Cambridge International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE OFERĂ ACREDITAT, PROFESIONALĂ STUDIU, FORMARE ȘI EDUCAȚIE DIN MAREA BRITANIE, pentru bărbați și femei din întreaga lume AMBIțIOASE pentru cariere de succes

Cambridge International College este un foarte respectat experimentat instituție, eficient și profesionist în domeniul de studiu, formare și educație. Accentul Colegiului, și prioritatea noastră numărul unu, este foarte simplu; este:

"Pentru a oferi cursuri profesionale la prețuri accesibile și de înaltă calitate, care oferă membrilor noștri cu cunoștințe, înțelegere, capacitatea și competența, și care va permite membrilor noștri să obțină locuri de muncă bune și pentru a atinge succesul în carieră."

Iată încă 10 de bucăți de informații pentru tine sa stii despre International College din Cambridge, care sperăm că veți găsi relevante, interesant și reconfortant:

  • Originile Cambridge International College datează din 1935 (2015 a fost de 80 de ani). În 1935 patru domni - JJ antreprenorial Cleaver, academicianul Dr. Joseph Lee, profesorul David Hume și administrator Leslie Cowham - s-au reunit la Cambridge și Londra, pentru a crea o instituție care a afectat în mod pozitiv viețile a milioane de bărbați și femei în țări din întreaga mondială - și încă face acest lucru de 80 de ani mai târziu.
  • activități de bază și domeniile de expertiză ale Colegiului includ profesional scris, dezvoltarea și producerea de studiu si materiale de instruire cu o concentrare de afaceri, gestionare și administrare, precum și o gamă largă de domenii conexe, cum ar fi contabilitate, marketing si resurse umane. Aceste materiale de studiu sunt o parte integrantă (inclusă în taxa) a aprobat, aprobat și acreditat profesională cariere de dezvoltare de studiu și programe de formare și a programelor oferite mai mari, ceea ce duce la diplome și premii mai mari.
  • Colegiul este acreditat, aprobat, aprobat și recunoscut în Marea Britanie și în întreaga lume, inclusiv de Institutul Britanic de învățare și dezvoltare, EDI (Educație pentru Dezvoltare Internațională), Asociația Internațională pentru Învățământ la Distanță (IADL), Institutul de Leadership și Management (ILM) , Evaluare și acreditare a Furnizorilor de învățare (EALP), Consiliul Național de acreditare, TEVETA, și altele. Colegiul a realizat, de asemenea, prestigiosul BILD Marca de calitate, este un furnizor înregistrat britanic de învățare (UKRLP), și este, de asemenea, înregistrate cu organisme, cum ar fi Departamentul pentru Dezvoltare Internațională.
  • Colegiul oferă în prezent peste 100 de titluri de curs diferite, și adaugă în mod regulat cursuri noi care îndeplinesc cerințele de bărbați și femei, ambițioși care caută succesul în carieră, din întreaga lume. In plus, Colegiul poate oferi uneori - la cerere specială - și adaptate special pregătite titluri de curs, în special diferite specializări pentru programele de bacalaureat și ABE oferite.
  • În orice moment special, Colegiul are de obicei membri din între 100 și 125 de națiuni și țări din întreaga lume, ceea ce face colegiul cu adevărat o instituție internațională. Actualul Prospect tipărit oferă Membrii Colegiului și absolvenți de la mai mult de 65 din aceste țări. La ocazii numeroase generații ale aceleiași familii - tați / mame și fiii / fiicele lor - au studiat cu și a obținut premiile de la Colegiul.
  • Directorul actual al Cambridge International College este Dr. Stephen M Lawson, un foarte respectat, extrem de experimentat, renumit educator. Dr. Stephen Lawson a vizitat fiecare continent al lumii, și împreună cu personalul Colegiului și directori are cunoștințe și experiență a nevoilor de studiu și de carieră ale bărbaților ambițioși și femei din întreaga lume vasta. Dr. Stephen Lawson este nepotul unuia dintre fondatorii Colegiului, dr Lee Jospeh, și a fost implicat în îmbunătățirea vieții a sute de mii de membri (elevi și studenți) și a familiilor lor din întreaga lume.
  • În timp ce majoritatea membrilor care studiază cu - sau care au studiat cu - Colegiul face acest lucru prin metoda de invatamant la distanta profesional al Colegiului, Colegiul are, de asemenea, peste 50 de organizații afiliate din întreaga lume, care oferă o gamă largă de servicii, printre care: asistarea solicitanții să se înregistreze la Colegiul și fiind un punct local de contact; unele Afiliatii oferă, de asemenea curs, clasă sau suport tutorial, care ar putea fi pe un part-time sau full-time, sau seara sau la sfârșit de săptămână; și un serviciu de invigilation / supraveghere de examinare.
  • În medie, între 30% și 60% Calitatea de membru al Colegiului - înscriși deputați (cursanți sau studenți) - este format din bărbați și femei care au fost recomandate sau introduse la Colegiul de trecut sau actuali membri, sau care s-au reînscris pentru studii ulterioare cu Colegiul, după ce a finalizat un curs anterior cu Colegiul.
  • Vârsta minimă de studiu cu CIC este de 18 ani; nu există nici o limită maximă de vârstă, deși noi credem că cea mai bătrână persoană să se înscrie era în vârstă de 84 de ani; acesta a fost un domn - un medic - de la Trinidad și Tobago în Indiile de Vest, care a fost deschiderea unei noi afaceri medicale și care au nevoie să știe cum să-l ruleze eficient și cu succes. Actualul Vice principal al International College din Cambridge, care a fost într-un tur al Indiilor de Vest la momentul respectiv, a fost în măsură să prezinte doctor cu Diploma în Management și Administrare, la care au participat soția și prietenii doctorului, și un alt grup de membrii care au avut, de asemenea, recent finalizat studiile CIC; aceasta rămâne una dintre poveștile favorite Vice directoarei de la cei peste 20 de ani cu Colegiul.
  • Colegiul ia foarte în serios statutul său acreditat și aprobat, credibilitatea și aprobarea acesteia, iar reputația sa ridicat și a standardelor (și Colegiul este fericit să lase succesele Membrului atestă calitatea și statutul Colegiului - acest site, regulat Buletine informative și alte Colegiul publicații dau exemple de știri, rapoarte și povești de succes ale membrilor). Ca parte a statutului său aprobat și acreditat al Colegiului este auditat periodic de către organismele profesionale și autorizate, care include auditul riguros al proceselor de asigurare a calității:; standarde de conținut, structură și de evaluare pentru furnizarea de programe de învățare; de formare de calitate și de învățare dispoziție; întreținerea unor obiective adecvate și condițiile de realizare a acestora; furnizarea de învățare de înaltă calitate și de dezvoltare.

POVESTI DE SUCCES

"Vă mulțumesc mă ajută să faceți upgrade de învățare mea, care ma ajutat, de asemenea, obține admiterea în Institutul de Formare pentru Universitar certificatul meu de absolvent post în managementul de proiect. Cu studiile mele la colegiu noua mea companie mi-a avansat un împrumut pentru mine să plătească taxele mele. "

Danial Cardinalul Langton a scris din Ghana

Locații

Sfântul Petru

Address
Heron House
JE3 7BY Sfântul Petru, Sf. Petru, Insula Jersey
Număr de telefon
+44 534 485485