Yokohama Design College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

YDC, Yokohama Design College , este una dintre școlile profesionale de predare pentru a preda Designs, de asemenea renumită în Japonia pentru educația japoneză la nivel înalt.

YDC este situat în Yokohama, care este la doar 30 de minute de centrul orașului Tokyo, este la doar un minut de mers pe jos de la cea mai apropiată stație, loc foarte convenabil.

În YDC avem 3 școli într-o clădire, școala de limbă japoneză, școala de design, liceul, studenții internaționali și studenții japonezi folosesc aceleași echipamente, facilități ușor de făcut prieteni cu localnicii japonezi, se pot bucura de schimbul de limbi / cultură.

Yokohama este un oraș bayside cu fuziune de cultură multiculturală și interpretare exclusivă a lumii și a evoluat funcțional în fiecare an, umplut cu site-uri de mediu adecvate pentru a studia designul. Această școală promovează în mod agresiv prelegeri în teren, folosind caracteristici de locație, cum ar fi fotografia / filmarea în districtul Minatomirai, schițând la Red Brick Park și vizionând la Muzeul Yokohama.

În prezent, avem 420 de studenți, 180 în departamentul de limba japoneză, 170 în departamentul de proiectare, 70 în departamentul de liceu.

În departamentul de limbă japoneză, avem studenți din aproximativ 25 de țări din întreaga lume.

Ei învață limba japoneză pentru propriul lor scop, Universitatea din Japonia, Activitățile de artă (Universitatea de Artă, Școala Profesională) trăiesc doar în țara visului său, experiența de muncă ... ..

YDC oferă multe programe opționale gratuite pentru a ajuta elevii noștri să-și atingă visul, precum și activități de înțelegere a culturilor japoneze / modului de gândire etc.

Ceea ce profesorii și personalul YDC consideră mai întâi este "Veniți-vă visele!"

De asemenea, oferim un curs scurt de tremurături pentru studenții care nu pot veni în Japonia pe termen lung datorită studiului lor sau a programului de lucru. Cursul de vară are loc în perioada iulie - august, combinarea limbii japoneze cu experiența culturii japoneze / design / sight seeing. Va fi o introducere bună pentru ca oamenii să vină prima dată în Japonia, făcând prieteni cu studenți din alte țări.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Japonez

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Limba japoneză, Cultură, Design în Yokohama

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii April 2019 Japonia Yokohama

Avem departamentul de liceu din Japonia, de asemenea, departamentul de design din campus, vă puteți face prieteni cu studenții japonezi la colegiu în viața de zi cu zi. [+]

Ce înveți

Limba japoneza

Durată

Din aprilie: 1 an sau 2 ani (cu viză de student)

Din octombrie: 1 an sau 1 an și jumătate (cu viză pentru studenți)

Opțiune lecție

Manga, desen, lecție de cursuri de cursuri de design

Activitati scolare

Festivalul de școală, îndulcind tortul de orez și jucând jocuri tradiționale japoneze,

Expoziție de absolvire, Festivalul sportiv

Activitățile clubului studenților (Futsal, Volei, Cosplay, Corul etc.)

Activitățile cursului de limbă japoneză

Vizitarea locurilor istorice japoneze, Centrul de dezastre

Excursie la Tokyo Disney Resort, petrecere de Crăciun, excursie de absolvire

Sărbătorirea Anului Nou în altar... [-]


Cursuri de vară

Limba japoneză și design, cultura în Yokohama, în vara anului 2018

Campus July 2019 Japonia Yokohama

Bucurați-vă de vară pentru a afla supraviețuirea japoneză, gramatica japoneză foarte de bază și experiență locuri istorice, locuri de vizitare a obiectivelor turistice, de asemenea, parc de distracții [+]

Ce înveți

Limba japoneză, design, Manga, cultura japoneză

Durată

23 iulie - 3 august (cu viză temporară pentru vizitatori)

Excursie

Tokyo Disney Resort, Mt.Fuji și Fuji Q Highland, Turnul Tokyo (Muzeul Onepiece)

De ce ne alegeți?

Bucurați-vă de vară pentru a afla japoneză de supraviețuire, gramatica japoneză foarte de bază și experiență locuri istorice, locuri de vizitare a obiectivelor turistice, de asemenea, parcul de distracții!

Acesta este un curs de pachete, nu trebuie să rezervați singur, veți avea amintiri minunate în timpul verii, urmând doar profesorul.

[-]

Contactează

Adresă, linia 1 1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawa Prefecture, Japonia