American University of Kuwait AUK

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O American University of Kuwait (AUK) este o instituție de arte liberale dedicate de predare, învățare, și bursă. Universitatea oferă programe care oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru învățarea pe tot parcursul vieții și succesul profesional. AUK îmbogățește societate prin promovarea unui mediu care încurajează gândirea critică, comunicare eficientă, dezvoltarea personală, de serviciu, și leadership.

Acreditare instituțională locală Universitatea Americana din Kuweit a primit acreditare instituțională său de la Consiliul Private Universități (PUC) - Ministerul Învățământului Superior în statul Kuweit, de la 1 February, 2006.

Program de acreditare Programul de limba engleză intensiv la AUK este acreditat de către Comisie privind engleză Programul de Limba Acreditare (CEA), pentru perioada august 2009-august 2014 și susține Standardele CEA pentru Programul de Limba Engleza și instituții.

Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe (ACBSP) Bacalaureat / Absolvent de ieri Consiliul de comisari a acordat American University of Kuwait acreditare a cinci (5) ani de la Business și Economie diviziei de pe 14 noiembrie, 2010. Acreditare ACBSP certifică faptul că procesele de predare și învățare în cadrul diviziei de Business & Economie de la Universitatea Americana din Kuweit îndeplinesc standardele educaționale riguroase stabilite de ACBSP.

Universitatea Americana din Kuweit a fost atribuit Programul Internațional de acreditare de la Academia Americana de Liberal Educației (Aale) Consiliul de Administrație pentru Arte și Umanistice Division, Științe sociale Divizia precum Education Program Generală University pentru o perioadă de cinci (5) ani, care se încheie 30 septembrie 2016. Aale de membru certifică faptul că instituția îndeplinește sau depășește standardele educaționale stabilite în mod independent Academiei.

Campus Life AUK Campusul este situat în Salmiya la intersecția Salem Al-Mubarak și Amro ibn al-'Asse la strada, și este în mijlocul unuia dintre cartierele cele mai vibrante din Kuweit. Universitatea a deschis porțile în toamna anului 2004 și își desfășoară activitățile sale academice într-o instalație nouă, reabilitat și renovat, care va fi extins și dezvoltat după cum este necesar în următorii ani. Campus AUK are săli de clasă spațioase, moderne; laboratoare informatice, științei și lingvistice, o cladire administrativa, o bibliotecă de stat-of-the-art, cafenele, restaurante, magazine și facilități de recreere; precum și în apropiere de parcare disponibile pentru studenți, personal, facultate si vizitatori. Pe lângă biblioteca și sălile de clasă centrale Campus este o curte centrală frumos concepute și amenajate, oferind studenților AUK, facultate si de personal un loc plăcut pentru a vă relaxa și de studiu.

Viata in campus este o parte integrantă a experienței de învățământ a unui student la AUK și ajută aduce studenți, profesori și personal împreună ca o comunitate. Participarea la activități extracurriculare permite elevilor să dobândească noi competențe și să dezvolte cele deja existente, sporind astfel nu numai experiența lor educațională, dar și de dezvoltare personală.

Universitatea dispune de o asociere a Guvernului Student, un ziar de învățământ jurnal administrat de elev, cluburi intramurale și intre colegii de sport și organizații, teatru, organizatii academice precum și alte activități în care elevii pot lua parte.

Vezi cursuri » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Program Intensiv De Engleză

Campus Cu normă întreagă 15 - 16 săptămâni September 2018 Kuweit Kuwait City

[+]

Programul intensiv de limba engleză este susținută de o gamă largă de resurse, începând cu personalul nostru. Instructorii noștri sunt instruiți pentru a preda vorbire, ascultare, citire și scriere la nivel de colegiu. Alte resurse disponibile pentru studenții intensive de limba engleză sunt individuale și ateliere de lucru oferite prin intermediul Centrului de scriere.

O săptămână de înregistrare, orientare, selectie si plasare, de 13 sau 14 săptămâni de instruire, și o săptămână de activități studențești, testarea finală și evaluare fac parte din fiecare semestru 15 sau 16 săptămâni. Testele de plasament va fi administrat pentru a determina în cazul în care, între trei niveluri de instruire, de la intermediar (nivelul 1), prin avansat (nivelul 3), ar trebui să studieze. Clase mici, în medie 18 de elevi pe clasă, sunt predate de catre instructori cu masterat și doctorat și experiență profesională în predarea limbii engleze ca a doua limbă. Laborator de învățare a limbilor străine O asistata de calculator este proiectat pentru a oferi studenților cu practica suplimentare la citire, vocabular, scriere, ascultare, pronunția și gramatica. Misiune ... [-]