Citește Descrierea Oficială

Introducere

În mediul de astăzi competitiv de lucru, cum se poate asigura cu ușurință toate ambițiile tale? Cum poți să realizezi obiectivele de carieră cele mai ravnite, va lasa amprenta asupra lumii și a devenit versiunea cea mai de succes de tine? Raspunsul este simplu: Formare profesionala.

Există o lume de opțiuni atunci când vine vorba de formare profesională și fiecare poate deschide uși noi.

Morgan International a fost oferirea de solutii personalizate de formare profesională pentru profesioniști și întreprinderile care doresc să reușească din anul 1995.

Ca prima instituție de formare profesională în Orientul Mijlociu și cu peste 21 de ani de formare experiență 70,000+ profesioniști din întreaga lume, Morgan oferă o abordare și a calității învățării personalizate pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor de carieră. Noi oferim certificari profesionale, diplome, certificate, fundaționale aptitudini tehnice si soft ateliere de catering la nevoile domeniile finanțe, contabilitate, resurse umane, marketing si logistica.

Toate motivele principale pentru a alege Morgan ca furnizor de formare preferat:

Expert Experiență & Consultanță: Morgan 21 de ani de experiență înseamnă candidații primesc doar pregătire de calitate de la experți care au însușit cele mai eficiente rute către succes Oportunități de networking cu peste 70.000 de absolventi din întreaga lume VAST Global Reach: Birouri în 37 de locații din întreaga lume oferă o mare flexibilitate pentru candidați transfer de la mijlocul studiilor de țară și să aibă acces la sprijin nelimitat și îndrumare de peste patru continente Instructori certificați și experimentați Morgan sprijină pe deplin candidații săi prin oferirea de ajutor și de orientare de la început până la sfârșit Opțiunile de învățare diverse & flexibile: alegerea Morgan de clase live, studiu individual, clipuri video online, meditații și sesiuni de revizuire înseamnă candidații pot potrivi lor de învățare la stilul lor de viata, nevoile și capacitatea. Morgan Promisiunea: Noi credem în tine! Și, noi știm că putem reuși. De fapt, suntem atât de sigur, am creat Morgan Promise, care oferă instruire gratuită pentru un curs de repetare, dacă ați terminat programul, dar nu trece examenul. Aterizare de locuri de muncă de vis tocmai a devenit mai ușoară! Ca Morgan Alumni, vei primi acces liber să se alăture Morgan Connect, platforma noastră online proiectată pentru a vă conecta cu profil înalt de afaceri care doresc să recruteze profesioniști talentați și certificați la fel ca tine.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Morgan International

atragerea talentelor și retenția are locul său în partea de sus a agendei de afaceri, iar acest lucru înseamnă HR profesioniști sunt acum mai importante ca niciodată ... [+]

SHRM Certified Professional

atragerea talentelor și retenția are locul său în partea de sus a agendei de afaceri, iar acest lucru înseamnă HR profesioniști sunt acum mai importante decât oricând.

Cazul HR

Domeniul resurselor umane este tot mai importantă pentru succesul afacerii. Acest lucru înseamnă mai multe oportunități decât oricând pentru profesioniștii din domeniul HR, dar, de asemenea, un accent tot mai mare pe abilitățile de certificate care pot conduce companiile la chiar mai mare de creștere.

Perfect pentru tine?

Dacă vă aflați în resurse umane, beneficii, recrutare sau care lucrează în domenii conexe, SHRM-CP oferă abilități care pot lua cariera ta mai mare. Dacă vă aflați deja în managementul resurselor umane superior, consultanta in resurse umane sau de un specialist de dezvoltare de conducere, atunci SHRM-SCP este pentru tine. pozițiile cheie includ:... [-]

Liban Beirut Iordania Amman Arabia Saudită Dammam Jeddah Riyadh Kuweit Kuwait City India Pune Hyderabad Chennai New Delhi Canada Mississauga Vancouver Montreal Franţa Paris Elveţia Geneva Germania Frankfurt Qatar Doha Bengaluru Bahrain Manama Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi Dubai Al Ain Rusia Moscova Egipt Cairo Ucraina Kiev Kazahstan Almaty  + 38 Mai mult
Octombrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză