MDI-uri "este atribuită angajamentului puternic al institutului standard ridicat de educație. Am ales pentru lectori care sunt practicieni din industrie, cu experiență practică relevantă.

Învățarea pe tot parcursul vieții Pathway

Programele noastre ține pasul cu economia mondială. Noi oferim programe academice în domeniile de afaceri si management, Turism, și Hospitality Management, Tehnologia informației și a comunicațiilor în masă.

Bursă

premii de merit sunt disponibile pentru malaezienii care s-au făcut bine în examenele lor. Toate malaezieni au dreptul de a solicita premiile ar trebui să se califică.

steag
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome » Vedea BA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma în afaceri internaționale

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Diploma de afaceri internațională oferă o bază solidă către o carieră în comerțul internațional, sau ca o afacere; Programul își propune să dezvolte abilitățile necesare pentru a face o evaluare a mediului economic al companiilor și a strategiilor lor în contextul mediilor naționale și internaționale. [+]

Descrierea programului

Diploma de afaceri internațională oferă o bază solidă către o carieră în comerțul internațional, sau ca o afacere; Programul își propune să dezvolte abilitățile necesare pentru a face o evaluare a mediului economic al companiilor și a strategiilor lor în contextul mediilor naționale și internaționale.

Absolvenții din acest program va fi capabil să lucreze în roluri secundare la majoritatea întreprinderilor și, în special, în întreprinderile care susțin comerțul internațional. Rolurile pot fi de vânzări și marketing la operațiunile și planificare.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani.

La sfârșitul acestui curs studenții vor fi capabili să:... [-]


Diploma în Management

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Acest curs este conceput pentru a oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a lucra eficient și eficient la locul lor de muncă prin încorporarea în cunoștințe aprofundate teoretice și practice. [+]

Descrierea programului

Acest curs este conceput pentru a oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a lucra eficient și eficient la locul lor de muncă prin încorporarea în cunoștințe aprofundate teoretice și practice.

Absolventii acestui program vor demonstra cunoștințele integratoare și de înțelegere pe concepte cheie, principii și practici în domeniul managementului afacerilor. Ei vor fi în măsură să se alăture forței de muncă într-o capacitate administrativă.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani.

La sfârșitul acestui curs studenții vor putea să:

Spori înțelegerea lumii de afaceri. Să dezvolte abilități de conducere și moale, care sunt vitale pentru lumea de astăzi de afaceri competitiv. Dobândi abilități de luare a deciziilor și să fie inovatoare în abordarea problemelor de afaceri și situații. Să dezvolte abilitățile de gândire critică și de comunicare, care sunt necesare pentru a face față în mod eficient cu mediul de afaceri în continuă schimbare. Conținutul cursului ... [-]

Diploma în Tehnologia Informației

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Acest curs pune accent pe bazele de date ca bază de bază de dezvoltare a aplicatiilor pentru companii precum și cu privire la securitatea rețelei pentru o mai bună protecție a sistemelor TIC ale companiei. Elevii vor trece printr-un proiect pentru a simula un proiect de lucru real. Elev sunt, de asemenea, pregătite pentru avansarea academică pentru a spori carierele lor ar trebui să doresc să exercite competențe și cunoștințe în avans. [+]

Descrierea programului

Acest curs pune accent pe bazele de date ca bază de bază de dezvoltare a aplicatiilor pentru companii precum și cu privire la securitatea rețelei pentru o mai bună protecție a sistemelor TIC ale companiei. Elevii vor trece printr-un proiect pentru a simula un proiect de lucru real. Elev sunt, de asemenea, pregătite pentru avansarea academică pentru a spori carierele lor ar trebui să doresc să exercite competențe și cunoștințe în avans.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani.

Conținutul cursului

Anul 1

01 Abilități de comunicare 02 Principiile Tehnologiei Informației 03 Matematică pentru calculare 04 Studii Malaezia 05 îndemânare de afaceri și de învățare 06 bahasa Kebangsaan 07 Sisteme de operare 08 Principii de programare Studii 09 islamice / moral Depanarea 10 PC ... [-]

Diplomă în comunicare în masă

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Acesta este un curs bazat pe larg conceput pentru a introduce conceptele de bază, teorii și abilități în mass-media și managementul comunicării. Cursul își propune, de asemenea, să dezvolte o atitudine creativă, mintea deschisă și mass-media de sensibilizare relevante. [+]

Descrierea programului

Acesta este un curs bazat pe larg conceput pentru a introduce conceptele de bază, teorii și abilități în mass-media și managementul comunicării. Cursul își propune, de asemenea, să dezvolte o atitudine creativă, mintea deschisă și mass-media de sensibilizare relevante.

Absolvenții din acest program va fi capabil să lucreze cu în industria media, în locuri de muncă la companii New Media, în companiile de publicitate, emisiuni de radio și televiziune, companiile de relații publice, precum și în companiile de comunicare corporate.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani.

La sfarsitul acestui curs voi, studentul, va fi capabil să:... [-]


Diplomă în contabilitate

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Acest curs este proiectat pentru a produce absolvenți de diplomă care sunt competente punct de vedere tehnic, profesional și bine respectat în industrie care doresc să lucreze în direcția nivel managerial. Cursul oferă o bază solidă de cunoștințe de concepte și abilități în contabilitate și este dezvoltat prin munca de clasă, cursul de lucru, lucrul în echipă și sarcini. [+]

Descrierea programului

Acest curs este proiectat pentru a produce absolvenți de diplomă care sunt competente punct de vedere tehnic, profesional și bine respectat în industrie care doresc să lucreze în direcția nivel managerial.

Cursul oferă o bază solidă de cunoștințe de concepte și abilități în contabilitate și este dezvoltat prin munca de clasă, cursul de lucru, lucrul în echipă și sarcini.

titluri de locuri de muncă posibile relevante pentru această calificare includ; contabili asistenți, manageri de birou, manageri de administrare si ofiteri de buget.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani.

Conținutul cursului

Anul 1

01 Abilități de comunicare 02 Studii Malaezia 03 Matematică de afaceri 04 bază Contabilitate financiară 05 Principiile managementului 06 bahasa Kebangsaan 07 Intermediarul Contabilitate financiară 08 Microeconomie Studii 09 islamice / moral 10 Bazele Tehnologiei Informației 11 Statistica de afaceri ... [-]

Diplomă în managementul turismului

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Acesta este un curs bazat pe larg, care acoperă atât industriile ospitalității și turismului. Absolvenții din acest program va avea un atacant traseu pentru a dezvolta cariera lor în gestionarea industriei de turism, turism și ospitalitate. Cursul este, de asemenea, proiectat pentru a oferi progresie academice spre o diplomă de licență. [+]

Descrierea programului

Acesta este un curs bazat pe larg, care acoperă atât industriile ospitalității și turismului. Absolvenții din acest program va avea un atacant traseu pentru a dezvolta cariera lor în gestionarea industriei de turism, turism și ospitalitate. Cursul este, de asemenea, proiectat pentru a oferi progresie academice spre o diplomă de licență.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani

Conținutul cursului

Anul 1

01 Introducere în managementul ospitalității Principii și practici de turism 02 03 Engleza pentru afaceri 04 Studii din Malaezia 05 îndemânare de afaceri și de învățare 06 bahasa Kebangsaan 07 Marketing în industria turismului 08 Introducere în industria turismului Studii 09 islamice / moral 10 Siguranță, Sănătate și Securitate 11 Principals de management al ... [-]

Diplomă în marketing

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Marketingul este esențial în domeniul de afaceri pentru a identifica oportunitati de afaceri precum și pentru a promova produse și servicii, precum și ajută o organizație să fie veni mai vizibile. [+]

Descrierea programului

Marketingul este esențial în domeniul de afaceri pentru a identifica oportunitati de afaceri precum și pentru a promova produse și servicii, precum și ajută o organizație să fie veni mai vizibile.

Diplomă în Marketing oferă studenților cu abilități care sunt necesare pentru a analiza nevoile pieței și tendințele, definesc piețele țintă și de a debloca oportunități de afaceri într-un mediu competitiv. De asemenea, oferă absolvenților o șansă să urmeze o carieră într-o varietate de domenii de marketing în viitor.

Absolvenții din acest program va fi capabil să lucreze în funcții de marketing roluri în cele mai multe afaceri și, în special, în întreprinderile care sprijină comerțul și serviciile internaționale.... [-]


Diplomă în tehnologia informației (media digitale)

Campus Cu normă întreagă 30 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru

Acest curs se concentrează pe Digital Media în domenii cum ar fi editarea grafică, TV Creative Media și multimedia digitale. Absolvenții vor fi, de asemenea, posibilitatea de a sprijini nevoile de dezvoltare a aplicațiilor TIC ale companiilor. Studenții sunt, de asemenea, pregătite pentru avansarea academică, pentru a spori cariera ei ar trebui să le doresc să urmeze abilități și cunoștințe în avans. [+]

Descrierea programului

Acest curs se concentrează pe Digital Media în domenii cum ar fi editarea grafică, TV Creative Media și multimedia digitale. Absolvenții vor fi, de asemenea, posibilitatea de a sprijini nevoile de dezvoltare a aplicațiilor TIC ale companiilor. Studenții sunt, de asemenea, pregătite pentru avansarea academică, pentru a spori cariera ei ar trebui să le doresc să urmeze abilități și cunoștințe în avans.

Durata cursului este de 30 de luni, adică 2,5 ani.

Conținutul cursului

Anul 1

01 Abilități de comunicare 02 Principiile Tehnologiei Informației 03 Matematică pentru calculare 04 Studii Malaezia 05 îndemânare de afaceri și de învățare 06 bahasa Kebangsaan 07 Sisteme de operare 08 Principii de programare Studii 09 islamice / moral Depanarea 10 PC ... [-]

Contactează