KAGC College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE KAGC

Colegiul KAGC a fost înființat începând cu anul 2006 și a fost considerat pionier și unul dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din domeniul educației ecologice din Malaezia, înregistrat în 1996 prin Legea Instituțiilor de Învățământ Superior din Malaezia.

Ghidat de aspirațiile noastre de a deveni o universitate universitară de excelență educațională, îi formăm pe absolvenții noștri ca fiind profesioniști, pregătindu-i să devină campionii verzi în industria internațională de creație.

Situat în inima centrului orașului Kuala Lumpur, KAGC oferă o serie de cursuri orientate spre verde, de la certificate de învățământ la programe de licență în domeniul limbii engleze, Turism, Operațiuni de servicii alimentare și băuturi, Prepararea și producția de alimente, Green Building, Green Technology Management , Managementul Agro-Tehnologiei, Comunicarea Mobilă, Managementul Afacerilor, Managementul Turismului și Ospitalității și Afacerile Internaționale.

De ce KAGC

Aici, la KAGC, avem facilități pentru a satisface nevoile studenților noștri, asigurându-ne în același timp că vor avea o educație cuprinzătoare și o experiență de învățământ superior care să-și îndeplinească cerințele. Bibliotecile noastre sunt dotate cu cele mai bune materiale de studiu, cum ar fi enciclopediile, lucrările de cercetare și revistele. Biblioteca este echipată, de asemenea, cu laptopuri și bandă largă de mare viteză pentru a permite studenților să efectueze propriile cercetări și studii în limitele colegiului.

Odată cu cererea globală către durabilitate, credem că absolvenții KAGC pot continua o carieră în industria de construcții ecologice, care se leagă cu firme de arhitectură și inginerie, consultanță pentru clădiri verzi, companii de construcții de construcții, precum și firme de management de proiect în cadrul departamentelor municipale, provinciale, Guvernul federal sau entitățile private care se ocupă de evoluțiile durabile.

Programele noastre de diplomă recunoscute urmăresc să facă din dvs. un profesionist verde, alături de angajamentul KAGC de a promova o comunitate de campioni verzi pentru a reuși atât în ​​viața cât și în cariera ta.

  • La KAGC, fii pregătit să te scufunzi în comunitatea noastră verde, cum ar fi Habitat for Humanity.
  • Aflați prin experiența practică cu învățarea angajată, atât în ​​interiorul cât și în afara limitelor clasei, în programe cum ar fi proiectele Inovative Ecotech, serviciile comunitare și experiențele obișnuite în călătoriile de teren.
  • Academicienii noștri axați pe viitor oferă o gamă largă de echipamente de laborator de ultimă oră pentru a pregăti elevii cu abilitățile necesare până la data de zi, precum și programe de stagii pentru a le permite să aibă o mână reală în carieră.
  • KAGC oferă studenților posibilitatea de a studia în străinătate în țări precum Australia, Canada, Marea Britanie, Noua Zeelandă și Singapore, pentru a-și extinde experiența educațională din perspectivă mondială.
  • Studenții din Malaezia pot aplica pentru PTPTN (Fondul Național pentru Învățământul Superior) pentru a aplica pentru un program cu normă întreagă în KAGC.

VIZIUNE

La KAGC, ne-am imaginat că suntem universitatea de prim rang din lume în lumea în curs de dezvoltare, pentru a crea potențiali campioni verzi cum ar fi voi ca motto-ul nostru "Be verde, Salvați Pământul". Căutăm să satisfacem nevoia actuală de profesioniști verzi de clasă mondială Prin dezvoltarea amplă a capitalului uman. Ne străduim pentru excelență în educația de calitate în timp ce îndeplinim nevoile studenților noștri către o nouă eră verde.

KAGC este un colegiu privat, cu cursurile sale aprobate de Agenția de Calificare din Malaezia, precum și Ministerul Învățământului Superior din Malaezia.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Certificate » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Certificat în Curs De Pregătire Intensiv Engleză (IEP / IELTS)

Campus Cu normă întreagă 8 luni Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Module de curs

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs.

Prin completarea acestui nivel studenții vor fi capabili:

Prin completarea acestui nivel studenții vor fi capabili:

Prin completarea acestui nivel studenții vor fi capabili:

Nivelul de avansat este ultimul nivel de studiu în cadrul programului în limba engleză. Acest nivel este o trecere în revistă a tuturor celor patru structuri lingvistice (citire, scriere, vorbire si ascultare) pe care elevii au învățat. Acesta oferă de asemenea studenților cu o cunoaștere completă a celor patru competențe lingvistice care au nevoie pentru a sta pentru examenul IELTS. ... [-]


Diploma

Diploma in Business Management

Campus Cu normă întreagă 7 semestre Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Management Financiar Comportamentul Organizational Management Strategic Marketing International carieră Pathway antreprenor de afaceri Banca Executive Cercetător piață 3 credite în SPM / SPMV / echivalent [-]

Diploma in Green Technology Management

Campus Cu normă întreagă 7 semestre Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Module de curs

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs.

Engleza de afaceri Managementul deșeurilor: Teoria și politica Managementul calității Principii de management Metodologia de cercetare și de caz Competențe profesionale Calcul Fundamental de Politici Publice Geotehnică și Catastrofelor Pământ Sistem informatic de management de mediu corporativ Energie, Mediu și Societate Comportamentul consumatorului Introducere în Tehnologia Construcțiilor Serviciul de comunitate Atașamentul industrial carieră Pathway Cerințe de intrare [-]

Diplomă în Clădire Verde

Campus Cu normă întreagă 7 semestre Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur

Diploma în programul Green Building introduce elev cu expunere și experiențe educaționale clădiri verzi. [+]

Diploma în programul Green Building introduce elev cu expunere și experiențe educaționale clădiri verzi.

Module de curs

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs.

Engleza de afaceri Introducere în planificarea politicii de mediu Metodologia de cercetare și de caz Managementul deșeurilor: Teoria și politica Servicii de construcții și dezvoltare durabilă Introducere în Managementul Energiei Management de proiect Serviciul de comunitate carieră Pathway Cerințe de intrare [-]

Diplomă în Comunicarea Mobilă

Campus Cu normă întreagă 7 semestre Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur

[+]

Prin completarea acestui curs, studenții vor fi capabili:

Module de curs

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs.

Engleza de afaceri Matematică Inginerie Programarea Tehnica Inginerie Matematică 2 Strategii de calculator Multimedia Inginerie software Semnal și Sistem Umane Computer Interacțiuni Introducere în antreprenoriat Telefon mobil Reparații Tehnică Rețea de bandă largă și ATM-uri Serviciul de comunitate Formarea industrială carieră Pathway

Cercetare Ofițer

Ofițer de dezvoltare

... [-]

Diplomă în Managementul Ospitalității și Turismului

Campus Cu normă întreagă 7 semestre Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur

Diploma în programul Hospitality & Tourism Management este efectul de levier pe o oportunitate unică de învățare în disciplinele combinate de ospitalitate, turism și management. Elevii urmăresc programul va fi expus atât în ​​industria ospitalității și turismului, precum și la tehnologiile de stat-of-the-art utilizate în domeniile economie, management și marketing. [+]

Diploma în programul Hospitality & Tourism Management este efectul de levier pe o oportunitate unică de învățare în disciplinele combinate de ospitalitate, turism și management. Elevii urmăresc programul va fi expus atât în ​​industria ospitalității și turismului, precum și la tehnologiile de stat-of-the-art utilizate în domeniile economie, management și marketing.

Prin completarea acestui curs, studenții vor fi capabili:

Familiarizarea cu principiile necesare ale standardelor de management și servicii. Învăța și practica diverse poziții conexe în restaurante, hoteluri, stațiuni, parcuri tematice și bucătării. Să dezvolte abilități sociale, interpersonale și de comunicare. O mare varietate de locuri de muncă și oportunități de carieră există în acest domeniu. Module de curs ... [-]

Contactează
Adresa locaţie
No.9 Jalan Gereja
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 50100 MY