Cambridge International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE OFERĂ ACREDITAT, PROFESIONALĂ STUDIU, FORMARE ȘI EDUCAȚIE DIN MAREA BRITANIE, pentru bărbați și femei din întreaga lume AMBIțIOASE pentru cariere de succes

Cambridge International College este un foarte respectat experimentat instituție, eficient și profesionist în domeniul de studiu, formare și educație. Accentul Colegiului, și prioritatea noastră numărul unu, este foarte simplu; este:

"Pentru a oferi cursuri profesionale la prețuri accesibile și de înaltă calitate, care oferă membrilor noștri cu cunoștințe, înțelegere, capacitatea și competența, și care va permite membrilor noștri să obțină locuri de muncă bune și pentru a atinge succesul în carieră."

Iată încă 10 de bucăți de informații pentru tine sa stii despre International College din Cambridge, care sperăm că veți găsi relevante, interesant și reconfortant:

 • Originile Cambridge International College datează din 1935 (2015 a fost de 80 de ani). În 1935 patru domni - JJ antreprenorial Cleaver, academicianul Dr. Joseph Lee, profesorul David Hume și administrator Leslie Cowham - s-au reunit la Cambridge și Londra, pentru a crea o instituție care a afectat în mod pozitiv viețile a milioane de bărbați și femei în țări din întreaga mondială - și încă face acest lucru de 80 de ani mai târziu.
 • activități de bază și domeniile de expertiză ale Colegiului includ profesional scris, dezvoltarea și producerea de studiu si materiale de instruire cu o concentrare de afaceri, gestionare și administrare, precum și o gamă largă de domenii conexe, cum ar fi contabilitate, marketing si resurse umane. Aceste materiale de studiu sunt o parte integrantă (inclusă în taxa) a aprobat, aprobat și acreditat profesională cariere de dezvoltare de studiu și programe de formare și a programelor oferite mai mari, ceea ce duce la diplome și premii mai mari.
 • Colegiul este acreditat, aprobat, aprobat și recunoscut în Marea Britanie și în întreaga lume, inclusiv de Institutul Britanic de învățare și dezvoltare, EDI (Educație pentru Dezvoltare Internațională), Asociația Internațională pentru Învățământ la Distanță (IADL), Institutul de Leadership și Management (ILM) , Evaluare și acreditare a Furnizorilor de învățare (EALP), Consiliul Național de acreditare, TEVETA, și altele. Colegiul a realizat, de asemenea, prestigiosul BILD Marca de calitate, este un furnizor înregistrat britanic de învățare (UKRLP), și este, de asemenea, înregistrate cu organisme, cum ar fi Departamentul pentru Dezvoltare Internațională.
 • Colegiul oferă în prezent peste 100 de titluri de curs diferite, și adaugă în mod regulat cursuri noi care îndeplinesc cerințele de bărbați și femei, ambițioși care caută succesul în carieră, din întreaga lume. In plus, Colegiul poate oferi uneori - la cerere specială - și adaptate special pregătite titluri de curs, în special diferite specializări pentru programele de bacalaureat și ABE oferite.
 • În orice moment special, Colegiul are de obicei membri din între 100 și 125 de națiuni și țări din întreaga lume, ceea ce face colegiul cu adevărat o instituție internațională. Actualul Prospect tipărit oferă Membrii Colegiului și absolvenți de la mai mult de 65 din aceste țări. La ocazii numeroase generații ale aceleiași familii - tați / mame și fiii / fiicele lor - au studiat cu și a obținut premiile de la Colegiul.
 • Directorul actual al Cambridge International College este Dr. Stephen M Lawson, un foarte respectat, extrem de experimentat, renumit educator. Dr. Stephen Lawson a vizitat fiecare continent al lumii, și împreună cu personalul Colegiului și directori are cunoștințe și experiență a nevoilor de studiu și de carieră ale bărbaților ambițioși și femei din întreaga lume vasta. Dr. Stephen Lawson este nepotul unuia dintre fondatorii Colegiului, dr Lee Jospeh, și a fost implicat în îmbunătățirea vieții a sute de mii de membri (elevi și studenți) și a familiilor lor din întreaga lume.
 • În timp ce majoritatea membrilor care studiază cu - sau care au studiat cu - Colegiul face acest lucru prin metoda de invatamant la distanta profesional al Colegiului, Colegiul are, de asemenea, peste 50 de organizații afiliate din întreaga lume, care oferă o gamă largă de servicii, printre care: asistarea solicitanții să se înregistreze la Colegiul și fiind un punct local de contact; unele Afiliatii oferă, de asemenea curs, clasă sau suport tutorial, care ar putea fi pe un part-time sau full-time, sau seara sau la sfârșit de săptămână; și un serviciu de invigilation / supraveghere de examinare.
 • În medie, între 30% și 60% Calitatea de membru al Colegiului - înscriși deputați (cursanți sau studenți) - este format din bărbați și femei care au fost recomandate sau introduse la Colegiul de trecut sau actuali membri, sau care s-au reînscris pentru studii ulterioare cu Colegiul, după ce a finalizat un curs anterior cu Colegiul.
 • Vârsta minimă de studiu cu CIC este de 18 ani; nu există nici o limită maximă de vârstă, deși noi credem că cea mai bătrână persoană să se înscrie era în vârstă de 84 de ani; acesta a fost un domn - un medic - de la Trinidad și Tobago în Indiile de Vest, care a fost deschiderea unei noi afaceri medicale și care au nevoie să știe cum să-l ruleze eficient și cu succes. Actualul Vice principal al International College din Cambridge, care a fost într-un tur al Indiilor de Vest la momentul respectiv, a fost în măsură să prezinte doctor cu Diploma în Management și Administrare, la care au participat soția și prietenii doctorului, și un alt grup de membrii care au avut, de asemenea, recent finalizat studiile CIC; aceasta rămâne una dintre poveștile favorite Vice directoarei de la cei peste 20 de ani cu Colegiul.
 • Colegiul ia foarte în serios statutul său acreditat și aprobat, credibilitatea și aprobarea acesteia, iar reputația sa ridicat și a standardelor (și Colegiul este fericit să lase succesele Membrului atestă calitatea și statutul Colegiului - acest site, regulat Buletine informative și alte Colegiul publicații dau exemple de știri, rapoarte și povești de succes ale membrilor). Ca parte a statutului său aprobat și acreditat al Colegiului este auditat periodic de către organismele profesionale și autorizate, care include auditul riguros al proceselor de asigurare a calității:; standarde de conținut, structură și de evaluare pentru furnizarea de programe de învățare; de formare de calitate și de învățare dispoziție; întreținerea unor obiective adecvate și condițiile de realizare a acestora; furnizarea de învățare de înaltă calitate și de dezvoltare.

POVESTI DE SUCCES

"Vă mulțumesc mă ajută să faceți upgrade de învățare mea, care ma ajutat, de asemenea, obține admiterea în Institutul de Formare pentru Universitar certificatul meu de absolvent post în managementul de proiect. Cu studiile mele la colegiu noua mea companie mi-a avansat un împrumut pentru mine să plătească taxele mele. "

Danial Cardinalul Langton a scris din Ghana

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Administrarea afacerilor executive

Campus Cu normă întreagă 3 anii August 2019 Insula Jersey Saint Peter

Scopul acestui program este de a produce competente, cunostinte, eficiente si respectate directori, oameni de afaceri, administratori si manageri. [+]

Executiv Business Administration UN PROGRAM INTERNAȚIONAL AL ​​FLEXIBIL, PLACUTA și de înaltă calitate oferită bărbați și femei cu scopul de a deveni lideri de succes și eficiente, directori și manageri SENIORI AMBIțIOASE.

Scopul acestui program este de a produce competente, cunostinte, eficiente si respectate directori, oameni de afaceri, administratori si manageri. Pe acest program vă va studia o gamă largă de subiecte importante, interesante, tehnice, practice și de specialitate, și va fi capabil să învețe rapid și din materialele de placut de studiu și de formare produse-profesional pregătite de experți de frunte. De asemenea, aveți posibilitatea de a pregăti un proiect de afaceri pentru a amesteca cunoștințele practice și teoretice dobândite, precum și pentru a crește capacitatea de analiză. Programul va îmbunătăți considerabil abilitățile și competențele și să ia cunoștințele și încrederea la niveluri mai ridicate. Acest program este, calea spre o carieră de succes la nivel executiv, precum și o oportunitate de a se specializa în afaceri, Management și Administrație.... [-]


Diplomă de afaceri internaționale și comerț

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Insula Jersey Saint Peter

Pentru a avea succes la nivel global proprietarii de afaceri, personal, angajații și managerii trebuie să fie instruiți pentru a înțelege comerțul internațional - acest program se va produce manageri și personal, care au o bună înțelegere a comerțului internațional, sunt echipate cu cunoștințe și îndemânare pentru a ajuta o afacere pentru a avea succes pe plan internațional. [+]

Diploma de pe Afaceri Internaționale & Comerț O INTRODUCERE PRACTIC ȘI ACCESIBILI ÎNTREPRINDERILOR INTERNAȚIONAL DE SUCCES, import și export; PROGRAMUL DE ASEMENEA ȘI EXPLICĂ IDENTIFICĂ FACTORILOR care trebuie soluționate pentru a dezvolta un plan de export eficient de marketing.

Pentru a avea succes la nivel global proprietarii de afaceri, personal, angajații și managerii trebuie să fie instruiți pentru a înțelege comerțul internațional - acest program se va produce manageri și personal, care au o bună înțelegere a comerțului internațional, sunt echipate cu cunoștințe și îndemânare pentru a ajuta o afacere pentru a avea succes pe plan internațional. Exportator nu este o activitate pentru managerii de vânzări neinstruite; exportator poate fi plină de satisfacții și profitabilă dacă aceasta se desfășoară într-o manieră profesionistă și dacă o strategie eficientă de marketing internațional este dezvoltat; astfel încât acest program ne învață cum să evalueze potențialul de export și "se potrivesc produsului" și importanța produselor care îndeplinesc standardele și cerințele culturale ale țărilor vizate. Ea se ocupă de concepte și instrumente de marketing, și explică concepte eficiente de marketing și strategii pentru a utiliza pentru a intra pe piețele-țintă. Se analizează de stabilire a prețurilor, de transport și logistică, moneda, documentare și de asigurare, precum și contracte de drept internațional în ceea ce privește; și oferă un fundament practic, util și cuprinzătoare în cerințele de import și de export de succes.... [-]


Diplomă de logistică, materiale și managementul lanțului de aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Insula Jersey Saint Peter

Programul se concentrează pe planificarea, organizarea si controlul logistic, Materiale & Supply Chain Management - activitati elemente cheie pentru managementul de succes în orice întreprindere - și se referă la planificarea strategică și de luare a deciziilor ca o parte importanta a procesului de management. [+]

Diploma de logistica, materiale & Supply Chain Management ACEST PROGRAM MAREA OFERĂ TUITION PE O gamă largă de activități implicate în logistică modernă, MATERIALE MANIPULARE ȘI GESTIONAREA lanțului de aprovizionare,: distribuția fizică, managementul materialelor, TRANSPORT, facilitându, SERVICIU CLIENT, ACHIZIȚIA, procesare a comenzilor, PURCHASING, înmagazinării, CONTROL INVENTAR, picking și gărilor, ambalare și Despatch, MANAGEMENTUL LOGISTICA DE PROIECT.

Programul se concentrează pe planificarea, organizarea si controlul logistic, Materiale & Supply Chain Management - activitati elemente cheie pentru managementul de succes în orice întreprindere - și se referă la planificarea strategică și de luare a deciziilor ca o parte importanta a procesului de management. Programul este ideal pentru managerii și personalul de la toate nivelurile care sunt implicate în activități de logistică sau în asigurarea faptului că produsele și serviciile sunt puse la dispoziția clienților (sau clienți sau beneficiari ai destinate), la momentul și locul, iar în starea și forma dorită, într-un mod eficient, profitabil și rentabil.... [-]


Onoruri diplomă bancar, finanțe și management

Campus Cu normă întreagă 21 - 24 luni August 2019 Insula Jersey Saint Peter

Un program de populare, care oferă cunoștințe de specialitate de servicii bancare și de management financiar, cu o înțelegere solidă sau mai multe aspecte importante ale afacerii și avansate de management și administrare. [+]

Diplomă de onoare bancară, Finanțe și Management UN PROGRAM CARE PREVEDE CUNOȘTINȚE DETALIATE ȘI INTERESANT ȘI ÎNȚELEGERE PRIVIND ZONELE DE CARIERĂ IMPORTANTE ALE BĂNCI, FINANȚE, afaceri si management.

Un program de populare, care oferă cunoștințe de specialitate de servicii bancare și de management financiar, cu o înțelegere solidă sau mai multe aspecte importante ale afacerii și avansate de management și administrare. Posesia unui grup Diplomă de onoare demonstrează cunoștințe și aptitudini și indică faptul că titularul are competența, înțelegerea și potențialul de a deveni un succes senior manager, administrator sau executiv în zona sa ales de studiu, și în industria generală, management, afaceri , servicii bancare, finanțe și alte vocații de carieră.... [-]


Onoruri diplomă privind gestionarea siguranței la locul de muncă și

Campus Cu normă întreagă 21 - 24 luni August 2019 Insula Jersey Saint Peter

Acest lucru explică program de management și administrare modernă - cum să-și planifice, să coordoneze, de control, motiva și plumb - și cum să înțeleagă și să controleze aspectele practice, teoretice și juridice de management al sănătății și siguranței. [+]

Diplomă de onoare cu privire la gestionarea și la locul de muncă de siguranță ACEASTA ESTE UN PROGRAM ideal pentru Mangers CURRENT, supervizori, proprietarii de afaceri și angajații cu UN HR SI / SAU DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ - ROLUL ȘI CINE Din dorința de a deveni una dintre cele stipulate mai sus. CONCENTRAREA PE DEVENIM UN MANAGER EXCELENT, de asemenea, acoperă zona VITAL DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ, și obligațiilor legale DIFERITE DE ORGANIZAȚIILOR Angajaților, PERSONAL ȘI ALȚII.

Acest lucru explică program de management și administrare modernă - cum să-și planifice, să coordoneze, de control, motiva și plumb - și cum să înțeleagă și să controleze aspectele practice, teoretice și juridice de management al sănătății și siguranței. Aceasta explică funcțiile, rolurile și responsabilitățile managerilor și administratorilor, precum și cu privire la activitățile de administrare și de gestionare a - și cum să fie o iesle competent, bine informat și pro-activă, cu o bună înțelegere a materie de sănătate și siguranță juridică și. Posesia unui grup Diplomă de onoare demonstrează cunoștințe și aptitudini și indică faptul că titularul are competența, înțelegerea și potențialul de a deveni un manager de succes senior, administrator sau executiv.... [-]


Diplomă de Absolvire

Stăpânirea diplomei de absolvent de management cu privire la strategia de marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Insula Jersey Saint Peter

Acest program analizează conceptele de marketing din punct de vedere strategic, și oferă un cadru de introducere pe piață și de gândire de management; aceasta consideră modul în care să realizeze o planificare strategică pe piață și să dezvolte strategia de bază; pentru a defini și a piețelor segment, să construiască relații prin satisfacerea clientului, calitate, valoare și servicii; și realizarea unei creșteri. [+]

Stăpânirea de Management al Diploma privind strategia de marketing Un program care furnizează o abordare strategică PRACTICĂ,, MANAGERIAL LA MARKETING, SOLDUL OBIECTIVELE ȘI ORGANIZAREA RESURSELOR ÎMPOTRIVA NEVOILE și oportunități în piață.

Acest program analizează conceptele de marketing din punct de vedere strategic, și oferă un cadru de introducere pe piață și de gândire de management; aceasta consideră modul în care să realizeze o planificare strategică pe piață și să dezvolte strategia de bază; pentru a defini și a piețelor segment, să construiască relații prin satisfacerea clientului, calitate, valoare și servicii; și realizarea unei creșteri. Marketingul are un rol de afaceri esențial - ajută la identificarea nevoilor clienților și dorește și determină care vizează piețele de o companie poate servi și modul în care cel mai bine să facă acest lucru; de introducere pe piață, apoi ajuta ghid proiectarea de produse adecvate, servicii și programe pentru a servi acestor piețe. Acest program acoperă aceste concepte cheie și modul de aplicare a marketingului strategic moderne, inclusiv în firmele de produse și servicii, piețele de consum și de afaceri, profit și non-profit, companiilor naționale și globale și întreprinderile mici și mari.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Heron House
JE3 7BY Saint Peter, St. Peter, Insula Jersey
website http://www.cambridgecollege.co.uk/
Telefon +44 534 485485