Universități în Kosovo

Cele Mai Bune Școli & Universități în Kosovo 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Kosovo. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Kosovo. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Kosovo și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Kosovo și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Kosovo direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

2 Rezultate din Kosovo

International Business College Mitrovica (IBCM)

Program Asociat Kosovo Mitrovica October 2017

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we specialise in preparing our students for the world of work.


RIT Kosovo™

Cursuri de vară Kosovo Prishtina Statele Unite ale Americii Rochester September 2019

The RIT Kosovo (A.U.K) is Kosovo's only private, nonprofit higher education institution which teaches entirely in the English language. It is also the single institution in Kosovo whose degrees are accredited and recognized world-wide thanks to the partnership with the Rochester Institute of Technology (RIT) in New York.