Riga Aeronautical Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programul de televiziune "Planul de zbor" despre Riga Aeronautical Institute (24.05.2013)

Conferința CAO " Formarea specialiștilor în aviație - tehnologii și tendințe de dezvoltare moderne " (19.07.2012)
RAI Jubileu - 70 de ani (21.07.2012)

Excursie la Riga Aeronautical Institute din Riga Aeronautical Institute

Riga Aeronautical Institute (RAI) este una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Letonia, cu experiență bogată și tradiții de formare a specialiștilor din domeniul aviației și transportului.

RAI, înființată în 1942 ca o școală de formare a specialiștilor în domeniul aviației, din 1989 este o instituție de învățământ superior cu o experiență de succes de mulți ani de muncă pe piața internațională de servicii educaționale.

RAI astăzi este:

  • O instituție de învățământ superior acreditată fără terminație Promovarea și demobilizarea transporturilor și a profesiilor economice.
  • Metode moderne de predare.
  • Personal academic calificat.
  • Cooperarea cu instituțiile de învățământ și centrele de formare specifice domeniului.
  • Formarea colectivă a cadeților Nacionāla Aizsardzības Akadēmija.
  • Ramurile din Latgale: Daugavpils, Rezekne.
  • Rețea de unități de consiliere regională.
  • Posibilitatea obținerii unei diplome de stat a Republicii Letonia recunoscută de Ministerul Educației al Federației Ruse.
  • Învățământ foarte dezvoltat și bază metodică și materială și tehnică.
  • Complet de viață campus varietate.

Suntem siguri că mergem într-un fel

Riga Aeronautical Institute (RAI) este o instituție de învățământ superior cu experiență bogată și tradiții în domeniul pregătirii specialiștilor în sfere de transport, cum ar fi transportul aerian, maritim și rutier. Elevii au posibilități mari de a explora economia întreprinderilor în domenii corespunzătoare, de gestionare a întreprinderilor și, de asemenea, de explorare a transportului aerian și de a primi abilități pilot. Aproximativ 1500 de studenți studiază în RAI, inclusiv sucursalele institutului din Rezekne și Daugavpils. În afara studenților latinieni, elevii din Lituania, Georgia, Kazahstan, Moldova, Federația Rusă și Armenia studiază în RAI. În perioada de existență RAI a pregătit mai mult de 35000 de specialiști cu diferite calificări.


I ndependența și stabilitatea RAI permit institutului nostru să lucreze în perspectivă. Programele de învățământ superior și cursuri de formare profesională sunt licențiate și acreditate./>


Pentru satisfacerea cerințelor economiei mondiale și a corespondenței cu opinia societății, personalul unei instituții de învățământ superior lucrează în mod continuu la îmbunătățirea programelor educaționale deja existente și la dezvoltarea unor programe noi. Baza educațională existentă situată pe terenul institutului este completată cu o nouă clădire cu laboratoare, bibliotecă și pensiune oficială. În clădirea veche sunt amplasate spații bine echipate pentru a oferi lecții, lecții practice și seminarii, cafenea, centru medical, centru de fitness și piscină./>


RAI reprezintă un exemplu de cooperare internațională de succes. În diferitele sfere ale științei și învățământului instituția cooperează nu numai cu instituțiile de învățământ superior din Letonia, ci și cu Institutul de Umanitate și Economie din Moscova, Institutul de Dakota de Nord (SUA), Academia Internațională de Aviație PANAM, centrul de formare a specialiștilor din aviație Lufthansa, St. Universitatea de Stat din Aviația Civilă din Petersburg și altele./>


Sferele de activitate ale specialiștilor instruiți de noi sunt descrise simbolic printr-un logo-ul RAI - glob al Pământului înconjurat de o aripă de pasăre, care arată că studenții ca păsările de trecere zboară către institut, primesc cunoștințe și experiență și pleacă pentru munca lor în Letonia și în alte țări din Europa, Asia și America. Logo-ul RAI este o marcă recunoscută pe plan internațional./>

Facilitățile RAI

Facilitățile avansate, designul modern și echipamentul de săli de clasă, bibliotecă, centre de sănătate și centre medicale în conformitate cu cerințele standardelor europene creează un nou mediu de afaceri, atmosfera de confort și confort, așa cum a fost deosebit de marcată de Consiliul de Acreditare.

AT Simulatoare de pregătire a controlorilor

Oferă formarea practică a studenților și a specialiștilor ATC și MSP.

Bibliotecă

Aici puteți obține literatura necesară, lucrați pe calculator, trimiteți fax, trimiteți un e-mail, utilizați Internetul, faceți o fotocopie. Ore de lucru: Zile lucrătoare 8: 45-17: 30.

Pentru Departamentul Extramural: Luni și Sâmbătă - 8: 45-19: 30

Marți - vineri - 8:45 - 17:30

Duminică - 8:45 până la 16:00


Centrul de calcul/>

Există cursuri de formare specială pentru computere Program de lucru: miercuri la ora 17:00.


Sala de studiu engleză/>

Vă invităm la cursuri de limbă engleză de două ori pe săptămână.


Sala de sedinte/>

Acesta este un loc de conducere a întâlnirilor Senatului, a autoguvernării studenților, întâlniri cu invitați străini.

Sală de conferință

Istoria RAI se reflectă în expunerea muzeului.

Întâlnirile anuale ale acționarilor, ceremoniile de absolvire, întâlnirile solemne sunt organizate în această sală.


Laboratorul de Fizică, Electronică/>

Vă invităm la cursuri de reparare a televizoarelor moderne și a înregistratoarelor video.

Locații

Riga

Address
9 Mezkalna Street
LV-1048 Riga, Letonia